Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Am pus destule poze pana acum, destul de clare chiar. Nu s-a schimbat nimic la aspectul meu de atunci pana acum decat ca am slabit vreo 3-4 kg. Cand voi avea timp sa fac voi mai face, pana atunci ma bazez pe recenzii si pe ce știu ca pot ;)

Heiii,mai usor cu slabitul ca-ti sta bine asa cum esti!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Jacqueline ... Broasca mică , cască gura mare . A fost la mine pe la începutul lui iunie 2015 ,și nu prea m-a mișcat cu nimic dar nici dezamăgit nu am fost . A venit îmbrăcată cu o rochiță albă ,înflorată și cam bătrânicioasă pt ea , și DRESURI de băbăciune pe ea în plină vară . Am schimbat câteva idei și fiind cam obosit și cu niște (0,7) vin roșu la bord am trecut pă' treabă . Pe când se chinuia să mă mulțumească la un oral mai 'bagabonțesc' , am comis-o ...din plictiseală am tras o bășină , care s-a auzit cam tare . Fiind prospăt epilat efectul sonor a fost maxim . Jenat fiind , mi-am cerut scuze ( mare domn )și am continuat . În rest , nimic memorabil ...noroc cu bășina . La plecare , mi-a spus că nu sunt de ajuns cei 300 ron care erau puși pe masă de când a intrat în casă și că mai trebuiesc 50 . Nu am comentat deloc și am plătit încă 50 cu toate că nu am depășit ora . Deci , o bășină = 50 ron . Bună , Jacqueline !

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sincer mi-am facut cont aici sa profit de informatiile care le furnizati, dar de data asta prea ok fata. E prima recenzie care o fac asa ca daca omit ceva sa imi fie cu iertare...:

Note:

-modalitate de contact: 0720.487.133

-tip serviciu: outcall

-punctualitate: a  intraziat 15 min, dar m-a anuntat prin sms + eram cazat la periferie.

-aspect 8 (sani superbi)

-servicii 9 (oral 10 (cim +swl+nepro) - normal 8)

-GFE 10 (fk, mangaieri, etc)

-igiena 10

Din punctul meu de vedere raport calitate pret foarte ok, am stat cam 80 de min impreuna desi ne intelesem pentru o ora. O fata inteligenta si super dulce la vorba, tot timpul cu zambetul pe buze. Recomandare absoluta pentru cei care cauta GFE ridicat si nu doar sex,

Am discutat la telefon de 350, am dat 400 si nu mi s-a parut mult.

multumesc Jacqueline, cu respect baieti...

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...