Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

• Oras:Fara
  • Oras:Fara
Postat

Felicitari pentru pauza, respectele mele. poate ne vedem cand o sa revii. pupici!!! :kiss3

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Băi nene, ce-ai ? Care pauză ? Ai scris același lucru pe o groază de topice. Ai îmcurcat fetele domne.

E setat pe prevenție! Adică răspândește stirea falsă în ideea că se va adeveri. 😂😂😂

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Felicitari pentru pauza, respectele mele. poate ne vedem cand o sa revii. pupici!!! :kiss3

Termina cu acest spam ca e penibil...

• Oras:Los Angeles
Postat

Deci l-ai ascultat pana la urma pe unul din fostii iubi si te-ai dus in uk sa prestezi?

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu sunt in uk si nici un iubit nu mi-a sugerat asta vreodata, dimpotriva, ocupatia mea a fost marul discordiei mereu :)

Postat

😆

Atunci unde esti? Ce faci? Baga un up.

• Like 1
Postat

Bună, eu am revenit pentru luna iulie. Pt programări ma găsiți la același număr, pupici

• Oras:w
Postat

Bună, eu am revenit pentru luna iulie. Pt programări ma găsiți la același număr, pupici

Tot asa grabita sa faci programari? Am vrut sa te fut vara trecuta, dar nu mi-a placut atitudinea ta.

Tot ce te interesa era sa te rezerv. Avand in vedere ca futingul era pe 2 ore, era obligatoriu sa fii mai deschisa la a vorbi si a raspunde la intrebari

• Like 1
Postat

Răspund cu drag la întrebări, cât timp sunt la obiect și în limita bunului simt. Cred ca e de înțeles ca nu pot sta ore în șir cu fiecare potențial client pe whatsapp

Postat

mai mult timp te-ai rugat de mine sa ne vedem decat sa discutam despre ce asteptari am de la tine.

ba chiar te-ai oferit sa inchiriezi camera de hotel cu buletinul tau

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

O actualizare a pozelor, a serviciilor si a preturilor ar fi indicata.

• Like 1
Postat

Bună. Sunt disponibila. Poze am noi, făcute vara asta, le ofer la cerere pe whatsapp deoarece topicul meu a fost descoperit de lume cunoscuta mie.

Fac doar outcall, o ora este 400 ron, doua ore 600, trei ore 800. Oral neprotejat in funcție de igiena, DT, normal protejat, fk, gfe, masaj

• Like 1
Postat

Scenarist esti tu, normal ca e ascunsa identitatea, spre deosebire de tine incerc sa dau cat mai putin din casa.

Love this ^ . Suna a om ok, must visit :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...