jacqueline Reputație: 269 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Ce bine ar fi daca ai avea locație pentru incall ☺☺Momentan nu am locație pentru ca nu imi permite timpul sa am mai mult de cateva programari pe săptămână. Dar exista variante Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 25, 2016 Buna, ma gasiti azi la 0720487133 . Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2016 buna, ma gasiti azi la 0720487133 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 31, 2016 Desi urmaresc acest site de ceva vreme, niciodata nu am intrat in polemica cu cineva. Niciodata pana astazi. cand , citind postarea domnului VasilePoamaRosie , am considerat ca trebuie sa raspund unui act de BADARANISM. Oare chiar trebuie sa jignesti pe cineva pentru a te face remarcat pe acest site? Asa e el, badaran. Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Un elefant... se legăna... parampampam! :laugh2 4 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 buna, ma gasiti azi la 0720487133 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2016 Buna, ma găsiți astazi la 0720487133 Link spre comentariu
biluta67 Reputație: 19 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2016 A fost la mine acum 2-3 saptamini , fata e draguta la fata , supraponderala , discutia cu ea e incitanta ,draguta si apropiata ,am stat cam 2 ore , 30 min a stat in baie ,conveerrsatia a fost lunga , nu a reusit sa ma faca sa finalizez , nu imi plac labele de complezenta , a doua oara nu as mai incerca , halatul 100 euro platiti din initiative mea , apreciez bunul ei simt dar nu e sufficiënt ,ca sa faci pe cineva sa se simt bine 1 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 SUPRAPONDERÁL, -Ă, supraponderali, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) cu greutate peste media normală. – Supra1- + ponderal. In eventualitatea in care nu intelegi definitia de mai sus, ai aici un calculator de indice de masa corporal http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html NU SUNT SUPRAPONDERALA....indicele meu de masa corporal este incadrat la "normal", nu sunt skinny si in nici un caz nu ma cred perfecta dar sunt o fata normala si m-am saturat de toti ratacitii care cred ca 40 de kile este greutatea normala Nu imi doresc sa mai pun poze cu mine pe forum deoarece odata puse...aici raman, dar pt cei interesati le pot trimite pe whatsapp dupa o discutie Si imi pare rau dar daca nu ai reusit sa finalizezi in timpul pe care l-ai platit, chiar nu e problema mea. Eu cred ca mi-am dat silinta...Ma bucur ca imi apreciezi bunul simt...tu nu ai deloc Daca iti aduci aminte bine ti-am si spus ca nu vreau sa plec si sa ramai asa, si tu ai spus ca e ok...ca acum sa vii dupa 2 saptamani sa imi trantesti asta pe topic...Nu stiu daca are legatura cu tara in care traim sau cu societatea in general, dar bag de seama ca gentlemenii sunt tot mai rari....chiar si la varste mai inaintate. Pacat 3 1 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 12, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 12, 2016 Nu mai baga in seama toate rautatile scrise aici.Multi se dau 'smecheri' sau nemultumiti dupa intalnire dar nu au curajul sa o spuna in fata,in momentul intalnirii. Tu sa fii sanatoasa si aceeasi Jacqueline pe care am cunoscut-o si pe care poate o voi mai intalni! 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 mie imi place si schema cu recenziile scrise dupa 2-3 saptamani (oare in tot timpul asta s-a gandit la mine, sau a numarat zilele pana s-a facut momentul in care se presupune ca as fi uitat cine e?)intr-adevar, un barbat adevarat spune lucrurile verde in fata si nu se ascunde in spatele unei tastaturi....dar, fara sa vreau sa jignesc pe nimeni...cred ca sunt eu mai "barbat" decat unii de pe aici (si nu din cauza "kilogramelor in plus"...lol)multumesc pentru sprijin discretul18...pacat ca doar dupa username nu imi dau seama cine esti si sunt chiar curioasa...sa imi spui data viitoare cand ne vedem 2 1 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 12, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 12, 2016 Asa fii barbata si da cu ei de pamant "supraponderalo"...ca un indiciu...Coposu...ne-am vazut de doua ori...ehee ce vremuri... Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Asa fii barbata si da cu ei de pamant "supraponderalo"...ca un indiciu...Coposu...ne-am vazut de doua ori...ehee ce vremuri...Daca cineva face o recenzie pozitiva este cagalogat de catre tine "lingerica " daca altcineva face o recenzie negativa si intamplator o cunosti ii iei apararea precum cel cu recenzia pozitiva,in cazul asta tu cum te numesti ? 4 5 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Era o constatare si nu astept raspuns.Imi cer mii de scuze fetii pentru ca nu o cunosc si nu este un atac la persoana ei,mii si mii de scuze Jacqueline 4 5 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2016 mie imi place si schema cu recenziile scrise dupa 2-3 saptamani (oare in tot timpul asta s-a gandit la mine, sau a numarat zilele pana s-a facut momentul in care se presupune ca as fi uitat cine e?)intr-adevar, un barbat adevarat spune lucrurile verde in fata si nu se ascunde in spatele unei tastaturi....dar, fara sa vreau sa jignesc pe nimeni...cred ca sunt eu mai "barbat" decat unii de pe aici (si nu din cauza "kilogramelor in plus"...lol)multumesc pentru sprijin discretul18...pacat ca doar dupa username nu imi dau seama cine esti si sunt chiar curioasa...sa imi spui data viitoare cand ne vedem Mai e cunoscut și ca @tandrul69 și @penibilul21. Acum știi cine e? :laugh2 2 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Vasi draga, mi se par mai penibili barbatii care considera "tandretea" penibila a fi un meltean nu te face mai masculin 1 1 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2016 Vasi draga, mi se par mai penibili barbatii care considera "tandretea" penibila a fi un meltean nu te face mai masculin Ce cheste... eu credeam că oricine are 300 de lei în buzunar se califică să te fută și să-ți dea și muie. Nu-i așa? Adică dacă nu-s "tandru" când merg la curve nu mă primești? 2 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 sunt destul de selectiva cu apelurile, si la cum te exprimi pe internet, ma indoiesc ca in realitate te exprimi mai elegant....deci nu cred ca te califici sa te numeri printre clientii mei, sorry 2 1 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 13, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 13, 2016 Daca cineva face o recenzie pozitiva este cagalogat de catre tine "lingerica " daca altcineva face o recenzie negativa si intamplator o cunosti ii iei apararea precum cel cu recenzia pozitiva,in cazul asta tu cum te numesti ?Daca tu numesti aia recenzie atunci eu imi retrag cele spuse si imi cer si scuze. Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 13, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iunie 13, 2016 Mai e cunoscut și ca @tandrul69 și @penibilul21. Acum știi cine e? :laugh2 Bravo mai Vasile.Cum de ti-ai dat seama ca am atatea conturi? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Daca tu numesti aia recenzie atunci eu imi retrag cele spuse si imi cer si scuze.Nu trebuie sa-ti ceri scuze,eu zic sa incheiem subiectul aici sa nu facem off topic. 5 5 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 13, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 13, 2016 A fost la mine acum 2-3 saptamini , fata e draguta la fata , supraponderala , discutia cu ea e incitanta ,draguta si apropiata ,am stat cam 2 ore , 30 min a stat in baie ,conveerrsatia a fost lunga , nu a reusit sa ma faca sa finalizez , nu imi plac labele de complezenta , a doua oara nu as mai incerca , halatul 100 euro platiti din initiative mea , apreciez bunul ei simt dar nu e sufficiënt ,ca sa faci pe cineva sa se simt binehaoleu neamule tine-ma doamne sa nu crap 100 euroi da-i pe-o balabusta si pleci cu coaele umflate haoleualeu 1 Link spre comentariu
jacqueline Reputație: 269 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 14, 2016 Ma gasiti azi la 0720487133 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2016 Succesuri! https://www.youtube.com/watch?v=1nvEGy0RHhc 2 Link spre comentariu
marcel turda Reputație: 148 Postat Iunie 14, 2016 Oras:europa Oras:europa Partajează Postat Iunie 14, 2016 Marlania condamna Romania! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum