galati21 Reputație: 9 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 27, 2014 Buna seara dragi futaciosi, Azi cautam sa calaresc ceva, si am dat de duduia valy, care are in jur de 30 ani, 165, 70 kg si care face sex total.Am mers la domnisoara, care m-a primit cu usa larg deschisa, undeva la hotel.Am stabilit actiunea, o ora de sex total, ceea ce in ultimul timp cam rar gasesti. Fata e meseriasa, face un oral de neuitat, cu atentie maxima la zonele adiacente, face deep, un normal frumos, cu gemete, iar interesant este analul care pe mine unul m-a dat pe spate.Fata face si fk, finalizare orala sau pe corp, intre sani.Fata m-a rugat sa adaug si cateva poze, iar tarifele ei sunt urmatoarele : oral 1 nr - 50 leioral, p, n, normal si anal protejat 1 nr - 70 leioral, p, n, normal si anal protejat - 1 h - 140 lei
galati21 Reputație: 9 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Decembrie 27, 2014
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 27, 2014 Si nu te-a rugat sa pui si o modalitate de contact?
pat Reputație: 6 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 29, 2014 Aveti mare grija suna inapoi
pat Reputație: 6 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 29, 2014 Aveti mare grija suna inapoi
sex88 Reputație: -1 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 29, 2014 Daca se poate un nr de contact si poze..ca astea nu se cad bine.
sex88 Reputație: -1 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 29, 2014 Scz. Am vazut pozele pe celalalt topic..nu cred ca se merita..e cam plinuta pt gusturile mele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum