Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hey!

Am incercat azi sa te sun de doua ori si nu mi-ai raspuns. Voiam sa stiu daca esti available maine (duminica)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

1. Se scrie "Jacqueline", aparent nu prea ai dat pe la orele de franceza...
2. Esti penibil. Cred ca este evident ca nu este singurul. Doar fiindca, tipic romaneste, mizeriile voastre au reusit sa intreaca zecile de pagini cu recenzii, nu inseamna ca ele nu exista. Si eu chiar imi rog clientii sa nu ma recenzeze pentru ca de fiecare data cand imi face cineva o recenzie pozitiva, ii sariti in cap ca niste hiene hamesite sau ii dati reputatie negativa. Parca ati fi niste cd-playere stricate.
3. Si tu ai fi fost clientul meu, daca acceptam, eu zic sa iti pierzi vremea pe alt topic pentru ca aici nu faci decat sa imi dovedesti ca am facut o alegere buna refuzandu-te.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras://
  • Oras://
Postat

1. Se scrie "Jacqueline", aparent nu prea ai dat pe la orele de franceza...

2. Esti penibil. Cred ca este evident ca nu este singurul. Doar fiindca, tipic romaneste, mizeriile voastre au reusit sa intreaca zecile de pagini cu recenzii, nu inseamna ca ele nu exista. Si eu chiar imi rog clientii sa nu ma recenzeze pentru ca de fiecare data cand imi face cineva o recenzie pozitiva, ii sariti in cap ca niste hiene hamesite sau ii dati reputatie negativa. Parca ati fi niste cd-playere stricate.

3. Si tu ai fi fost clientul meu, daca acceptam, eu zic sa iti pierzi vremea pe alt topic pentru ca aici nu faci decat sa imi dovedesti ca am facut o alegere buna refuzandu-te.

In buletin nu scrie Jaqueline? :laugh2

Tu stii ce este sarcasmul? Bag de seama ca nu te-ai prins.

Eu am conditionat intalnirea, ti-am cerut poze recente, tu ai invocat pretextul ca ai telefon cu taste si nu poti face fotografii cu el. Ba mi-ai zis ca vii la mine si daca nu imi place de tine, pleci. Intrucat nu ai indeplinit conditiile mele, nu te-am chemat.

• Like 1
Postat

gogu, contacteaza-ma prin PM sau pe whatsapp si iti trimit. Aici nu mai vreau sa pun, mi-au fost preluate pozele de alte siteuri desi eu nu am vrut sa apara in alte parti decat pe acest forum, nu ma mai risc sa mai pun nimic.

brett10, intre timp am rezolvat problema cu telefonul, dar tie tot nu iti trimit nimic :) Cat despre sarcasm, este o forma inteligenta de umor pe care tu nu prea o detii, din pacate. Gluma facuta de tine e doar umor rautacios de duzina, tipic romanasilor frustrati.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

categoria era "romanasi frustrati", nu doar "romanasi", sunt convinsa ca stii tipologia ;) nu ma exclud, ba chiar eram mandra sa fiu romanca...ce-i drept, de cand sunt inscrisa pe acest forum, parca nu ma mai simt chiar asa mandra, dar din fericire mai exista si exceptii care scapa turma.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

In buletin nu scrie Jaqueline? :laugh2

Tu stii ce este sarcasmul? Bag de seama ca nu te-ai prins.

Eu am conditionat intalnirea, ti-am cerut poze recente, tu ai invocat pretextul ca ai telefon cu taste si nu poti face fotografii cu el. Ba mi-ai zis ca vii la mine si daca nu imi place de tine, pleci. Intrucat nu ai indeplinit conditiile mele, nu te-am chemat.

E mereu cu curul in sus “franztuzoaica†noastra!

Daca avea clienti...era mai linistita...implicit mai calda in ton.

Cica le spune ea clientilor sa nu scrie recenzii pozitive ca le sarim noi in cap...😂😂😂

Sa scrie atunci romanasii cu recenzii negative...ca ii laudam. 😂😂😂

• Like 9
  • Minus 1
Postat

E mereu cu curul in sus “franztuzoaica” noastra!

Daca avea clienti...era mai linistita...implicit mai calda in ton.

Cica le spune ea clientilor sa nu scrie recenzii pozitive ca le sarim noi in cap...

Sa scrie atunci romanasii cu recenzii negative...ca ii laudam.

Sunt cu curul in sus doar cand constat prostie si rautate :) In rest, cred ca sunt o persoana destul de amabila, cu cine are bun simt si creier ;)

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...