Sari la conținut

0726026333

Postări Recomandate

Postat

Anunt ceva de genu : Bruneta 1,73 /55kg /supersexy / 0726026333Pret 80RON/30min/o finalizare sau 150RON/ora - in realitate totul este protejat desi cateodata la telefon zice ca face si neprotejat. Ca zona sta in spate pe la McDonalds Nord.Fata arata binisor 19-20 ani, la corp chiar ok, ceva tatuaje pe corp/maini/gat, la fata este acceptabila dar nu cine stie ce frumusete. Comunicare .... abea daca a legat doua vorbe si alea cand am vorbit de servicii/pret. Oralul a fost dezastru ... usor cu buzele pe prezervativ de nu simti nimic. La normal se misca cat de cat acceptabil , a avut si initiativa la o schimbare de pozitie in picioare ... finalizare afara , pe corp.Concluzie - daca ai chef doar de "tras la rame" , animalu este bun - daca vrei orice altceva, nu recomand. Nu accepta FK, CIM, OWO, de "bilutze" nu s-a atins, sincer nici handjob nu cred ca stie sa faca - experienta "zero".

Postat
Anunt ceva de genu : Bruneta 1' date='73 /55kg /supersexy / 0726026333Pret 80RON/30min/o finalizare sau 150RON/ora - in realitate totul este protejat desi cateodata la telefon zice ca face si neprotejat. Ca zona sta in spate pe la McDonalds Nord.Fata arata binisor 19-20 ani, la corp chiar ok, ceva tatuaje pe corp/maini/gat, la fata este acceptabila dar nu cine stie ce frumusete. Comunicare .... abea daca a legat doua vorbe si alea cand am vorbit de servicii/pret. Oralul a fost dezastru ... usor cu buzele pe prezervativ de nu simti nimic. La normal se misca cat de cat acceptabil , a avut si initiativa la o schimbare de pozitie in picioare ... finalizare afara , pe corp.Concluzie - daca ai chef doar de "tras la rame" , animalu este bun - daca vrei orice altceva, nu recomand. Nu accepta FK, CIM, OWO, de "bilutze" nu s-a atins, sincer nici handjob nu cred ca stie sa faca - experienta "zero".[/quote']poze aveti cu ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.