corinnandru Reputație: 456 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 23, 2014 Buna seara, tuturor! Ma numesc Corina, sunt noua in acest domeniu, am doar aproximativ 2 luni experienta in domeniu.. Sunt o fire vesela, plina de optimism, imi place sa cunosc oameni noi, ador sa socializez, imi place sportul (plimbatul cu rolele, jogging-ul, mersul pe bicicleta). In mare parte sunt o fire rabdatoare, plina de tandrete si ascund placeri nebanuite.. Am 1,58 inaltime (miniona)... dar inaltimea mea nu este mica.. poate doar draguta. Sanii nr. 5, naturali si tari, funduletul meu jucaus, este bombat si destul de tare.. cantersc 50 kg. Ofer: sex oral si normal. sex oral:- protejat sau neprotejat -cu finalizare orala, faciala sex normal: protejat, in orce pozitie pozitia 69 uro:activa sarutari: franch kiss Pret: 80: Finalizarea 150: ora
titi_2014 Reputație: 7 Postat Decembrie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 25, 2014 Salut forumisti.Am fost in seara asta la Corina si pot sa spun ca este amabila si poti discuta deschis.Nu a stat cu ochii pe ceas ca pe butelie si a avut rabdare cu mine eu trecand printr-o perioada dificila.Sa chinuit fata cu mine eu avand capul imbuibat de ganduri, dar nu s-a lasat pagubasa pana nu m-a rezolvat.Neam rezumat la un oral cu mangaieri, atenta la dorintele mele si la "bijuterii", giumbuslucuri si aruncandu-mi priviri fierbinti din cand in cand.Pana data viitoare imi voi mai face ordine in ganduri si n-am s-o mai chinui atat. 1
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 26, 2014 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 26, 2014 anal? squirt??locatie?
vali2014 Reputație: 3 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2015 hmmm... interesant, poate voi face o vizita ca suna si arata bine :clapp 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum