giovanni Reputație: 527 Postat August 15, 2016 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat August 15, 2016 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 Hei! Unde au dispărut pozele cu grasa? 3 Link spre comentariu
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Railor, de ce ii tot spuneti asa? Fata pare foarte simpatica si civilizata chiar daca nu e genul slim...nimeni nu e perfect pe lumea asta, si oricum totul e relativ... e urat sa spui unei femei ca e grasa, basoalda, umflata, batoza, tomberon, balena si alte alea, chiar daca nu e pe gustul oricui. Poate si ei ii plac pulile de 35 cm lungime si 20 diametru, acum ce-o sa faca, doar n-o sa-ti zica "lasa banii si pleaca pt ca ai pula mica, a se intelege ca deja imi vine sa o caut pe google ca nu am microscopul la mine, ma mir ca ai avut tupeu sa iesi din casa cu chestia AIA in pantaloni, mai bine ti-o puneai la chei, du-te si fa-ti operatie de schimbare de sex ca iti da reducere ca trebuie sa taie mai putin" sau cand ti s-a sculat pula sa vina si sa zica "dar tie nu ti se mai scoala anul asta?". Si la urma urmei daca e grasana ce? sunt si barbati carora le plac tipele grase. Chiar am un bun amic din copilarie care numai grase a futut la viata lui, ca cica are si el pe ce sa puna mana, si e foarte fericit si multumit. Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 16, 2016 Eu nu inteleg ce cauta unii la mine pe topic...cred ca paleta de opțiuni este suficient de larga pe forum... E simplu.. Vrei stilul Kate Moss...te duci pe topicul unei fete slim. Vrei stilul Kim Kardashian (și sincer, Kim Kardashian e mare pe langa mine)...intri pe topicul meu. Este amuzant ca 80% din cei care zic ca sunt grasa nu au fost nici măcar o dată la mine. Imi pare rau dar mizeriile de pe topicul asta sunt atât de tipic românești încât am decis sa ma retrag intr-o saptamana, nu cred ca mai am ce cauta in mediul acesta, din pacate mitocanii fără viata intrec gentlemanii pe aici. Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Cum spui ca sunt mitocani daca nu ai fost niciodata la ei? Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Oricum, cei ca i spune ca i grasa, sa puneti pe aic o poza cu dmv. fara fata, ajunge de la picioare pana la piept, pe profil... si apoi mai vorbim, lol. pun pariu ca mare parte de cei care i spune grasa arata cam asa ceva: https://i.imgur.com/TJuETPj.jpg Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 17, 2016 Cum spui ca sunt mitocani daca nu ai fost niciodata la ei?Cred ca reiese din ce postează Acum cine stie, poate in realitate sunt niste mielușei Asta daca mai apucă să mai trăiască și dincolo de forum... Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 17, 2016 Maine seara sunt disponibilă, va puteți face programari (de azi, preferabil) la 0720487133. Trimit poze recente pe whatsapp Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2016 Hei, @taki, @alex_xx... ce pula mea e cu voi? Luați apărarea grasei că de fapt nu-i un capăt de lume că e grasă? Ăsta era un job pentru alde @adonis69, @JosephBavaria, @discretul18, @penibilul21, @catalin_lindicul și alții ca ei... Veniți-vă în fire, vă rog eu frumos! 1 Link spre comentariu
serpiko Reputație: 162 Postat August 17, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 17, 2016 OK. Cu pozele intelegem, dar mai poti actualiza inca odata preturile si serviciile, plus intervalul orar ??? Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 18, 2016 OK. Cu pozele intelegem, dar mai poti actualiza inca odata preturile si serviciile, plus intervalul orar ???Nu am un interval orar bătut in cuie, dar prefer programarile făcute din timp. Cat despre preturi, ma poti contacta pe whatsapp 0720487133 si ti le comunic. Prefer sa nu mai dau subiecte de comentarii pe aici Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 20, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 20, 2016 Giovanni, ai renuntat? Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat August 20, 2016 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat August 20, 2016 Nu nu!Curand revin cu recenzie Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat August 25, 2016 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat August 25, 2016 Giovanni, ai renuntat?Din pacate a trebuit sa plec din Bucuresti si nu am mai putut avea ocazia de a o intalni! Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 25, 2016 Bună! As dori in primul rand sa le cer scuze celor care mi-au scris zilele acestea si nu le-am răspuns, am fost numai pe drumuri...si oricum, am de gând sa iau o pauza. Voi reveni peste vreo doua luni, pana atunci, daca aveți intrebari sau vreți sa faceți viitoare programari pentru mai incolo, ma găsiți in continuare pe whatsapp, doar ca mai rar ca de obicei. Voi intra cam o data la doua zile. 1 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 25, 2016 0720487133...ca de obicei 1 1 Link spre comentariu
