loveandreea Reputație: 17 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Postat Decembrie 27, 2014 Mulțumesc tuturor celor care m-au vizitat an aceste zile pt ca au dat dovada de gentelmeni,eu va aștept an continuare la același nr.0752512486. Și cu aceleași tarife50lei oral sau normal80lei combinateMenționez ca nu am momentan locație iar an orașul mioveni ma pot deplasa la locuința clientului cu bonusul pt taxi.va poopik 2
suleimanplmica Reputație: 10 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 27, 2014 Place prima si ultima poza, zici ca ai tras la sapa si te odihnesti un pic la umbra unui copac batran .
loveandreea Reputație: 17 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Autor Postat Decembrie 27, 2014 Place prima si ultima poza, zici ca ai tras la sapa si te odihnesti un pic la umbra unui copac batran .
loveandreea Reputație: 17 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Autor Postat Decembrie 27, 2014 La caracteristicile pe care le ai ma mir dc nu ai și tu poze la profil....asa scuze tu erai copacul
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 27, 2014 Mai Andreea, nu baga si tu in seama, tot felul de oameni...lasa-i asa, in lumea lor, ca e mai bine asa...d-astia rautaciosi si "bine crescuti", care isi dau numai cu parerea sunt enorm de multi...E bine ca tu macar ai pus poze reale, altele pun poze din revista si in realitate sunt vai mama lor, nici dinti in gura nu au...se pacalesc singure.
loveandreea Reputație: 17 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Autor Postat Decembrie 27, 2014 Mulțumesc cata,da probabil era unul dintre aceeia care suna ca are și el 20 de lei și vrea o mie an graba.ce valoare au unii
suleimanplmica Reputație: 10 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 27, 2014 Nici daca m ai plati tu nu ti as da o "mie" in graba . Succes la asteptat "an" continuare. 1
drogul tau Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Postat Decembrie 29, 2014 Da pozele sunt reale,tipa este scunda bruneta sani mici are piercing an limbuta iar altul an buza ochii sunt albastri.Iam rapit andreeiei o ora si am mers la o pensiune din oras pt ca momentan nu are locatie Am anceput cu dusul la care fata nu a stat prea mult pe ganduri si a luato an gurita asezata an genunchi,parca ami citea gandurile nu a durat prea mult pt ca nu am putut rezista acelei priviri oki an oki si am explodat,fumam o tigara si reancepem deasupra e excelenta sa vezi acel corp micut ondulanduse pe tine hmmNote sex oral 9sex normal 9analul nu al practica ancaCost 200 cu tot cu pensiune si ciubucul feteiMultumesc andreea data viitoare ne vedem la mine 1
cassy Reputație: 16362 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 29, 2014 Topicul pentru recenzii e aici https://nimfomane.com/forum/topic/34959-andreea-mioveni-0752512486/
loveandreea Reputație: 17 Postat Martie 24, 2015 Oras:mioveni arges Oras:mioveni arges Autor Postat Martie 24, 2015 Bună tot eu sunt Andreea pentru prima data preturile sunt aceleași 50 oral sau normal separate sau combinate 80 dacă vei mai reveni pot fii și mai dulce
cristinicholas Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Oras:curtea de arges Oras:curtea de arges Postat Martie 24, 2015 buna andreea. ce zici de o ora in trei? te combini? si ce pret? eu,prietena mea si tu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum