Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Laury, nu m-am intalnit cu Giovanni deoarece am fost in perioada aceea a lunii cand a dorit el sa ne vedem.....apoi am fost plecata pana acum.

• Oras:Los Angeles
Postat

Laury, nu m-am intalnit cu Giovanni deoarece am fost in perioada aceea a lunii cand a dorit el sa ne vedem.....apoi am fost plecata pana acum.

Trebuie sa te vezi cu el neaparat ca doar a promis public.
  • Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

Nu sunt in Bucuresti. Cand voi ajunge voi incerca sa ma intalnesc cu ea si apoi voi scrie.Va salut!

Postat

Nu sunt in Bucuresti. Cand voi ajunge voi incerca sa ma intalnesc cu ea si apoi voi scrie.Va salut!

ðŸ‘
Postat

Bună, azi sunt disponibilă dupa ora 22 la 0720487133. Va rog sunați cat mai din timp

Postat

Buna, am intampinat niste probleme cu telefonul si pana diseara nu ma puteti gasi decat prin apel normal sau sms, nu dispun de whatsapp dar rezolv in cateva ore. Sunt disponibila de acum, ma gasiti la 0720487133 dar sunati, va rog.

Hello, I am experiencing some technical issues with my phone and I can't use whatsapp until tonight, when I will fix it. Until then, you can still reach me by phone or sms at the same number, though. 0720487133

• Oras:outside
Postat

Buna, am intampinat niste probleme cu telefonul si pana diseara nu ma puteti gasi decat prin apel normal sau sms, nu dispun de whatsapp dar rezolv in cateva ore. Sunt disponibila de acum, ma gasiti la 0720487133 dar sunati, va rog.

Hello, I am experiencing some technical issues with my phone and I can't use whatsapp until tonight, when I will fix it. Until then, you can still reach me by phone or sms at the same number, though. 0720487133

Ok, grăsuțo! :)

Postat

Ok, grăsuțo! :)

Fiecare cu gusturile lui....acum ce pot sa zic, daca tie iti plac dependentele de heroina...

Postat

Fiecare cu gusturile lui....acum ce pot sa zic, daca tie iti plac dependentele de heroina...

Nu înteleg de ce te enervași. Te alintam și eu, în pula mea. :no2

Postat

mie imi place si schema cu recenziile scrise dupa 2-3 saptamani (oare in tot timpul asta s-a gandit la mine, sau a numarat zilele pana s-a facut momentul in care se presupune ca as fi uitat cine e?)

intr-adevar, un barbat adevarat spune lucrurile verde in fata si nu se ascunde in spatele unei tastaturi....dar, fara sa vreau sa jignesc pe nimeni...cred ca sunt eu mai "barbat" decat unii de pe aici (si nu din cauza "kilogramelor in plus"...lol)

multumesc pentru sprijin discretul18...pacat ca doar dupa username nu imi dau seama cine esti :) si sunt chiar curioasa...sa imi spui data viitoare cand ne vedem

Acuma am văzut... Adică ce vrei să spui? Că de aia nu te îmbraci tu în fuste scurte că ți se văd coaiele și pistolul? :eek  

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Port destul de des fuste scurte :) nu sunt transsexual daca asta insinuezi :))) hai ca am trait s o aud si pe asta :) si uite asa se vede cine a fost la mine si cine e doar un troll

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...