Sari la conținut

cur misto 0737185098

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

toti dusmanii,haterii si trollii s-au adunat pe topic la sofia

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

De ce sa-și facă băieții analize?

Prin laba nu se ia nimic.

depinde ce ai facut cu manaa inainte si daca iti speli destul pe maini!

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Randunico, nu mai lasa pe proasta asta sa debiteze pe aici pentru ca iti face mai mult rau.

... apoi nu a mai venit in titan pt ca nu a vrut sa-i arate Irinei analizele si ea nu mai a vrut sa o primeasca. .

..

Irina cere analize cand vii, le si plateste ea doar sa fie linistita. cel putin cu mine asa a procedat.

...

Pai daca doar inchiriaza camera, de ce ai scris mai sus ca cere analizele la venire si mai jos ca nimeni care inchiriaza camere nu iti cere analizele. Dupa mintea ta, ce crezi ca rezulta de aici? 

de parca cand inchiriezi cuiva o camera ceri analizele.

cand se inchiriaza camere in regim hotelier se cer analizele la zi?

ca ea asta face,inchiriaza camere hotelier.

atat.

.....

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Eu altceva sunt curios... Irina Pitika si-a facut analizelele ieri. Dar inca nu sunt gata.

Sofia si le-a recoltat pe 19.03 si tot pe 19.03 eliberate.

La unii sunt gata pe loc? La altii dureaza 2 zile?

Nu stiu cu laboratoarele astea cum si in ce fel. Dar totusi nu stiu, pute urat povestea asta.

Nu am vzt de nici un barbat sa se planga ca ar fi contactat ceva.

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu altceva sunt curios... Irina Pitika si-a facut analizelele ieri. Dar inca nu sunt gata.

Nu stiu cu laboratoarele astea cum si in ce fel. Dar totusi nu stiu, pute urat povestea asta.

Si mie mi se pare dubios ptr ca laboratoare consacrate precum synevo, medlife iti dau rezultatul de sifilis dupa 2 zile minim. Oare gral aia din colentina detin aparate ultra performante?
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Daca mergeam pana in ora 11 le luam si eu dupa amiaza :)
  • Oras:no
  • Oras:no
Postat

Nu numai pe acest topic dar multumim pentru spiritul fin de observatie.

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred ca asta cu sifilisul e o strategie a la Randunica! Dupa cum bine stiti fetele pe care le patroneaza au toate serviciile protejate…iar acum ca a cazut At-ul vrea sa sperie toti curvarii si sa-i faca pe ei sa o arda  protejat si cum fetele ei ofera totul protejat…deduceti si voi!

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Am cunoscut o fata al carei tata, atunci cand a aflat ca al sau ginere fute si el ca omu, s-a dus la fica si i-a spus.Un mare dobitoc.Cand fica a aflat, s-a neglijat de tot iar cand a aflat ca are cancer la san nu a mers la doctor.A murit pt. ca nu a mai interesat-o viata.Acum,ca Sofia face si repeta analize este greu de crezut ca nu se si trateaza.Cat de masochista sa fie sa vrea sa se sinucida prin sifilis!Suferinta lunga,moarte grea.Probabil analizele ies pozitive pt. ca s-a tratat tarziu, avea boala de mai mult timp insa a aflat in faza inaintata.Rezultatul pozitiv, fata sanatoasa.Ca fetele au facut publica situatia...Usor altruism,sa protejeze viitorii clienti dar mai ales campanie pentru sexul oral protejat.Se stie clar ca fetele de acolo fac in general protejat pt ca asa le este impus, ca sa se protejeze gazda.Unele bts sunt foarte contagioase inclusiv prin asternuturi.Asta si este motivul pt. care eu nu merg la ele, oral protejat plus supraevoluate pentru ce ofera si cum arata.De, asa e la patron.Deci,daca alegeti sa riscati cat de cat, muie fara prez.Daca vreti riscuri mai mici folositi prez.Iar un set de analize nu strica insa eu cred ca daca ceva e real aici oricum boala nu s-a raspindit.

• Oras:Oriunde
Postat

Stati linistiti, nu e nici o facere de bine si nici o campanie de marketing, a incercat sa para corecta si sa atraga atentie pozitiva... doar ca a ricosat atat de bine incat a stricat imaginea la toate fetele in grija ei...

