Sari la conținut

adelina 0722418454

Postări Recomandate

Vizitator notsecure
Reputație: 0
Postat

E greseala mea :d

Eu am scris varsta mea acolo :)

Ade,are 22 de ani urmand sa faca in cateva saptamani 23 )

deci are 24... simplu.

Vizitator
Postat

deci are 24... simplu.

Eu am 24.

Ea in CURand, 23 :)

Postat

E greseala mea :D

Eu am scris varsta mea acolo :)

Ade,are 22 de ani urmand sa faca in cateva saptamani 23 .

Sper ca te.am lamurit :)

Da' ce, tu ești managera ei ?

Vizitator
Postat

Da' ce, tu ești managera ei ?

Suntem mai mult decat prietene :) #ismybestfriend

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Adelina tu ai mereu telefonul inchis sau doar cand incerc eu sa sun? :(

Vizitator
Postat

Disponibile pana la ora 22:00

:*

post-124552-0-18947800-1536575753_thumb.jpg

post-124552-0-66660600-1536575769_thumb.jpg

post-124552-0-62829000-1536575783_thumb.jpg

post-124552-0-08693400-1536575791_thumb.jpg

• Like 9
Vizitator
Postat

Pana la urma, care sunt serviciile? Am mai aruncat un ochi pe paginile anterioare, dar nimic concret...

Oral normal 69 fk .

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Te asteptam :)

Vezi ca te-am trecut pe listă,este ea lunga cat p..a de cal dar nu se stie niciodata.

Te pup.

Postat

Zici ca ai numarul degeba ... serios. De o saptamana incerc sa sun si nimic. De ficare data telefonul inchis. Alta modalitate de contant cu exceptia la PM, la care n-am acces, avem? Ca nici prin SMS se pare ca nu pot lua legatura cu tine. Aveam si eu nevoie sa stiu cateva lucururi de baza, ca spre exemplu programul tau, de la cat la cat.

Postat

Zici ca ai numarul degeba ... serios. De o saptamana incerc sa sun si nimic. De ficare data telefonul inchis. Alta modalitate de contant cu exceptia la PM, la care n-am acces, avem? Ca nici prin SMS se pare ca nu pot lua legatura cu tine. Aveam si eu nevoie sa stiu cateva lucururi de baza, ca spre exemplu programul tau, de la cat la cat.

Lucrez intre orele 12:00-19:00 luni-sambata.

• Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

Adeline, Adelinaaaaa... Timpuri noi din vremuri vechi, pentru cunoscatori, si pentru nostalgici (

)

Acum, indiferent de numele adevarat al domnisoarei... pe mine m-a si finalizat si fidelizat biniditat. Ieri dimineatza pe la 10, m-am trezit cu o arzatura de niste arzatura in mine, si primul lucru la care m-am gandit a fost "anuntzul ala" de la mine de pe lista pe care-l pandeam de ceva vreme. Pus mana pe tel, sunat fara nici un fel de asteptari sau sperante, si surpriza, raspunde gagica. Esti libera la 12? Da! Perfect, vin la 12! Papat, dushat, parfumat, imbracat, Uber > Rond Alba Iulia, realizez ca locatia imi era deja cunoscuta din aventuri anterioare, urc, intru si BOOM. Din-trun relativ intuneric, doi ochi mari si frumosi ma fixeaza. Cand imi revin un pic, reusesc sa-mi dezlipesc privirea de ei, ca s-o scanez un pic... tipa traznet, "imbracata" intr-un fel de neglijeu, extrem de neglijabil, aproape invizibil, cat sa-i "acopere" un pic sanii aceia perfecti si sa te intarate...

Fata foarte dragutza si prietenoasa, m-a invitat in "birou". Locatia misto, precum spuneam, imi era cunoscuta deja. Am vorbit putin cat m-am dezbracat, am apucat s-o vad mai bine in lumina, o fata slim, micutza, subtzirica la mijloc, cu un abdomen bine tonifiat, o shatena cu niste ochi frumosi de tot si cu o surpriza misto pe care nu a ezitat sa mi-o prezinte imediat :), o "banda" de pistrui discretzi peste pometi si partea superioara a nasului, niste buze apetisante si doi dintzishori de iepurash in fatza... pentru mine, foarte atragatoare. La corp, fata arata chiar mai bine in realitate decat in poze si are o piele fina si catifelata numai buna sa nu-ti mai iei mainile de pe ea, iar sanii... perfecti.

Am sarit peste dush ca eram amandoi proaspeti, ne-am bagat direct la actiune si ce sa zic... a fost super. Pur si simplu mi-a fost atat de pofta de ea ca am bagat non-stop, n-a apucat fata nici sa-mi faca oral cine stie ce. Cat am stat o ora, minus dush la mijloc si echipare/dezechipare, n-am luat pauza un minut, cu toate ca venisem la ea cu o febra musculara de ma luat plansu de durere, la ea am uitat de toate... M-a "deschis" cu ON, bagat 69 (cine draq mai stie exact ordinea), apoi asa micutza cum e, am pus-o pe spate in pat si m-am bagat cu gura-n pasarica ei (misto pasarica), si cu cate un san in fiecare mana (sunt perfecti cat sa apuci bine de ei si sa-i framantzi) am lins-o ca pe cel mai apetisant desert. Apoi dai misionar, LOT (eu nu prea ma omor dupa LOT dar cu Adelina am reusit sa ne sincronizam bine, sa ne potrivim schimbarile de ritm, a fost cea mai misto experienta de LOT pe care am avut-o pana acum), apoi trecut la doggy cu fatza spre oglinda, unde s-a lasat cu agitatie mare si cu mareatza finalizare.

Am facut dush (am chemat-o dupa mine, si ea dragutza a venit), unde am mai vorbit un pic, din neatentzie mi-a dat cu gel de dush d-ala cu menta pe tzepesh de am crezut ca mi-am bagat pula-ntro cutie de inghetzata... dupa care ne-am intors in nedormitor, si am reluat ostilitatile, pupaceala, ON, cunni (placerea mea), si apoi iar misionar proba de rezistenta. Stiam ca nu mai pot sa finalizez iar intr-o ora, dar tot aveam pofta de ea ceva de nedescris si am dat la misionar de mi-au sarit capacele, curgea transpiratia pe mine ca apa la dush. Super misto, chiar si fara finalizare, contactul in sine foarte erotic si foarte placut.

M-am "retras" cand am simtzit ca ora era pe final, nu-mi place sa astept sa mi se bata apropouri sau sa mananc din timpul fetelor asa ca incerc pe cat posibil sa fiu atent singur la timp. Dar daca n-ar fi fost sa fie nevoie sa plec, cred ca puteam sa mai stau doua ore pe ea si nici asa nu cred ca ma saturam (bine, eu sunt si nesatul).

De mentionat este ca nu m-am mai simtit atat de bine decat, in total, cu doua alte domnisoare pana acum. Nu le identific pt ca nu-i frumos, dar curiosii pot sa-mi citeasca toate reviewurile si cred c-or sa se prinda despre cine e vorba. In principiu cred ca-i o chestie atat de GFE, cat si de cat de bine faci "click" cu fata, ce sa zic, am avut noroc pana acum :)

In sumar...

PRO:
- Slim, corp misto, subtzire la mijloc, funduletul nu extraordinar dar misto, mic si sexy.

- Sani perfecti

- Ochi mari si frumosi.
- Pistrui + dintzishori de iepurash (fetishuri d-ale mele).
- Foarte dragutza la fatza.

- Se misca foarte bine si are experienta.
- Raport pretz/calitate excelent.

Pt. ca sa fie si ceva de trecut la CON:
- Poate din cauza sanilor si a faptului ca-i slabutza, are o postura putin slouched, se poate rezolva cu exercitii, si eu mai lucrez la a mea.
- Nu pot s-o iau acasa cu mine :P

Adelina primeste un mare DA de la mine, un foarte mare oh yes. Ne revedem in curand, foarte probabil impreuna cu prietena ta la un trei :) Pupici!

Spor!

• Like 9
Vizitator
Postat

Buna, Adelina! Pe weekend lucrezi?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...