Tellmestory Reputație: -8 Postat August 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 28, 2016 Railor, de ce ii tot spuneti asa? Fata pare foarte simpatica si civilizata chiar daca nu e genul slim...nimeni nu e perfect pe lumea asta, si oricum totul e relativ... e urat sa spui unei femei ca e grasa, basoalda, umflata, batoza, tomberon, balena si alte alea, chiar daca nu e pe gustul oricui. Poate si ei ii plac pulile de 35 cm lungime si 20 diametru, acum ce-o sa faca, doar n-o sa-ti zica "lasa banii si pleaca pt ca ai pula mica, a se intelege ca deja imi vine sa o caut pe google ca nu am microscopul la mine, ma mir ca ai avut tupeu sa iesi din casa cu chestia AIA in pantaloni, mai bine ti-o puneai la chei, du-te si fa-ti operatie de schimbare de sex ca iti da reducere ca trebuie sa taie mai putin" sau cand ti s-a sculat pula sa vina si sa zica "dar tie nu ti se mai scoala anul asta?". Si la urma urmei daca e grasana ce? sunt si barbati carora le plac tipele grase. Chiar am un bun amic din copilarie care numai grase a futut la viata lui, ca cica are si el pe ce sa puna mana, si e foarte fericit si multumit.Daca ai plac grasele poate sa puna mana pe Ma-ta , si ea sigur tot grasa este , de aceea banuiesc caei apararea acestor casaloti imputiti de Bucuresti ! URATELE MA DEPRIMA , GRASELE MA DEPRIMA , IMPUTITELE NU MA DEPRIMA , DOAR MA FAC SA VOMIT , ASA CA MARS VOMA ORDINARA !!!!!!! 1 Link spre comentariu
Tellmestory Reputație: -8 Postat August 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 28, 2016 Eu nu inteleg ce cauta unii la mine pe topic...cred ca paleta de opțiuni este suficient de larga pe forum... E simplu.. Vrei stilul Kate Moss...te duci pe topicul unei fete slim. Vrei stilul Kim Kardashian (și sincer, Kim Kardashian e mare pe langa mine)...intri pe topicul meu. Este amuzant ca 80% din cei care zic ca sunt grasa nu au fost nici măcar o dată la mine. Imi pare rau dar mizeriile de pe topicul asta sunt atât de tipic românești încât am decis sa ma retrag intr-o saptamana, nu cred ca mai am ce cauta in mediul acesta, din pacate mitocanii fără viata intrec gentlemanii Dute Draku ! Cum pulamea sa te compari tu "FA" URATA DRAKU cu Kim Kardashian , Fa tu esti o VACA sau mai bine zis esti O BALEGA !!!!! Nici cainele meu care totusi este un Dog de Bordeaux nu te ar fute GRATIS ! URATELE MA DEPRIMA , Grasele ma Deprima ,mai bine cumparati o OGLINDA "FA" GRASO !!!!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Daca ai plac grasele poate sa puna mana pe Ma-ta , si ea sigur tot grasa este , de aceea banuiesc caei apararea acestor casaloti imputiti de Bucuresti ! URATELE MA DEPRIMA , GRASELE MA DEPRIMA , IMPUTITELE NU MA DEPRIMA , DOAR MA FAC SA VOMIT , ASA CA MARS VOMA ORDINARA !!!!!!! Mie ma deprima keyboard warrior... O poza cu tine nu il pui pe aic sa vedem cat de mare si tare esti? Link spre comentariu
Tellmestory Reputație: -8 Postat August 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 29, 2016 Mie ma deprima keyboard warrior... O poza cu tine nu il pui pe aic sa vedem cat de mare si tare esti?Din pacate eu nu sunt curva cum e MA-TA sa postez poze ! Daca tie iti place sa futi VACUTE , e fix problema ta , si daca te crezi smardoi , date cu capul de pereti de 10 ori , spune tatal nostru , asta ar fi efectul intalnirii cu mine ! 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat August 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 30, 2016 am poze si mai noi in continuare le pot trimite doritorilor pe whatsapp.Tellmestory cred ca stiu cine esti...clientii mei au fost aproape toti politicosi si ok, si chiar si cele cateva exceptii nu au fost in nici un caz persoane cu vocabularul si atitudinea asta. Din pacate nu pot zice acelasi lucru si despre unele vechi cunostinte... 1 1 Link spre comentariu
Tellmestory Reputație: -8 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 31, 2016 am poze si mai noi in continuare le pot trimite doritorilor pe whatsapp.Tellmestory cred ca stiu cine esti...clientii mei au fost aproape toti politicosi si ok, si chiar si cele cateva exceptii nu au fost in nici un caz persoane cu vocabularul si atitudinea asta. Din pacate nu pot zice acelasi lucru si despre unele vechi cunostinte...URATELE MA DEPRIMA , VACILE MA DEPRIMA ? Am uitat , tu esti Vaca sau Porc ? Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Buna, am revenit din pauza. Ma gasiti azi la 0720487133. Pot trimite poze recente pe whatsapp Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Din pacate a trebuit sa plec din Bucuresti si nu am mai putut avea ocazia de a o intalni! Eu inca astept recenzia lui Giovanni...Sper sa nu ne dezamageasca! Link spre comentariu
serpiko Reputație: 162 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Inca lucreaza la ea, nu-si gaseste cuvintele, a rupt cel putin 6-7 ciorne pana acuma :snap 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum