Sari la conținut

ce naiba se intampla?

Postări Recomandate

• Oras:Berceni sect 4
Postat

e bine ca va dati reciproc puncte de apreciere, se confirma prima axioma a experimentului privind grupurile sociale atipice cu dimensiuni reduse, frica voastra de viata e atat de mare incat ezitati sa treceti strada pe zebra, daca nu pleaca cineva inaintea voastra

Ti-am dat si tie un punct din gresala...scuza-mi-o!...scriu de pe telefon...

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sugi atunci, nu-ti dau nici un punct, am glumit! :)

De ce-ule?, termina cu aruncatul de puncte pozitive spre mine ca ne scoate Manfredu' vorbe precum ca am fi bulanjii,da-i spre el cu d-alea negative ca sa pot sa scot eu vorbe ca l-ai 'tras' si n-ai fost multumit de prestatie =))

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

De ce-ule?, termina cu aruncatul de puncte pozitive spre mine ca ne scoate Manfredu' vorbe precum ca am fi bulanjii,da-i spre el cu d-alea negative ca sa pot sa scot eu vorbe ca l-ai 'tras' si n-ai fost multumit de prestatie =))

fiind clonele aceluiasi eunuc nu aveti cum sa va penetrati in realitate

• Like 1
Postat

clasic, lipsa replicii elaborate mental, genereaza raspunsul de aparare din subconstient, se cunoaste ca ieri ai fost la pupat icoane si ai urmarit cu atentie cuvantarea lu' danel la investitura Presedintelui Iohannis

Ce nebun....Cu tine nu vb...imi bat joc! :laugh2

Postat

si maimuta cu batul tot asa face, nu trebuie sa vorbeasca cu el, felicitari, confirmi cu succes

Propun Pisicului sa acorde un Titlu nou,"Cel mai nebun",sa fie acordat celui mai dili,sisi,nebun user din 2014!Castigatoruuuuuule!! :hooray

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

clasic, lipsa replicii elaborate mental, genereaza raspunsul de aparare din subconstient, se cunoaste ca ieri ai fost la pupat icoane si ai urmarit cu atentie cuvantarea lu' danel la investitura Presedintelui Iohannis

Esti prost de puti moldovene...........................

post-126157-0-82151400-1419267947_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...