tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 10, 2015 Poate e, poate nu e.Raman totusi la parerea ca nu trebuia sa spui public asa ceva.Acesta este un caz penal si s-ar putea sa vina cineva sa teintrebe de sanatate.Bafta, sper sanu fie asa.
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 10, 2015 eu astept a doua opinie, nu ca n-as avea incredere in randunici marean ce parere are? (era sa zic alexandru)
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 10, 2015 Tace...o fi fost pe la sofia? ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 eu astept a doua opinie, nu ca n-as avea incredere in randunici marean ce parere are? (era sa zic alexandru) Tace...o fi fost pe la sofia? ))Am primit PM-ul de la Randunica........si este intradevar 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 10, 2015 Tace...o fi fost pe la sofia? ))mai nasol e ca a fost si laury, iar ala umbla, nu se joaca Am primit PM-ul de la Randunica........si este intradevar ai simptome?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 mai nasol e ca a fost si laury, iar ala umbla, nu se joaca ai simptome?Da..........am un chef de baut........iesit din comun 1
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 Laury a fost înștiințat primul. Și a făcut analizele și e sănătos.
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 Poate e, poate nu e.Raman totusi la parerea ca nu trebuia sa spui public asa ceva.Acesta este un caz penal si s-ar putea sa vina cineva sa teintrebe de sanatate.Bafta, sper sanu fie asa. Am așteptat zile bune înainte sa scriu. Și m am gândit de mii de ori. Am întrebat fetele în privat. Și am anunțat o parte dintre vizitatori. Toți m au sfătuit sa scriu în topic...acum ca o fi bine sau nu...nu știu ce sa zic...eu m am gândit și la voi...ca e sănătatea tuturor în joc... 10
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 10, 2015 Da..........am un chef de baut........iesit din comun cu asta nu-i de glumit du-te si fa-ti analizele urgent! ma gandesc totusi, ce-a impins-o pe randunica sa ne destainuiasca din tainele sofiei?...si de ce nu l-a trimis si pe marean la analize, ca avea recenzia publicata?
roamer Reputație: -441 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 10, 2015 @Randunica Daca conteaza parerea mea: Ai facut bine sa anunti. Daca ea insa lucreaza inca, este o infractiune. Ii esti amica, din cate stiu, de ce nu vorbesti cu ea sa se opreasca si sa se trateze? 1 6
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 I am zis...Nu i pasa.... 3
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 cu asta nu-i de glumit du-te si fa-ti analizele urgent!ma gandesc totusi, ce-a impins-o pe randunica sa ne destainuiasca din tainele sofiei?...si de ce nu l-a trimis si pe marean la analize, ca avea recenzia publicata?probabil de idioata ce sunt...Mai bine tăceam. Cum tac și în privința altora. Dar acest caz mi s a părut ff grav.chiar dacă făcând asta am rupt o prietenie... Am încheiat aici.O zi buna tuturor! 6
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 Laury a fost înștiințat primul. Și a făcut analizele și e sănătos.Sa va faceti toti VDRL si TPHA ptr sifilis. Eu am mai facut si hiv, hepatita b si c, cat si chlamydia la o retea privata. La mine din fericire negative. Nu va jucati cu sanatatea voastra. Eu voi face de acum si oralul protejat! Doamne ajuta! 8 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 10, 2015 I am zis...Nu i pasa....asta e grav, a mai fost si pe la karla, caz penal ... randunica, cum adica mai taci si in privinta altora? daca tot ai inceput spovedania e bine sa-ti descarci inima de tot. felicitari laury, tu ai anuntat pe cineva sau mergeai pe burta daca nu deschidea randunica subiectul?
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 @Randunica Daca conteaza parerea mea: Ai facut bine sa anunti. Daca ea insa lucreaza inca, este o infractiune. Ii esti amica, din cate stiu, de ce nu vorbesti cu ea sa se opreasca si sa se trateze?Randunica a facut bine sa anunte public! Eu unul o felicit pentru acest lucru! Forumul trebuie sa aiba oameni onesti care sa spuna ADEVARUL. Din pacate Sara sau cum isi mai spune...a mers pe burta, a ascuns fata de noi si a mers in continuare cu practica, fiind ceva inuman...sa faca rau cu buna stiinta. Viata probabil o va pedepsi, pentru ca noi nu avem cum.
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 asta e grav, a mai fost si pe la karla, caz penal ... randunica, cum adica mai taci si in privinta altora? daca tot ai inceput spovedania e bine sa-ti descarci inima de tot. felicitari laury, tu ai anuntat pe cineva sau mergeai pe burta daca nu deschidea randunica subiectul?Am anuntat si eu stai linistit! 4
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 O cheamă sofia, nu sara
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 asta e grav, a mai fost si pe la karla, caz penal ...randunica, cum adica mai taci si in privinta altora? daca tot ai inceput spovedania e bine sa-ti descarci inima de tot.felicitari laury, tu ai anuntat pe cineva sau mergeai pe burta daca nu deschidea randunica subiectul?Pai dacă vorbesc chiar ca se crede ca e răzbunare din partea mea. Important e de acum ca fetele cu care lucrez eu sunt sănătoase. Dacă am ales sa mai renunț la unele...e de înțeles ca am și eu motivele mele. Dacă deschid gura în privința unora mi e ca le am pe conștiința.unele sunt atât de labile încât s ar putea sinucide...chiar și alea tari în gura...
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 10, 2015 asta e grav, a mai fost si pe la karla, caz penal ... randunica, cum adica mai taci si in privinta altora? daca tot ai inceput spovedania e bine sa-ti descarci inima de tot. felicitari laury, tu ai anuntat pe cineva sau mergeai pe burta daca nu deschidea randunica subiectul?Rîndunico.....aici Cumințenia are mare dreptate. Daca mai ai ceva informații pertinente, te-as ruga sa le faci publice pentru binele tuturor.Acest gen de relații pe care le ai nu pot fi numite prietenii....asa ca nu cred ca ai făcut nimic rău. 1
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 10, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 10, 2015 Din păcate în alte cazuri nu am dovezi clare scrise alb pe negru .și nu as avea credibilitate
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 O cheamă sofia, nu saraScuze, am tastat gresit sara...despre Sofia este vorba!
Administrator pisicuts Reputație: 114450 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 10, 2015 sa vina cancan pe forum sa faca lumina in acest caz! 4 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 Pisi, mare grija cu ce-ti doresti 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 Mah , una si cu una fac mai multe.............io sunt ok , stiam de cateva zile de cazul asta , dar nu am scris ca nu ma lua nici pulea spataru' in serios.....mi-am facut analizele complete si NU AM NIMIC din ce se discuta p'aicisa. Peseu : Doctoru' mi-a zis ca la capu' da sus am ceva 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 10, 2015 Sa va faceti toti VDRL si TPHA ptr sifilis. Eu am mai facut si hiv, hepatita b si c, cat si chlamydia la o retea privata. La mine din fericire negative. Nu va jucati cu sanatatea voastra. Eu voi face de acum si oralul protejat! Doamne ajuta!La cat timp dupa intretinerea raportului sexual ai facut analizele? Grija mare la perioada de incubatie a virusului Aveti de grija, eu am luat in '94 de la dragoste-n gura, de la o bagaboanta care presta pe Vacaresti, una pe care mi-o luam constant intr-o anume locatie, chiar nu-i de joaca....norocul mi-a fost ca mi-era sotia aproape de nascare Ca si simptome primare, niste pete rosii pe capul pulii, pe care le-am neglijat cu nonsalanta, apoi niste sifilide de mai mare dragul care m-au dat in Doamne fereste Printr-un amic am ajuns la un doctor, ( in propria-i locatie, situata intr-o vila in zona Baicului...curvarii vechi poate cunosc, era un dom' doctor in pragul pensionarii la acea vreme)....pe atunci daca erai purtatorul unui astfel e virus erai inregistrat in anale si se faceau fel de fel de anchete sociale....in fine...din trei injectii, numite Penardol...un coktail care abia iesea pe acul seringii, m-a adus la normal....recte, mi-a scos crucile din sange Succesuri! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum