Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  Habar nu ai ce spui , pisicile sunt tigrii fiorosi in comparatie cu mine 

Daca ti-am lasat impresia ca as dori sa ne cunoastem imi cer scuze

Si atunci de ce ma f**i la icre cu pozele si stelele? Du-te pe topicurile fetelor care iti plac :)

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Si atunci de ce ma f**i la icre cu pozele si stelele? Du-te pe topicurile fetelor care iti plac :)

Nu stiam ca ai si acest serviciu in meniu . Un pret la el se poate ?

Pozele ma intereseaza foarte putin iar de stelute tale mi se rupe pula

P.S . Sa nu-mi spui ca ti-a fost rusine sa scrii cuvantul "FUTI" .  =))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Am poze nephotoshopate pe primele pagini ale forumului (nu mai stiu exact care... 2-3-4-5-6 pe acolo). Nu voi mai pune poze aici deoarece mi-au fost furate si puse pe alt site, unde am contactat administratorul si se face ca ploua...si la un moment dat as vrea sa ma retrag fara sa las "urme" in urma...si având in vedere ce useri sunt pe aici (vasile tocmai si-a mai facut încă 11 useri falși, pe lângă primii 14, ca sa imi mai dea niste steluțe in minus:))) mi-e si frica pe la ce psihopați ajung pozele mele

Tanti, scuză-mă că-ți zic da' mă tem că ești cam tută... I se rupe pula lui Vasile de tine... Necum să-și facă useri falși să-ți dea ție steluțe!

Acuma na... ce să zic... n-ai fi tu prima grasă care se crede gaură-n cer, dar te rog nu exagera! :rax2  :rax2  :rax2 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tanti, scuză-mă că-ți zic da' mă tem că ești cam tută... I se rupe pula lui Vasile de tine... Necum să-și facă useri falși să-ți dea ție steluțe!

Acuma na... ce să zic... n-ai fi tu prima grasă care se crede gaură-n cer, dar te rog nu exagera! :rax2 :rax2 :rax2

Iti dai seama...fatuca se crede monitorizata...cand colo este ignorul fata de ea cat casa.

Nici pe hormi nu-l doare macar in pulpa, in cot sau cur niciatat.

Asa ca Jeacq...stai fata linistita. Tu sa fii sanatoasa.

Postat

Hormi tu parca nu mai postai pe aici...atât de "puțin" te interesează....in rest, ce sa zic, va place mitocania mult :) ce existență tristă trebuie sa duceți daca topicul asta chiar face parte din rutina voastra zilnică fără a avea nici un interes sau folos de pe urma lui...si nu te mai baga ca musca in stii tu ce fara sa fii in cunostinta de cauza....nu am avut niciodata un review de o stea pana acum, in afara de unul primit de la tine :) si brusc cum i-am dat o steluta lui vasile...imi apar 25 de la useri fara posturi :)

dar na, unde e vorba de aruncat cu mizerie, am vazut ca esti primul 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Ma amuzati deja :)) jacqueline si tu gresesti ... le dai satisfactie ... cine vrea sa te cunoasca cu adevarat te cauta, simplu!! don t worry 

• Like 1
Postat

Buna, ma gasiti azi la 0720 487 133 . Va rog sunati cat de din timp puteti

Postat

Dupa ce am citit majoritatea recenziilor si raspunsurile acestei domnisoare, raman surprins ca inca mai sint unii care o baga in seama.

Asa ceva... "te-am usurat de 250ron"... nu pun poze ca mi se fura, dar le las pe cele photosopate... :)

Pe cine intereseaza fix pozele ei cand toti sint de accord ca nu e nimic deosebit, sint mii de poze cu funduri si sani pe internet. Nu I s-au cerut poze cu fata.

Si daca totusi e asa in pericol ca are niste poze fara nici un semn distinctive oricum (tatuaje sau altceva) care ar putea sa o identifice, de ce nu cere stergerea lor....

Sintem naivi noi ca barbati... eu unul as taxa atitudinea asta totusi.

• Minus 10
Postat

Dupa ce am citit majoritatea recenziilor si raspunsurile acestei domnisoare, raman surprins ca inca mai sint unii care o baga in seama.

Asa ceva... "te-am usurat de 250ron"... nu pun poze ca mi se fura, dar le las pe cele photosopate... :)

Pe cine intereseaza fix pozele ei cand toti sint de accord ca nu e nimic deosebit, sint mii de poze cu funduri si sani pe internet. Nu I s-au cerut poze cu fata.

Si daca totusi e asa in pericol ca are niste poze fara nici un semn distinctive oricum (tatuaje sau altceva) care ar putea sa o identifice, de ce nu cere stergerea lor....

Sintem naivi noi ca barbati... eu unul as taxa atitudinea asta totusi.

am si poze nephotoshopate, daca tot citeai asa mult din topicul meu, le descopereai si pe alea :) si nu imi mai scoate cuvintele din context, te rog, nu cred ca as fi spus nimanui asta decat ca raspuns la un atac. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...