Sari la conținut

Scrisoare catre Mos Craciun

brenciu

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Draga Mos Craciun,
M-am hotarat sa-ti scriu abia acum,sper sa nu fie prea tarziu si sa uiti de mine.
Anul acesta am fost destul de cuminte. Am muncit, n-am baut (mult), nu m-am certat cu nimeni (cred), n-am mintit (am mintit?) si nu mai stiu ce sa-ti spun.Asa. Si-acum lista cu ce-mi doresc. O sa presupun ca ai un sac foarte mare.Imi doresc sa faci cumva sa-mi pice si mie lucruri din cer. Azi mi-am dat seama ca n-am avut niciodata nimic pentru care sa nu muncesc zile, saptamani, luni. Deci da, accept tot ce-ti trece prin cap!Dar asta-i cea mai mica parte. Nu scapi asa usor.
Vreau sa-mi aduci vreo cateva kilograme de optimism. Am tot impartit in stanga si-n dreapta si gata. E spre sfarsite. Mai vreau si niste noroc. Chior sa fie, te rog. Da, da sa se intample lucruri mari cu eforturi mici. De eforturi mari pentru lucruri mici m-am cam saturat. Asa. Sa nu uiti nici de cateva grame de indiferenta. Am nevoie. Pentru ca mereu mie imi pasa prea mult. Si niste vise implinite, daca esti dragut. Si multe nopti nebune, nebune. Vreau si niste vesti bune.
Pe plan erotic vreau sa-mi aduci mai multe erectii si mai ferme, si as vrea sa-mi dai mie lista aceea cu fete obraznice, oricum matale nu ai ce sa mai faci cu ea.
Si ti-as mai cere o zi cu zapada pufoasa, dar deja ma intrec cu gluma, nu? Bine. Hai ca ma multumesc doar cu astea.
Te astept.Hornul este curatat.

post-95629-0-63603900-1419370893_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
Postat

Frumoasa cerere :).

Eu vreau sa-mi aduca Mosu, multa sanatate , liniste sufleteasca si spor in toate :)

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Un student, mai sarac, se gandeste sa ii trimita o scrisoare lui Mos Craciun, sa ii trimita si lui de sarbatori 400 de lei. Inchide plicul si la destinatar scrie: Mos Craciun dupa care il pune la posta.
Cei de la posta cand vad destinatarul isi dau seama ca e o gluma si desfac plicul si citind scrisoarea, pun mana de la mana si strang vreo 200 de lei si trimit plicul inapoi expeditorului.
In anul urmator, studentul la fel, scrie scrisoarea lui Mos Craciun dar la final pune un P. S. : Te rog frumos, anul asta sa imi pui 800 de lei, ca anul trecut nemernicii aia de la posta mi-au luat jumatate din suma
:laugh2

• Like 6
  • Minus 3
  • Telefon: andreeamarina699
  • Oras:galati
Postat

astept pe moshul  sa ia o noapte cu mine...lol   detalii pe profilul meu. pooooooop

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vreau sa va urez si eu un craciun fericit tuturor de pe acest site.! Sa va dea Dumnezeu multa sănătate, bucurii.. O seara buna tuturor... Va pup si abia astept sa ne vedem sănătoși.!

• Like 2

Postat

UN AN NOU CU BINE, DAR INAINTE VENITI SI LA MINE !!!!!!!

.program 12-23 in fiecare zi....

AZI SAMBATA SE POATE SI O NOAPTE LA DOAR 500 RON...VA ASTEPT CU DRAG

0757 350 174

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...