Sari la conținut

0737569183

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Salutari tuturor, salutari maestre Obiectiv. Pentru ca de multe ori m-am ghidat dupa recenziile tale, m-am gandit si azi sa fac acelasi lucru. Am sunat-o pe domnisoara, m-a indrumat spre locatia ei pe Dobrila Eugeniu si am purces la drum.

Ajuns la apartamentul cu pricina am fost intampinat de o domnisoara pe care, surpriza, o cunosteam. Am mai intalnit-o luna trecuta cand locuia in alta parte, tot singura, insa nu a-si putea sa iti spun daca raspundea la acelasi numar de telefon. Este vorba de o fata de 19 ani, cam la 1.60, cu parul saten lung si cu o fata comuna, asta neinsemnand ca e urata doar ca nu iese cu nimic in evidenta.

Azi am inventat o scuza si am plecat din simplu motiv ca nu imi place sa "calc" aceleasi fete de mai multe ori decat daca sunt profund impresionat de ceva la ele. In schimb voi povesti cum a decurs prima noastra intalnire.

Dupa ce am ajuns in locatie mi-au fost prezentate serviciile si anume sex oral si normal la pret de 60 de lei pentru o finalizare. Am decis sa raman platind inainte cum obisnuiesc sa fac. Dumneai a plecat sa se igienizeze si a revenit infasurata intr-un prosop. Dupa ce am ales canapeaua din mica sufragerie in care am fost primit ca loc de dezmat, fata si-a dezvelit corpul infatisandu-mi niste sani mari si frumosi si un corp cu cateva kilograme in plus pe care nu le sesizasem atunci cand era imbracata. Cu muzica de la laptop in surdina (nu erau manele), fata s-a apucat de un oral bun. Cu rabdare si abnegatie a supt acadeaua pana i-am zis eu ca as vrea sa o testez si la normal. Aici lucrurile au stat la fel de bine, in sensul ca m-a calarit pana am finalizat in prezervativ. Daca as fi vrut sa o sarut nu cred ca ar fi zis nu, insa are o urma de herpes pe buza superioara si am fost reticent.

M-am imbracat si am plecat oarecum multumit de ce obtinusem la banii astia (60 de lei).

locatie - 7 era un apartament mic dar relativ ok (seamana cu cel in care sta acum)

aspect - 7 o fata banala dar nu urata.

oral - 7.5 fata se misca bine si nu se grabeste cu prezervativul

normal - 7 accepta orice pozitie si pare ca ii face placere

GFE - 6 vorbeste frumos si daca ai rabdare cu ea o poti face sa iti spuna una alta despre viata ei (pentru cei interesati si de ce se intampla in spatele cortinei)

Despre fotografii pot spune ca sunt ale ei, insa o favorizeaza pentru ca in realitate e putin grasuta si are celulita si vergeturi (nu foarte deranjant).

• Like 9
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

am fost si eu pe la tanara din imagine dar am uitat sa las recenzie....pe scurt:  

Am platit de la inceput 1 h (120 lei) cum se face... a zis sa astept 5 minute sa faca un dush.. a facut si am inceput actiunea exact in patul din poze.... 

Oral 7 interesant cu tot felul de artificii

Normal 7 dupa fiecare pozitie tragea un oral mic 

Corp 8 cam 1.70 tzatzane , fundulet etc .. imi tot baga sanii pe la bot

destul de vorbareata ... a fost o faza dubioasa  , se opreste in timpul actului si intreaba "Ce nu iti convine?" la care raman putin blocat si spun imi place continua :))

igiena 9 era curata parfumata si la baie aveam sapunuri si prosoape

Concluzie: de revenit? nush... incercam altceva nou...

• Like 4
  • Oras:Malul mării
Postat

Mai are anunt si in cuget liber cu un alt set de poze. 

Tanara sexy, cu forme apetisante, senzuala si foarte pasionala, ofer companie intima domnilor generosi. Daca doresti sa ne cunoastem si sa "experimentam" impreuna, te astept la mine, sau pot veni eu la tine sau la hotel daca consider ca esti o persoana serioasa. Rog nu suna cu numar privat! te astept 60 de lei fin 130 ora.

CONSTANTA
Judeţ
Constanta (CT)
Telefon
0737569183

Pozele din setul asta stiu ca le-am mai vazut pe forum.

post-34520-0-39276300-1422198213_thumb.jpg

post-34520-0-26672300-1422198214_thumb.jpg

post-34520-0-99552200-1422198214_thumb.jpg

post-34520-0-74140800-1422198215_thumb.jpg

post-34520-0-41139300-1422198216_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Daca ajuta pe cineva, sunt aproape sigur, desi nu am sunat din motive financiare, ca e tipa de aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/18384-sani-fermi-la-dacia-0766814928/

si aici

http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta

http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta/?p=217421

are mai multe recenzii am selectat doar una (se pare ca a ajuns pe foarte multe topicuri inclusiv la "DE EVITAT")

pozele sunt foarte vechi si ele deci este posibil sa nu gasesti la locatie exact ce vezi :) in anuntul din telegraf

• Like 1
Postat

Asa. Intr-un thread cu ea am si postat o recenzie. :) Imi parea cunoscuta faptura. Depinde cum o prinzi, poti sa ai o experienta placuta sau mai putin placuta. De doua ori am fost la ea si nu m-a convins s-o fac si a treia oara.

• Like 2
Postat

Cele mai recente poze sunt cele 3 din primul set postat de Obiectiv. Pot confirma ca sunt reale, facute in locatia de pe Dobrila Eugeniu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...