Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sincer mi-am facut cont aici sa profit de informatiile care le furnizati, dar de data asta prea ok fata. E prima recenzie care o fac asa ca daca omit ceva sa imi fie cu iertare...:

Note:

-modalitate de contact: 0720.487.133

-tip serviciu: outcall

-punctualitate: a intraziat 15 min, dar m-a anuntat prin sms + eram cazat la periferie.

-aspect 8 (sani superbi)

-servicii 9 (oral 10 (cim +swl+nepro) - normal 8)

-GFE 10 (fk, mangaieri, etc)

-igiena 10

Din punctul meu de vedere raport calitate pret foarte ok, am stat cam 80 de min impreuna desi ne intelesem pentru o ora. O fata inteligenta si super dulce la vorba, tot timpul cu zambetul pe buze. Recomandare absoluta pentru cei care cauta GFE ridicat si nu doar sex,

Am discutat la telefon de 350, am dat 400 si nu mi s-a parut mult.

multumesc Jacqueline, cu respect baieti...

Mulțumesc pentru recenzie, te pup!

Sunt disponibila azi începând cu ora 20:00. Ma găsiți la 0720487133

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pretul nu mai este 250 de lei, de la o vreme încoace este 300 ora. La întrebare iti pot răspunde la telefon 0720487133 sau pe yahoo mess jacqueline_beatrice

Da' de ce? De la o vreme încoace sugi pula cu mai mult meșteșug, ți-ai dat definitivatul în meseria de curvă sau așa ceva? Că de inflație nu poate fi vorba că a zis Isărescu ca e negativă... :laugh2  :laugh2  :laugh2  

• Minus 4
Link spre comentariu

Mai nou activeaza si pe alte site uri... Probabil are clienti mai multi

eu personal nu m-am mai inscris pe nici un alt site. mi s-au furat pozele de aici si au fost puse pe un alt site, le-am gasit si eu, nu am ce face, am scris si administratorului acelui site si nu am rezolvat nimic.

as prefera sa nu discutam despre asta aici, totusi, nu imi doresc mai multa expunere decat am deja.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu sunt grasa si cine a fost la mine poate sa confirme :) Mai departe de atat...ma surprinde lipsa de activitate a unora, sincer

Adică faci și incall? Și dacă da - la ce scor? Nu de alta dar poate unii ar vizita din când în când o grasă... chiar dacă nici în ruptul capului n-ar primi grase la ei acasă... :laugh2

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Adică faci și incall? Și dacă da - la ce scor? Nu de alta dar poate unii ar vizita din când în când o grasă... chiar dacă nici în ruptul capului n-ar primi grase la ei acasă... :laugh2

Desi urmaresc acest site de ceva vreme,  niciodata nu am intrat in polemica cu cineva. Niciodata pana astazi.  cand , citind postarea domnului VasilePoamaRosie , am considerat ca trebuie sa raspund unui act de BADARANISM. Oare chiar trebuie sa jignesti pe cineva pentru a te face remarcat pe acest site?

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...