Sari la conținut

Ofensiva rujatilor

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

doar 1

Ma refeream in general, pe forum, nu pe acest thread.

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Ti-o trimit, in vizita, si pe dreamgirl69, daca doresti :no2

...la mine a fost si ea ( sau el ?)

Playgirl

star.pngstar.pngstar.pngstar.pngstar_off.png

Utilizatorii de mai jos au apreciat acest profil:

• Oras:Bucuresti
Postat

un nou rujat, GOD, v-a vizitat ? :)))

La mine nu încă. Ultimele stele le am de la dreamgirl69 care e tot în aceeași căruță cu ei. ;)

• Oras:B
Postat

Este un om bolnav. Ce pretenții poți avea de la unul scăpat din Socola? Cred ca cel mai bine ar fii sa nu il bagam in seama.După ce trec sărbătorile il baga iarăși in cămașă de forță si scăpam.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

La mine nu încă. Ultimele stele le am de la dreamgirl69 care e tot în aceeași căruță cu ei. ;)

Dream este o fata deosebita, punctul acela nu il ai de la ea ci de la dominoplayer, alias restul conturilor clona făcute de el. Daca pentru el asta înseamnă sărbători fericite, atunci sa lăsam nebunul in pace. Pana la urma i se face cuiva mila de el si il baga in cușcă. Chiar este trist sa constați ca un așa zis om se poarte comporta așa. La un anumit moment, toți ne-am comportat mai mult sau mai puțin ok, am avut derapaje. Asta insa ... a derapat rauuu de tot!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Galati
Postat

Dream este o fata deosebita, punctul acela nu il ai de la ea ci de la dominoplayer, alias restul conturilor clona făcute de el. Daca pentru el asta înseamnă sărbători fericite, atunci sa lăsam nebunul in pace. Pana la urma i se face cuiva mila de el si il baga in cușcă. Chiar este trist sa constați ca un așa zis om se poarte comporta așa. La un anumit moment, toți ne-am comportat mai mult sau mai puțin ok, am avut derapaje. Asta insa ... a derapat rauuu de tot!

ce parere ai despre asta alexandru69 ?

vrei sa ma santajezi sau doar sa ma jignesti asa cum faci tu de obicei cu toate femeile ?

• Minus 4
Postat

ce parere ai despre asta alexandru69 ?

vrei sa ma santajezi sau doar sa ma jignesti asa cum faci tu de obicei cu toate femeile ?

Ești o gluma proasta a naturii!
  • Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Putin spus... :)

Bine atunci...prost,nebun,diliu,psihopat,jegos,turbat... :pope

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Mi-am dat seama că nu e dream.girl69. Oricum e bine că ma apreciază și clona =))

Postat

Corect =))

Lasati.l pe mana mea.. Am toate informatiile despre individ. :) Astept sa treaca sarbatorile si cu prima ocazie promit sa.i fac o vizita ..  O sa merg cu plugusorul in Ianuarie. : =))

Nu are rost sa va puneti mintea cu "domnul" .. 

• Like 20
  • Minus 11
Postat

Corect =))

Lasati.l pe mana mea.. Am toate informatiile despre individ. :) Astept sa treaca sarbatorile si cu prima ocazie promit sa.i fac o vizita ..  O sa merg cu plugusorul in Ianuarie. : =))

Eu chiar n-am nimic cu el...vreau sa-mi faca un sex oral,atat! :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

bravos pentru defilare,

pana pe 05.01.2015 aveti vacanta

dupa aia revenim,

dresajul continua ...  :laugh2 

• Minus 3
Vizitator dani.arad
Reputație: 0
Postat

Nu ai ce sa.i ceri unui nebun :)

Poate se face rosu =)) apar si recenzii =))

Asta e psihopat cibernetic :)) :P

Eram printre cei mai iritati, deja o iau de gluma si cat de nefolositor e pentru viata lui. Bravo esti un geniu!!!

Sunt sute de persoane ce au nevoie de organe si lupta pentru viata, ajuta-i, scapi si tu de chin...

Sarbatori Fericite, va transmit din Arad!!!

Postat

Deja intreci orice masura.. Nu.ti forta norocul cu mine. Te asigur ca pierzi ..   =))

E de la tine,din Galati?Tu esti o scumpica,o dulceata de fata si isteata foc!El de ce e prost asa?

• Like 1
  • Minus 6
Postat

E de la tine,din Galati?Tu esti o scumpica,o dulceata de fata si isteata foc!El de ce e prost asa?

Nu.i din Galati... E din moldova si ne face de rusine =)) 

L**a nu face manastire.. nu ai ce sa.i ceri...  sincer nu am reusit sa.l intreb de ce e asa prost.. o sa.l intreb in Ianuarie :) vreau sa.l colind :D

• Like 19
  • Minus 11
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Corect =))

La câți ai tu să mergi...cu plugușorul...cred că nici la toamna viitoare nu termini...cu uratul :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...