costel85 Reputație: 287 Postat Mai 14, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 14, 2015 Trebuie sa fi nebun sa lasi atatia bani pentru ce ti se ofera.
philippe Reputație: 21 Postat Iulie 3, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 3, 2015 Salutare băieți, nimeni nimic ? Mai funcționează salonul ?
made4youbali Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 4, 2015 Salutare băieți, nimeni nimic ? Mai funcționează salonul ?suna sa vezi
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 5, 2015 Funcționează. ..iar doua fete ce lucreaza acolo fac sala la xox la intim
philippe Reputație: 21 Postat Iulie 6, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 6, 2015 Cucugol2, mersi mult pentru INFO !
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 7, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 7, 2015 Nu ma costa nimic sa ofer o informatie. Cu placere
philippe Reputație: 21 Postat Iulie 7, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 7, 2015 Cucugol2, cred ca o sa trec cât de curând pe acolo, pe cine imi recomanzi, nu am mai fost de ceva vreme , poate s-au mai schimbat domnișoarele . Mersi frumos !
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 8, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 8, 2015 Din pacate ..desi sunt fete frumoase nu sunt axate pe masaj daca ma intelegi ce vreau sa zic...asa ca oricare ai aleage...ti ar placea pentru ca sunt sexy..faine..aranjate...dar pentru altceva...deci depinde de gusturile tale la femei. Ca recomandare e o tipa brunetica..inalta rau...fund bombat. .jumate rusoaica...daca o prinzi pe aia..nu iti pare rau..e fosta gimnasta...Da sa ai pregatit 200 ron masajul si inca 200 asa de cadou
philippe Reputație: 21 Postat Iulie 8, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 8, 2015 Stii cumva si numele ei de scena ?
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iulie 9, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 9, 2015 Pfuuuu...nu il stiu...dar e inalta..slim cu fund bombat...simpatica..bronzata
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 vin si la hotel?
snhoop Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Decembrie 4, 2015 Salutam, Vin si la hotel, depinde iarasi de cate ori frecventezi si cum te simt fetele ca stai cu $$$$.Fetele ok - 8.5 - 9 maxim(unele dintre ele cele mai vechi figurante putin)Masaj 7normal - 8.5-9oral depinde de fata - 9 Ceva in genul sauna club, doar ca dincolo sunt fete mai simpatice. Tarif 200 ora de masaj + 200 pentru domnisoara / 50 minute. toate bune.
oare Reputație: 188 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Decembrie 4, 2015 la extra un nr se poate?
gts Reputație: 54 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 4, 2015 da se poate numa bani sa ai
oare Reputație: 188 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Decembrie 4, 2015 scz gts nu m-am facut bine inteles, greseala mea, am vrut sa zik k se poate si 2 nr daca platesc extra? sau ma termin odata si asta e tot:p
snhoop Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Decembrie 5, 2015 la extra un nr se poate?pret la ce? am spus 200 platesti la salon + 200 la fata pe camera.Pentru hotel depinde ce impresie lasi acolo...evident trebuie sa mergi de mai multe ori...
snhoop Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Decembrie 5, 2015 la extra un nr se poate?scuze nu am fost eu atent..... http://luanamassage.ro/contact/
aurel79 Reputație: 196 Postat Februarie 9, 2016 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 9, 2016 am fost eu zilele astea sant trei fete foarte frumoase de toate as 5barmana o fata tare de treaba vorbeste foarte frumosan rest fetele nu as de treabanu ai voie sa le atingi ca le iriti si vorbesc foarte uratpe scurt ai frumos nu meritapierdere de timpam mai fost si la alte saloane dar cum se poarta fetele la luna lasa de doritam fost si la monalisa an arad ai mai ok fata de lunanu ca le fac reclama da eu as din alba si am mers atatia km degeaba 1 1
aurel79 Reputație: 196 Postat Februarie 9, 2016 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 9, 2016 urat nu merita 2 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Iulie 22, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iulie 22, 2016 urat nu meritaAprob pozitiv!
samsonite Reputație: 58 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 2, 2016 Nu știu cum va fost vouă cu ele dar sa stai 15 Min si sa ai deja de plata 6 sute ii destul de nașpa îți bagă băutura pe gât , fetele îs faine dar nu in bani aia dai Dreq , aveți grija ce faceți odată intrați plătiți cred ca a fost cel mai scump sfârc lins vreodată 600 RON , in fine fiți cu atenție .
nicolaie not Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Nu știu cum va fost vouă cu ele dar sa stai 15 Min si sa ai deja de plata 6 sute ii destul de nașpa îți bagă băutura pe gât , fetele îs faine dar nu in bani aia dai Dreq , aveți grija ce faceți odată intrați plătiți cred ca a fost cel mai scump sfârc lins vreodată 600 RON , in fine fiți cu atenție . Eu am plătit consumația in Recepție 1000 RON si mam ales cu 15 min de masaj pizda nu am vazut avea bikini si nu ma lasat sa o ating .In concluzie tu ai scăpat ieftin fatza de mine .mai lăsați-o dreacu de treaba e jecmăneala pe fatza salonu asta.
ylinescu Reputație: 174 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Postat Septembrie 2, 2016 Bai oameni,eu chiar nu va inteleg,dar va pune acolo cineva cutitu la gat sa platiti sumele astea uriase???...Cred ca si ei se mira ca nu se mai opreste conducta cu fraieri! In primul rand ganditi-va ca sunteti acolo pt un masaj erotic+eventual daca mai luati voi ceva extra,dar in niciun caz nu sunteti la un bar de striptease ca sa oferiti aiurea bautura dansatoarelor...La un alt salon mi s-a intamplat si mie sa-mi ceara de baut o fata,iar eu i-am zis ca daca are asa chef de baut o invit dupa in oras,la care ea a tacut malc dupa aia...NU le luati nimic de baut tarfelor,ele asa sunt invatate de patron sa se milogeasca si au si ele de acolo o cota parte,pentru ca nu vi se intampla nimic ,nici rau ,nici bun daca le luati sau nu le luati,doar pierdeti aiurea niste bani pe care ii puteti folosi altfel !!! ... Dupa ce ca le luati mai au si tupeu si figuri cand intra in camera cu voi si zic nu ma atinge acolo si acolo...Sa nu va fie rusine de ele,la urma urmei sunteti barbati in toata firea,iar ele niste simple muiste acolo,eventual lor ar trebui sa le fie rusine de ceea ce fac... 1
samsonite Reputație: 58 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 5, 2016 ylinescu, ai perfecta dreptate, dar fiind mai "novice" in tainele saloanelor( si putin matol), fetele ne-au "agresat" imediat, asta e... initial cand a spus barmanul(ochelarist si plin de aroganta) 600 de lei mi-a venit sa rad...daca se va mai intampla sa trecem pe acolo, cu siguranta o sa am lectia invatata. Despre salon ce pot sa spun, curat, amenajat, frumos. Ce mi se pare mai nasol, oricine intra te vede ca stai cu panaramele la masa, ar fi mai ok un separeu, ceva, parerea mea...si despre fete, da, niste bunaciuni de mori, mai ales una cu niste silicoane si buze(full tunata) care mi-a atras atentia in special. Am intrebat, insistat chiar sa imi spuna tariful pentru "extra" dar mi-a raspuns elegant ca doar in camera vorbim despre alte "chestii", dupa ce platesc 200 de lei la ochelarist. In concluzie, cred ca am lins cel mai scump sfarc din judet )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum