Sari la conținut

adelina 0722418454

Postări Recomandate

Postat

Disponibila pentru programari pana la ora 19:00. :)

! 22-24 Septembrie nu sunt disponibila,revin Marti 25 Septembrie.

Mișto corp !

Corina, tot tu postezi în locul ei, sau ?

• Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

Vreau si eu o programare :X

Vreau si eu o programare la programarea ta...

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare domnilor!

Atras de fotografii (sanche 😉 de sâni) am vizitat-o și eu pe Adelina și nu am făcut rău.

Locatia pe Decebal, un apartament cu doua sau mai multe camere, scuze nu am fost atent, distras și de domnișoară, împărțit cu cel puțin o colegă, curat, mobilat ok, cu portar la intrarea în bloc, un bătrânel pașnic care surprinzător citea o carte, da o carte și nu un ziar de sport sau de can-can cum suntem obișnuiți.

Adelina - frumușică, minionă, până în 1,6m, slăbuță - as aprecia cam 43 de kg din care sigur 3 kg sânii!!! Un corp frumos nu neapărat pe gustul meu (din punctul meu de vedere un pic cam slăbuță).

Serviciile sunt cele din semnătura iar eu am optat pentru o oră, o finalizare și masaj (pffff!!! pe care nu l-am mai primit, acum mi-am dat seama).

ÃŽntâlnirea a fost plăcută, Adelina este implicată în ceea ce face, vorbareață, veselă, cu ceva rețineri la fk (concret mai mult pupat decât sărut, cel puțin cu mine), geme fals dar plăcut (aici am fost un pic cam rău).

Sunt convins că la întâlnirile ulterioare aspectele negative se pot corecta daca asta dorește și ea.

Una peste alta mie mi-a plăcut și o să mai revin să mă conving daca ea își dorește să schimbe ce am menționat.

Atenție, cei care sunteți bărbați mai bine (mai înalți și mai bine făcuți) Adelina e micuta și s-ar putea sa o pierdeți prin pat.

Sper sa va ajute recenzia mea, va doresc un weekend fain!

• Like 7

Postat

:hi3

Serviciile mele:📌masaj

📌69,diferite pozitii :doggystyle

📌 si alte fantezii.

Disponibilitate:

Sunt la birou de Luni-Sambata 12:00-20:00

:heart: -150/30 de minute o finalizare oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) si normal protejat.

:heart: -250/60 de minute, oral protejat/neprotejat(in functie de igiena), normal 2 finalizari

:heart: 350/90 de minute,2 finalizari si masaj

:heart: 150/60 de minute ,masaj erotic cu finalizare fara contact intim

Programarile se fac in PM sau TELEFONIC! Programarile in Pm au prioritate

:movingthem1 Imi rezerv dreptul de a decide la fata locului daca oralul va fi protejat sau neprotejat :boob

:telephone

0722418454

:eekZona Decebal

Disponibila

post-143821-0-93375700-1538466947_thumb.jpg

post-143821-0-54936600-1538466973_thumb.jpg

• Like 12

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...