moshion Reputație: 786 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 17, 2014 Salutare, avand in vedere ca fata asta bantuie de mult paginile dedicate fetelor vesele am zis s-o incerc..iau anuntul din Evenimentul, sun..zice ca n-are locatie dar se deplaseaza la client/in masina, cere 70/130..stabilim o intalnire in zona in care locuiesc...vine singura si nu taxeaza pe taxi. La telefon zice ca are 19 ani 165 si 60 de kg..in realitate are mai multe kg...probabil spre 70...ceea ce o incadreaza in categoria balenutelor..Daca tot a venit...zic sa stea un numar poate impresioneaza la alte capitole. O servesc cu o cafea, vorbeste destul de mult, incearca sa se faca placuta.. dar pt unii poate fi deranjant. Dupa chit-chat-ul de rigoare se dezbraca si-si arata kilogramele in plus...privelistea nefiind incantatoare..mai ales pt o pustoaica de 20j de ani...sa nu uit...si-a cerut voie si a facut dus inainte...La oral nu impresioneaza cu nimic, e monoton si fata nici un fel de artificii..trecem la normal...zice s-o iau incet ca e stramta si-o doare..(nu e deloc stramta,dimpotriva)..actiunea petrecandu-se in pozitia mama iedului si atat.. din nou nimic deosebit cau care merita povestit. Partea proasta e ca am simtit ceva mirosuri de peste imputit..cu toate ca facuse dus inainte.Din nou sa nu uit, e paroasa...hairy..big bush ...cum vreti sa-i ziceti.Totul a fost protejat pt ca asa am vrut eu, din cate zicea oral face si neprotejat dar fara finalizare orala. Note: Locatie - N/A nu are, merge la client/hotel/masinaGFE - 4 - are prostul obicei sa barfeasca alti clienti... neplacut sa auzi cum nu i se scula clientului dinaintea taOral - 5 - banal, fara deep si pe fast-forwardNormal -6- sta si atat. e larga si paroasa Igiena -2- chiar daca a facut dus inainte mirosea de parca era statuta in suc propriu de cateva saptamani. plusuri: pret mic, se deplaseaza singura si nu cere bani pe taxi.minusuri: nu are nici o legatura cu sex-ul, miroase a candida, e grasuta si micinoasa (la telef zice ca are cu vreo 10 kg in minus) Eu NU recomand, nu revin. 12
semineu Reputație: 252 Postat Iunie 4, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 4, 2015 vrajeala eftina de imputit; 1 1
penisss Reputație: 310 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2015 vrajeala eftina de imputit; Asta nu e vrajeala! Tu chiar esti mare bou....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum