jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 22, 2014 e bine ca va dati reciproc puncte de apreciere, se confirma prima axioma a experimentului privind grupurile sociale atipice cu dimensiuni reduse, frica voastra de viata e atat de mare incat ezitati sa treceti strada pe zebra, daca nu pleaca cineva inaintea voastraTi-am dat si tie un punct din gresala...scuza-mi-o!...scriu de pe telefon... 3 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2014 adevarul e ca dincolo nu se risca nimeni sa se manifesteaiurea, aici insa, se permite s-si dau in petec pustangii ...
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 22, 2014 Eu merg cu 30 de kilometri/ ora, cu bicicleta!
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 adevarul e ca dincolo nu se risca nimeni sa se manifesteaiurea, aici insa, se permite s-si dau in petec pustangii ...bravo azorel, aport la ancutza 1
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 Ti-am dat si tie un punct din gresala...scuza-mi-o!...scriu de pe telefon...da bai minus, nu-ti dezamagi clonele
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 22, 2014 bravo azorel, aport la ancutza
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2014 Sugi atunci, nu-ti dau nici un punct, am glumit! De ce-ule?, termina cu aruncatul de puncte pozitive spre mine ca ne scoate Manfredu' vorbe precum ca am fi bulanjii,da-i spre el cu d-alea negative ca sa pot sa scot eu vorbe ca l-ai 'tras' si n-ai fost multumit de prestatie
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 De ce-ule?, termina cu aruncatul de puncte pozitive spre mine ca ne scoate Manfredu' vorbe precum ca am fi bulanjii,da-i spre el cu d-alea negative ca sa pot sa scot eu vorbe ca l-ai 'tras' si n-ai fost multumit de prestatie fiind clonele aceluiasi eunuc nu aveti cum sa va penetrati in realitate 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 22, 2014 Pai nu am minusuri, le aștept sa vina! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2014 Pai nu am minusuri, le aștept sa vina! Da-i cu plus si trece-le la pierderi 1
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 un plus din partea voastra e o jignire 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 22, 2014 un plus din partea voastra e o jignire
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2014 Ti-am dat cu plus,simte-te jignit in gura
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 patriarhul-daniel-trafalete-007.jpgclasic, lipsa replicii elaborate mental, genereaza raspunsul de aparare din subconstient, se cunoaste ca ieri ai fost la pupat icoane si ai urmarit cu atentie cuvantarea lu' danel la investitura Presedintelui Iohannis 1
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 Ti-am dat cu plus,simte-te jignit in gura unde-mi vrei tu, acolo sa-ti vina toate 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 22, 2014 clasic, lipsa replicii elaborate mental, genereaza raspunsul de aparare din subconstient, se cunoaste ca ieri ai fost la pupat icoane si ai urmarit cu atentie cuvantarea lu' danel la investitura Presedintelui IohannisCe nebun....Cu tine nu vb...imi bat joc!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2014 unde-mi vrei tu, acolo sa-ti vina toatePLUS!
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 Ce nebun....Cu tine nu vb...imi bat joc! si maimuta cu batul tot asa face, nu trebuie sa vorbeasca cu el, felicitari, confirmi cu succes 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2014 mai baiete, iar ai evadat de la Socola ? .... :laugh2 bravo azorel, aport la ancutza
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 22, 2014 Da-i cu plus si trece-le la pierderi Aaa, se merge pe plusuri? Ok! 1
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 mai baiete, iar ai evadat de la Socola ? .... :laugh2 nu, ne-au cablat la fibra optica, avem 1Gb/sec sa admiram pe altii mai bolnavi ca noi P.S. ancutza ti-a mai aratat putza? macar pe mess ... 1
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 22, 2014 si maimuta cu batul tot asa face, nu trebuie sa vorbeasca cu el, felicitari, confirmi cu succesPropun Pisicului sa acorde un Titlu nou,"Cel mai nebun",sa fie acordat celui mai dili,sisi,nebun user din 2014!Castigatoruuuuuule!!
brotacelu91 Reputație: 10 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2014 clasic, lipsa replicii elaborate mental, genereaza raspunsul de aparare din subconstient, se cunoaste ca ieri ai fost la pupat icoane si ai urmarit cu atentie cuvantarea lu' danel la investitura Presedintelui Iohannis Esti prost de puti moldovene........................... 1
Manfred.A.F.von.Richthofen Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 22, 2014 Esti prost de puti moldovene...........................da mancurtule, cum de-ai realizat asa o mare descoperire epocala, cu mult peste posibilitatile tale genetice ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2014 Aaa, se merge pe plusuri? Ok! Stai cuminte ca nu e chiar asa Plm,eu le dau pe merit,plusurile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum