Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna, sunt disponibila astazi. Va rog incercati sa va programati din timp la nr 0720487133. Multumesc!

• Oras://
Postat

dar nu cu tine.... 

esti prea grasa sa te platesc

cand te faci supla ca un fotomodel suna-ma

Postat

da, de aia ma intrebai in privat cat cer pt o intalnire, acum o saptamana. ce baietel neasumat....trist peisaj.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

da, de aia ma intrebai in privat cat cer pt o intalnire, acum o saptamana. ce baietel neasumat....trist peisaj.

stiam deja cat ceri

tu ca tuta te-ai dat de gol ca esti o prostituata indiscreta

Postat

nu voi fi niciodata indiscreta cu un client ok, dar pacalici ca tine, care in public se dau zmei si in privat au total alta atitudine, chiar merita sa fie expusi. si nu e ca si cum as fi dat vreun detaliu personal despre tine. nici nu ma intereseaza persoana ta, tu esti cel care ma tot terorizeaza atat in privat cat si pe topic. la varsta ta chiar nu ai altceva mai bun de facut cu timpul?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

nu voi fi niciodata indiscreta cu un client ok, dar pacalici ca tine, care in public se dau zmei si in privat au total alta atitudine, chiar merita sa fie expusi. si nu e ca si cum as fi dat vreun detaliu personal despre tine. nici nu ma intereseaza persoana ta, tu esti cel care ma tot terorizeaza atat in privat cat si pe topic. la varsta ta chiar nu ai altceva mai bun de facut cu timpul?

mi-ai trimis si poze numai ca sa ma convingi sa te fut

la cum arati, daca-ti dau peste 200 e prea mult. compara-te cu Erika si iti vei da seama!

Postat

mi-ai trimis si poze numai ca sa ma convingi sa te fut

la cum arati, daca-ti dau peste 200 e prea mult. compara-te cu Erika si iti vei da seama!

Erika e prea fitoasa, daca ai calcat-o pe codita (chiar si din greseala) esti mancat ! GFE-ul se reduce considerabil la jumatate.

• Like 1
Postat

ti-am trimis poze acum cateva luni, in total alt context, si ti-am spus si atunci ca nu ma voi vedea cu tine, iar tu mi-ai zis ca daca ma suni ma voi vedea cu tine fiindca nu voi sti ca esti tu. tu esti cel care imi tot trimite PM-uri, nu invers....cine a interactionat cu mine stie ca de abia reusesc sa ajung la intalniri, din pacate....nu am nevoie sa conving o persoana pe care o gasesc dezgustatoare sa imi fie client. Si nu ma compar cu nimeni fiindca nu ma intereseaza alte topicuri in afara de al meu. Am vazut totusi pe la alte fete ca te-ai dus cu 70 de ron si te-au dat afara...nu inteleg de ce tot insisti sa faci tu pretul unor fete pe care nu ti le permiti. Sunt si fete cu 70 ron sau 200 pe ora, poti incerca topicurile alea

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

esti prea grasa sa te platesc

cand te faci supla ca un fotomodel suna-ma

Atunci de ce esti mah toata ziua calare pe topicul ei ? De ce ii trimiti PM-uri ? De ce n-o lasi in pace ?

Intr-adevar, esti un  cacat cu ochi. Intr-adevar, esti un imbecil, esti dezgustator, ti-a zis bine fata.

Ce-a scris Jacqueline despre tine, mai sus, est absolut remarcabil. Absolut corect. Te-a citit bine, lindicu' principesei ce esti.

Mars la ghetou, jigodie !

• Like 2
Postat

Atunci de ce esti mah toata ziua calare pe topicul ei ? De ce ii trimiti PM-uri ? De ce n-o lasi in pace ?

Intr-adevar, esti un  cacat cu ochi. Intr-adevar, esti un imbecil, esti dezgustator, ti-a zis bine fata.

Ce-a scris Jacqueline despre tine, mai sus, est absolut remarcabil. Absolut corect. Te-a citit bine, lindicu' principesei ce esti.

Mars la ghetou, jigodie !

schizofrenico, nu mai scrie pe forum cand te apuca crizele!

treci la spalat wc-uri!

Postat

schizofrenico, nu mai scrie pe forum cand te apuca crizele!

treci la spalat wc-uri!

Brettulet nici nu stii cat de mic incepi sa fii 

• Like 1
Postat

Brettulet nici nu stii cat de mic incepi sa fii 

replica de la Basescu :slap2

babaciune, de-acum te certi cu picon

esti retardata complet

Postat

replica de la Basescu :slap2

babaciune, de-acum te certi cu picon

esti retardata complet

Ia de la Basesu, ia de la Basescu !

Pune-ti un pietroi de gat si du-te. Stii unde, la apa mare.

Coate-goale ce esti !  :laugh2  :laugh2

Postat

Buna, sunt disponibila astazi. Va rog contactati-ma din timp (3 ore inainte) pentru programari. Va pup

Postat

Buna, sunt disponibila astazi. O ora cu mine este 400 ron, doua ore 600 ron, doar outcall (la tine sau la hotel). Poze recente pe whatsapp la 0720487133, va rog stabiliti programarile cu minim 2-3 ore inainte, pentru a putea ajunge :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...