Sari la conținut

Alexandra 0766868245

iahimg

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Il vad..dar numarul din topic este inchis in permanenta...de 3 zile am incercat dar nu am reusit sa iau legatura...am crezut ca poate si-a schimbat nr si il are altcineva...multumesc

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut nicusor. Ma poti ajuta cu un nr de tel al unei fete.te rog .Bafta!

• Minus 1
  • Oras:haihui
  • Oras:haihui
Postat

Terminati mai fratilor. Nu veti primi nimic. Si in cazul in care veti primi acele ID-uri sau numere de tel nu sunt valabile.

• Like 1
Postat

Va mai dau eu una, cu rugamintea catre moderatori sa puna mesajele la locul lor ca eu nu ma pricep, scz :) ! O cheama Miki, tel editat, aproximativ 1,60 m, 55 kg (nu e skinny nici plinuta), vreo 20 de ani, tate medii si tari, curata, nu are locatie, dupa ora 14 (copil mic in intretinere), sta in Progresu, o arde prin Steaua. Accepta oral fara prez si cred ca si CIM, isi da silinta, e afectuoasa, dar nu prea se pricepe, nu se grabeste. O prezenta placuta fara sa te dea peste cap, o fata simpla si ascultatoare, cum o pui asa sta.

lasa.mi si mn nr

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Mai fratilor am dat celebra lista la vreo 3-4 confrati care au zis ca nu a raspuns nimeni si am considerat ca nu are rost sa o mai dau, nici eu nu le-am mai cautat pe tipe. Daca vreti neaparat va dau indivizii carora le-am dat pe mail si mai stresatii si pe ei. Sau mai bine mai cautati si voi pe ici pe colo si hai sa facem schimb. Eu am fost la una si am postat, este una care are in titlu "noua", nu stiu cum o cheama. Hai sa vedem cine imi da un nr valabil si-i dau si eu unu de la o tipa de vreo 40 de ani care o suge beton si ia 30 lei pt tot tacamu'. Astept.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...