Sari la conținut

Corina 0732 919 469

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Buna seara, tuturor!

Ma numesc Corina, sunt noua in acest domeniu, am doar aproximativ 2 luni experienta in domeniu.. Sunt o fire vesela, plina de optimism, imi place sa cunosc oameni noi, ador sa socializez, imi place sportul (plimbatul cu rolele, jogging-ul, mersul pe bicicleta). In mare parte sunt o fire rabdatoare, plina de tandrete si ascund placeri nebanuite.. 
     Am 1,58 inaltime (miniona)... dar inaltimea mea nu este mica.. poate doar draguta.  :138x Sanii nr. 5, naturali  si tari, funduletul meu jucaus, este bombat si destul de tare.. cantersc 50 kg. 
    Ofer: sex oral si normal. 
            sex oral:- protejat sau neprotejat 
                          -cu finalizare orala, faciala
           sex normal: protejat, in orce pozitie  
           pozitia 69
           uro:activa
           sarutari: franch kiss

Pret: 80: Finalizarea
                     150: ora
                                          post-144659-0-11837400-1419366233_thumb.jpg

• Oras:Constanta
Postat

Salut forumisti.

Am fost in seara asta la Corina si pot sa spun ca este amabila si poti discuta deschis.

Nu a stat cu ochii pe ceas ca pe butelie si a avut rabdare cu mine eu trecand printr-o perioada dificila.

Sa chinuit fata cu mine eu avand capul imbuibat de ganduri, dar nu s-a lasat pagubasa pana nu m-a rezolvat.

Neam rezumat la un oral cu mangaieri, atenta la dorintele mele si la "bijuterii", giumbuslucuri si aruncandu-mi priviri fierbinti din cand in cand.

Pana data viitoare imi voi mai face ordine in ganduri si n-am s-o mai chinui atat.

• Like 1

Postat

hmmm... interesant, poate voi face o vizita ca suna si arata bine  :crazylove  :clapp

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.