Eu mai repet ultima data: Un sifilis dupa tratare adecvata apare in continuare la analize.

Dopati-o cu pastile, o puneti sa mai faca un test mai tarziu si el o sa iasa iar pozitiv!

Atata tam-tam facut pentru un gest idiot!

Ca sa nu mai spun ca Randunica dezvaluie si datele personale pe care trebuia sa le pastreze cu sfintenie macar pentru faptul ca primeste niste bani de la fetele astea...  :slap2

Si asta cred ca a fost o facere de bine...  :slap2

Cine mai vrea sa lucreze cu Randunica? Huooo, nu toate, pe rand!  :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

'ai de plm....

Ce de imbecilitati....

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Amandina cred ca sunt doctori aici care lasa ma sa cred ca stiu mai bine decat tine. A zis si Chris ca una din analize apare pozitiva in continuare , dar cealalta in urma unui tratament nu ar mai trebui sa apara. Ca Randunica face pe fata buna cand de fapt e la fel de vinovata ca Sofia asta e altceva :)

Postat

Amandina cred ca sunt doctori aici care lasa ma sa cred ca stiu mai bine decat tine. A zis si Chris ca una din analize apare pozitiva in continuare , dar cealalta in urma unui tratament nu ar mai trebui sa apara. Ca Randunica face pe fata buna cand de fapt e la fel de vinovata ca Sofia asta e altceva :)

Cealalta arata doar anticorpii si nu este relevanta, numarul de anticorpi se schimba tot timpul...

Relevant este un singur lucru, pozitiv apare si dupa tratament, cand virusul a fost combatut, tot restul vietii...

Daca nu ma crezi, verifica, orice medic de specialitate la rezultat pozitiv o sa te intrebe daca te-ai tratat de sifilis in trecut si daca spui "da" o sa spuna ca nu ai nimic, doar daca vrea niste bani... o sa te puna iar la tratament.

Nu sunt medic, adevarat, dar rareori ma insel cand spun ceva...

PS. Eu nu am avut sifilis, doar m-am documentat...  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

post-98579-0-33807700-1429094358_thumb.jpg

Nostradamus stie tot, mie tot el mi-a spus cum sa ma feresc si nu a gresit. Eu zic sa apelati si voi la el  :slap2

• Like 1
  • Oras:b
Postat

Ca sa nu mai spun ca Randunica dezvaluie si datele personale pe care trebuia sa le pastreze cu sfintenie macar pentru faptul ca primeste niste bani de la fetele astea...  :slap2

arata-mi unde ca sa nu mor prost

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Nostradamus stie tot, mie tot el mi-a spus cum sa ma feresc si nu a gresit. Eu zic sa apelati si voi la el  :slap2

:laugh2

Sorina, pune-ti capusorul la contributie... :D

Un sifilis tratat tarziu apare pozitiv in continuare in teste, sa-mi bag ceva in laboratoarele "perfomante"...

Ni s-a spus ca ea are sifilis de 2 ani (eu zic ca l-a avut acum 2 ani sau l-a tratat tarziu) prin urmare, logic, el apare in teste...

Nu a fost cazul sa dau in carti si bobi.  :laugh2

arata-mi unde ca sa nu mor prost

Nu o sa-ti dau acces la PM.

Nu sunt genul care sa dau date personale, dar bag mana in foc ca a trimis acelasi lucru cuiva care nu tine la confidentialitate...

Imi iese si logic si in bobi.  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma trece o basina.

Se poate trage aici?

Postat

Ma trece o basina.

Se poate trage aici?

Te-ai basit de ai imputit un forum intreg...  :laugh2

Acum daca mai tragi una ce mai conteaza...  :laugh2

Postat

Nu o sa-ti dau acces la PM.

Nu sunt genul care sa dau date personale, dar bag mana in foc ca a trimis acelasi lucru cuiva care nu tine la confidentialitate...

Imi iese si logic si in bobi.  :laugh2

PM-ul nu este public.

daca a scris pe PM nu a facut publice datele nimanui.

pentru cultura ta generala, PM vine de la PERSONAL Message.

personal, da? nu public.

pentru ce bagi tu mana in foc nu ma priveste, dar vezi sa nu te arzi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...