Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Rond Alba Iulia
Postat

oarex, d2d cred ca a durat cam fix o ora, iar "halatul" a fost 400 ron :) anal nu fac, CIM da. Si mai am si optiunea de doua ore - 600 ron

Sump :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am si eu o intrebare....unde vine strada asta 0720487133?

ala e numaru` de la casa :)

Postat

Buna ziua dragi colegi , stateam si ma plictiseam si am zis sa incerc si pe domnisoara jacquiline , o suna raspunde o intreb in cat timp ajunge a spus maxim 30 de minute , ma duc fac un dus ma pregatesc pentru razboi , ma suna ca a ajuns cobor o i-au frumos ca un gentleman din fata blocului intram in casa o invit in camera unde va avea loc al 3 lea razboi mondial . Imi cere un prosop se duce frumos la baie se igienizeaza apoi revine in tabara si incepem frumos cu mangaieri si sarutari pe corp , apoi incepe cu un oral nep pana baietelu face poc . Stam la o tigare adica eu , bem un suc vorbim una alta o fata super ok si open mind si am zis sa incepem si partea a 2 a din razboi , la fel cu un oral bine sustinut cu sarutari pe corp mangaieri baietelul batra gongul ca doreste sa fie pus pe el o pelerina si repede inceput cu un misionar ajutat de mainile ei care ma zgariau usor pe piept si pe spate , apoi capra si finalizat glorios .

Aspect fizic - 9

Oral: 9

Normal: 9

Anal: nu am incercat

De rechemat domnisoara . Merita

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, sunt disponibila astazi, doar outcall, o ora cu mine este 400 ron, doua ore 600 ron, poze la cerere pe whatsapp :)

Ma gasiti la nr de tel 0720487133

Postat

Buna, sunt disponibila astazi, doar outcall, o ora cu mine este 400 ron, doua ore 600 ron, poze la cerere pe whatsapp :)

Ma gasiti la nr de tel 0720487133

Esti o scumpă

• Like 5
  • Minus 2
Postat

recente fotografii??

Pot trimite pe whatsapp, as vrea sa postez mai putine aici :)

Sunt disponibila astazi, ma gasiti la 0720487133

Postat

Buna, din neatentie mi-am uitat telefonul undeva  :blush: , asadar, pe aceasta cale, vreau sa transmit domnului cu care am o intalnire maine la ora 13:00 ca tot voi ajunge, sa nu se ingrijoreze daca nu raspund pe whatsapp pana maine  :) Imi voi recupera si telefonul dar cu putin timp inainte, probabil pe la 12:00 voi ajunge sa mi-l deschid :)

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...