xxx.xxx Reputație: 816 Postat Decembrie 25, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 25, 2014 DOAMNA matura reala, sociabila si senzuala, ofer clipe de placere unui domn generos, curata si discreta, zona Titan, Costin Georgian 150 l
piticu Reputație: -419 Postat Decembrie 25, 2014 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 25, 2014 Și materialul elastic rezistă...
laury Reputație: 24079 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 27, 2014 Mama frate...
laury Reputație: 24079 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 28, 2014 Hororrr
freewill78 Reputație: 39 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 hai noroc si un praz verde! nefiind fan postari dampulelea si nici mancator de cacat referitor la pizdele care presteaza si vorbind doar de cele pe care le-am futu/vazut, va prezint stimabila! am fost la madama azi pentru ca e pe langa mine si nu aveam chef sa dau o muie la 1000 de km departare pe gerul asta! tipa e de etnie, vopsita blond! sa spunem ca are vreo 165 de cm cu vreo 68 de kg puse bine fara a fi dizgratiosa!corpul e ok pt varsta ei, am estimat vreo 40 de toamne, dar la etnia ei orice e posibil, poate are 15 si e foarte dezvoltata! nefiind cu ustesilele de masurat la mine si nefiind interesat de varsta mamzelei, astea sunt aprecierile mele! putina burtica, are carnea tare, inclusiv pe cur care cur e chiar misto, il prinzi in palme! pacat ca nu e futabil si nici degete nu permite! deci, spalat amandoi intro baie cam saraca, exegetii vor fi dezamagiti, ceva sapun lichid, bine ca era apa calda! prosopel curat, trecut in dormitor unde s-a prestat un oral np, atentie pe coaie, pupaturi pe piept, pulpe, luat in gura pula cu simt de raspundere! nota 8! nu face dt si nici cim! trist, gurita aia cu buze groase cere mai mult de la clienti, titulara e reticenta! dupa ceva timp trecut la mamzela hopa sus, apoi caprita, chiar mi-a placut privelistea curului care se fataia in fata ochisorilor mei si terminat cu mandra sub mine! ceva discutii perverse, sa i-o bag toata, ce bine e, doamne, doamne, ce taur comunal e mandea! nefiind nascut dupa ultima ploaie m-am amuzat! banii mei, timpul meu, macar a fost haios! facut un dus inainte de plecare, prezentat colega de garsoniera, o tarancuta simpatica, blonda spalacita cu un machiaj............ cica intra si la dublu feminin, nu am fost interesat de aia sau de preturi, nu pot sa relatez mai mult! deci, locatie 7, zona Pantelimon, de la BRD Chisinau, pe colt, fost Orange, se face dreapta maxim 50 de metrii! sex oral am specificat, normal 7, e interesant, amabilitate 8! nu stiu daca sa recomand la pretul de 100 finalizarea, eu am stat cam 40 de minute cu totul! 5 1
masternice Reputație: 55 Postat Februarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2016 hai noroc si un praz verde! nefiind fan postari dampulelea si nici mancator de cacat referitor la pizdele care presteaza si vorbind doar de cele pe care le-am futu/vazut, va prezint stimabila! am fost la madama azi pentru ca e pe langa mine si nu aveam chef sa dau o muie la 1000 de km departare pe gerul asta! tipa e de etnie, vopsita blond! sa spunem ca are vreo 165 de cm cu vreo 68 de kg puse bine fara a fi dizgratiosa!corpul e ok pt varsta ei, am estimat vreo 40 de toamne, dar la etnia ei orice e posibil, poate are 15 si e foarte dezvoltata! nefiind cu ustesilele de masurat la mine si nefiind interesat de varsta mamzelei, astea sunt aprecierile mele! putina burtica, are carnea tare, inclusiv pe cur care cur e chiar misto, il prinzi in palme! pacat ca nu e futabil si nici degete nu permite! deci, spalat amandoi intro baie cam saraca, exegetii vor fi dezamagiti, ceva sapun lichid, bine ca era apa calda! prosopel curat, trecut in dormitor unde s-a prestat un oral np, atentie pe coaie, pupaturi pe piept, pulpe, luat in gura pula cu simt de raspundere! nota 8! nu face dt si nici cim! trist, gurita aia cu buze groase cere mai mult de la clienti, titulara e reticenta! dupa ceva timp trecut la mamzela hopa sus, apoi caprita, chiar mi-a placut privelistea curului care se fataia in fata ochisorilor mei si terminat cu mandra sub mine! ceva discutii perverse, sa i-o bag toata, ce bine e, doamne, doamne, ce taur comunal e mandea! nefiind nascut dupa ultima ploaie m-am amuzat! banii mei, timpul meu, macar a fost haios! facut un dus inainte de plecare, prezentat colega de garsoniera, o tarancuta simpatica, blonda spalacita cu un machiaj............ cica intra si la dublu feminin, nu am fost interesat de aia sau de preturi, nu pot sa relatez mai mult! deci, locatie 7, zona Pantelimon, de la BRD Chisinau, pe colt, fost Orange, se face dreapta maxim 50 de metrii! sex oral am specificat, normal 7, e interesant, amabilitate 8! nu stiu daca sa recomand la pretul de 100 finalizarea, eu am stat cam 40 de minute cu totul!S-a mutat in titan, circa 13
troznitorul Reputație: 755 Postat Martie 9, 2016 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2016 DOAMNA blonda, 39 de ani, cu experienta, discreta, ofer masaj de relaxare, zona Titan Auchan; http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/9/12/132623111.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/9/12/132623141.jpg
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2016 Postat Aprilie 27, 2016 https://i.imgur.com/8d8oZGB.jpg https://i.imgur.com/Z7mfsJP.jpg https://i.imgur.com/KsOOws6.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum