jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Bună, sunt disponibila azi, va rog sunati cu minim două ore inainte pentru programari.
cerrone Reputație: -1104 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2019 Poze facute in luna decembrieN-ai avut de lucru.
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 N-ai avut de lucru.De ce nu intri de pe cealaltă clona de balamuc țuicare ? 6
utilizatort Reputație: 10 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 23, 2019 Frumoasa 1
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 Bună. Care sunt tarifele tale ? Ce servicii prestezi?
kovacs_ Reputație: 706 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Ianuarie 23, 2019 Nu am slabit, sunt la fel cum eram, dar e lumea rautacioasa pe aici si exagereaza mult :) Multumesc pentru complimentNu prea exagerează. Dar nu asta e problema la tine ci ca , deși te futi pe bani nu prea-ti place pwula. :( 2
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 Nu prea exagerează. Dar nu asta e problema la tine ci ca , deși te futi pe bani nu prea-ti place pwula. :(Susții declarația? eu mă gândeam să o încerc...
brett51 Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Poze facute in luna decembriepoze irelevantenu te fut imbracata si in nici un caz de la distantace crezi, meriti sa te pun la proba?te superi daca nu-mi place de tine si te trimit de unde ai plecat? 1
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Mama...useri boi cu forte noi :)) Deja nici nu ma mai ia capul...sa revenim la :69
kovacs_ Reputație: 706 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Ianuarie 24, 2019 Susții declarația? eu mă gândeam să o încerc...Sunt banii si timpul tau așadar faci ce vrei. Eu am riscat cu ea si nu ca mi-ar parea rau de 600 de lei dar puteam sa gasesc altceva muuult mai bun . Aia e.Si chiar m-a supărat d-soara si chiar o sa las recenzie. 2
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Sunt banii si timpul tau așadar faci ce vrei. Eu am riscat cu ea si nu ca mi-ar parea rau de 600 de lei dar puteam sa gasesc altceva muuult mai bun . Aia e.Si chiar m-a supărat d-soara si chiar o sa las recenzie. Mersi tovarășe. Eu speram să posteze niște poze mai explicite și o listă a prețurilor și serviciilor pe care le practică ... mă gândeam acum la ce ai spus, că poate ai dreptate, dacă nici cu "marketingul" ei și "strategia de vânzări" nu se implică prea mult... oare cum e la acțiunea propriu zisă 3
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2019 Mersi tovarășe. Eu speram să posteze niște poze mai explicite și o listă a prețurilor și serviciilor pe care le practică ... mă gândeam acum la ce ai spus, că poate ai dreptate, dacă nici cu "marketingul" ei și "strategia de vânzări" nu se implică prea mult... oare cum e la acțiunea propriu zisă Pentru poze mai explicite, recente, cat și pentru o lista completa de servicii ma poti contacta pe WhatsApp :)
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2019 Ok. Așa voi face. Dar data viitoare când rămân "singur acasă" ... fereastra pe care o aveam când am postat inițial aici s-a dus ... cel puțin momentan
kovacs_ Reputație: 706 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Ianuarie 25, 2019 J, nu trebuie sa te superi. Tu asa esti. Cu mine ai tras aiurea de timp, stand peste 20 in baie si revenind in niste ciorapi,totusi,uzați. Din 150 ml de vin,păcat de el sa stii, ai sorbit de peste 20 ori. De taclale nu mai vorbesc. Pwla nu ai putut s-o sugi cum am vrut eu cu toate că te-ai străduit dar... nu e de tine. Kg in plus nu m-au deranjat f tare,imi plac puffy dar ele exista, nu are rost sa negi. La futut nu excelezi , draga mea. In seara următoare vizitei tale am chenat-o pe Giulia94,parca. Aia s-a futut ca disperata cu mine. Si nu e foarte foarte nici ea. Dar isi vede lungul nasului. Poziții de futut la tine,mai greu ... ba ca doare ba ca plm. In fund nu ai vrut-o,ca nu mai stiu ce. In fine, nu ma apuc de recenzie regulamentara ca mi-am propus sa nu mai fac dar ma deranjează maxim cand vreti sa vindeți alta imagine iar realitatea e alta.Nu zic ca nu o sa te mai fur dar atentie! Atunci vei recupera si restantele deja întâlnirea precedenta.Vai de curul tau! Hai, te pup! Baftă! 6
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 26, 2019 Kovacs, imi pare rau ca ai ramas cu impresia asta si ca nu am fost in cea mai buna forma, te aștept sa imi iau revansa, te pup! 1
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2019 Buna, sunt disponibila astazi. Va rog sunati cat mai din timp pentru a stabili programarile
kovacs_ Reputație: 706 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Ianuarie 27, 2019 Kovacs, imi pare rau ca ai ramas cu impresia asta si ca nu am fost in cea mai buna forma, te aștept sa imi iau revansa, te pup!Hmmm , o sa vedem daca te tine... asta ar insemna sa ne vedem inca o data si să mă si recomand. Nu mai fac treaba asta. 1
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2019 Buna, sunt disponibila astazi dupa ora 16:00, va rog sunati din timp pentru a face programarile ;)
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2019 😘 6
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 28, 2019 fug daca nu le ti bine??? :boob
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 28, 2019 😘Arată bine sânii... Ne arăți și fundu acum ?
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2019 Bebe2014 am ceva prin telefon...am sa pun indata ce mai gasesc niste timp. In alta ordine de idei..sunt disponibila astazi, ma gasiti la 0720487133 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2019 J cred ca esti o scumpa arati foarte bine, ar trebui sa fii mai indrazneata la pozat !!!....te pup ! 2
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 J cred ca esti o scumpa arati foarte bine, ar trebui sa fii mai indrazneata la pozat !!!....te pup !Are dreptate baiatul asta, nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti grasa, sunt multi barbati care prefera grasele si uneori si cei care nu prefera grasele tot mai fut grase uneori pt ca sunt cam singurele femei care mai au tate, lasand la o parte alea care-si pompeaza silicon. Asa ca nu trebuie sa-ti fie rusine, spala-te bine, du-te la coafor, salon, baga niste toale mai faine si ia si fute-te bine (ca nu cred ca nu-ti place sa te futi?) si o sa vezi ce de recenzii pozitive o sa ai si ce de bani o sa faci! Succes!
jacqueline Reputație: 269 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 30, 2019 Buna, sunt disponibila astazi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum