gruda Reputație: -2 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Nice Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 thanks 1 Link spre comentariu
kismy Reputație: 37 Postat Februarie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2015 super....mai asteptam si altele Link spre comentariu
tomson Reputație: 5743 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 4, 2015 naturali ? Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 da, sunt naturali 2 2 Link spre comentariu
sictiritul Reputație: 6 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 5, 2015 ai oferit material de laba la pustani..... P.S. Vezi ca maine te contactez pt un futai in cur Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 mai bine nu 1 2 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 ahahaha, o latin lover adeverat!!! Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 1 Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Februarie 6, 2015 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Februarie 6, 2015 ti am trimis un pm azi,astept raspuns Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 Ti-am raspuns Si, pentru o mai buna comunicare, repet, numarul meu de telefon este 0720 387 133 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 am tastat gresit o cifra, imi pare rau. 0720 487 133 1 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2015 Doar 2 recenzii intr-o luna si ceva, nu foarte pozitive, poze mereu retusate in zona picioarelor (apropo, de ce nu rogi fotograful sa lase poza asa, bruta, neprelucrata...) asa cum iti place tie sa mentionezi. Ce crezi ca a contribuit major la acest adevarat "succes"? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2015 am tastat gresit o cifra, imi pare rau. 0720 487 133Ai postat la fix, doar ce voiam sa m-apuc sa-l mascaresc p-ala care mi-a raspuns pe nr cu 387.....ahhhh,ai scapat ca prin urechile acului Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 hormi, ultima poza nu este retusata deloc, si mi-am facut-o singura. la primele poze i-am lasat mana libera fotografului. am doar doua recenzii pentru ca pana acum m-am intanit numai cu 5 persoane de pe forum, 2 dintre ele nu erau genul care fac recenzii. doua saptamani nu am lucrat deloc si, in general, fac asta dupa cum imi permite programul. nu prea inteleg ultima intrebare 1 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2015 Bafta Jacqueline! Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 si telefonul imi suna, stai linistit, chiar ma simt prost ca am fost destul de greu de gasit dar promit ca voi lucra la treaba asta, imi este putin dificil sa pastrez balansul intre viata personala si.....asta de aceea prefer sa ma intalnesc cu persoanele care fac programarile din timp 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 up 1 Link spre comentariu
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Februarie 12, 2015 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Februarie 12, 2015 up Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Februarie 12, 2015 up Mai bine scrii " pu" in loc de " up" )) 1 3 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2015 si telefonul imi suna, stai linistit, chiar ma simt prost ca am fost destul de greu de gasit dar promit ca voi lucra la treaba asta, imi este putin dificil sa pastrez balansul intre viata personala si.....asta de aceea prefer sa ma intalnesc cu persoanele care fac programarile din timp up ce s-a intamplat intre 7 feb cand nu mai faceai fata la telefoane si programari...si 12 feb cand trebuie sa faci "up" ca sa te mai bage cineva in seama.Revin si acum la intrebarea cu succesul tau fulminant...ce crezi ca te ajuta cel mai mult? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Februarie 12, 2015 Pai niciacum nu are timpsa raspunda la telefon, suna in draci, i-a incearca tu sa vezi:)) Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 dar tu te-ai mutat pe pagina mea sau ceva? )) esti amuzant, asa ca iti voi raspunde. in primele 3 saptamani dupa ce m-am inscris pe forum mi-a sunat telefonul incontinuu, dar din pacate s-a intamplat sa am niste probleme medicale. dupa nenumarate apeluri la care am raspuns doar "nu pot, mi-e rau"....evident telefonul a inceput sa sune mai rar. de altfel si cand nu am probleme medicale, nu sunt disponibila chiar mereu, mai mult de o intalnire pe zi nu imi pun niciodata. de multe ori chiar las acest topic sa moara pentru ca stiu ca in zilele respective nu mi-as putea programa intalniri, apoi cand sunt disponibila il reinvii. si majoritatea lumii care ma baga in seama ma cauta pe mess sau la telefon, nescriind foarte multa lume aici, dispare topicul pe alte pagini. trebuie sa iti cer acordul sa-l reinvii cumva? ca vad ca esti tare insistent in a incerca sa ma desfiintezi. nu ai si tu alte probleme mai importante de gestionat acasa? eu cam atat am avut de zis...tu? alte intrebari? 3 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 si oricand vrei te invit sa ma vezi 5 minute, gratis, ca sa iti pot rade in fatza in momentul in care o sa ma vezi si o sa te scuzi jenat de ce prostii mi-ai scris pe aici 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5743 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 12, 2015 Da si tu esti încăpățânata. Ti-e atât de greu sa mai apesi un "p" înainte de "up" , sa se simtă băietii bine ? Sper ca te descurci mai bine in limbajul trupului. Pune si tu putin zaharel pe degetele 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum