Sari la conținut

Melodii românești...de ieri și de alaltăieri

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Vă propun să ne aducem aminte de succesele muzicii ușoare românești din anii 70, 80 și 90, precum și de marii artiști ai acelor vremuri, mulți dintre ei uitați sau, poate, neștiuți de către mai tinerii noștrii colegi.

Și aș începe cu "De-ai fi tu salcie la mal", melodie compusă de Horia Moculescu pe versurile lui Puiu Maximilian și lansată în interpretarea Mihaelei Mihai în anul 1970.

• Like 11
  • Minus 4
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Romica Puceanu nu a cântat muzică ușoară...subiectul topicului nostru. Asta dacă nu știai

Stiam!Dar mai sunt atatea topicuri cu muzica...asa ca te-am luat in bataie de joc! :138x

• Minus 1
Postat

Stiam!Dar mai sunt atatea topicuri cu muzica...asa ca te-am luat in bataie de joc! :138x

Nicio problemă :no2 Nici nu te-am băgat în seamă :slap2 Poți să îmi dai IGNORE :rax2

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Nu este chiar un hit ce cântă Darie ăsta, nu este piesă veche iar interpretul nu este **spam editat**ul?

• Like 8
  • Minus 3
Postat

O melodie foarte trista dintr-o perioada neagra a Romaniei:

Vezi că întreba Inginerul de tine...Poate ar trebui să te ocupi mai serios de el...și să ne lași pe noi să ne simțim bine. Postările tale nu sunt binevenite aici. Mulțumim anticipat pentru înțelegere :bow

https://www.youtube.com/watch?v=E1bkKnofmpk

• Like 9
  • Minus 3
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Vezi că întreba Inginerul de tine...Poate ar trebui să te ocupi mai serios de el...și să ne lași pe noi să ne simțim bine. Postările tale nu sunt binevenite aici. Mulțumim anticipat pentru înțelegere :bow

Esti cumva seful? Ma indoiesc...

• Like 1

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

mai e puțin până să vă adunați la mormântul tatălui vostru  :laugh2 , decrețeilor  :laugh2

http://1.bp.blogspot.com/-nPMrIm4mxRU/U3wPekQlGrI/AAAAAAAAAuw/u-cX5eDSWqE/s1600/sotii+ceausescu.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...