damnatius Reputație: 66 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 9, 2016 Am trecut si eu pe la domnisoara azi, am sunat a raspuns o voce draguta care m-a indreptat spre locatie (str. sucevei pe langa geamie),am aurcat la etaj, mi-a deschis usa, cand am vazut-o avea un prosop in cap, parul era ud dar sa sters imediat ( doar ce iesise de la dush)Am conversat cateva min. si am optat pt ON+Np - 60 ron,la baie nu aveam nevoie pt ca venisem de acasa dar ea a dorit sa-l stearga pe "rege" cu un servetel umed, am trecut fata la treaba si a inceput oralul destul de placut, intre timp am cerut un 69 fata se conformeaza dar inainte se sterge la pasarica cu un servetel (de apreciat treaba asta) iar pe urma am inceput normalul ea deasupra (in timpul acela eu ma jucam cu sanii- micuti dar fermi),cand a obosit ea am trecut putin pe la spate urmand ca spre sfarsit sa termine oral, a avut cva de munca cu mine pt ca eu imi dau drumul mai greu, cu toate astea nu s-a uitat la ceas, nu m-a atentionat si nu ma grabit. totul a fost placut, a facut tot ce i-am spus eu, Note:Oral - 8 ( sa mai ajutat un pic de maini, dar nu m-a deranjat)Normal - 9 ( fata se misca destul de bine)igiena - 10 ( doar ce iesise de la dush )gfe - 8 ( este draguta, amabila dar nu foarte vorbareata)Locatie - 8 ( se ajunge usor ... )Halatul- 60 ron Raportul calitate pret e foarte bun, parerea mea este de revenit) 4 Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 10, 2016 Multumesc,te astept oricand vrei tu Link spre comentariu
alex ionut 21 Reputație: 4 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Sambata pana la ce ora esti disponibila?? Link spre comentariu
tony 007 Reputație: 38 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 10, 2016 Asta seara pana la ce ora esti disponibila? Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 11, 2016 Programul meu: de la ora 13 pana la ora 01 Link spre comentariu
tony 007 Reputație: 38 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 11, 2016 Ok. Cat de curand i-ti voi face o vizita. Link spre comentariu
tony 007 Reputație: 38 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 11, 2016 Maina la 13 se poate? Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 13, 2016 Maina la 13 se poate?Buna,pt programari te rog sa ma contactezi! Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 15, 2016 Disponibila pana la 01:30! Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 16, 2016 Disponibila pana la 23:30! Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 17, 2016 Buna ziua! Astazi sunt disponibila pana la 22:30! Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2016 Disponibila! Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 21, 2016 ❤ 5 Link spre comentariu
iulian1997 Reputație: 158 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 21, 2016 <3 Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2016 Disponibila intre orele 15-24 Link spre comentariu
babayul Reputație: 74 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Ana,care mai e viata ta?ceva noutati?actualizeaza te rog pretul,serviciile si unde te gasim Link spre comentariu
babayul Reputație: 74 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Ana,care mai e viata ta?ceva noutati?actualizeaza te rog pretul,serviciile si unde te gasim Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2016 Buna,viața mea e buna! 60 lei fin,120 ora...oral si normal.Mai multe detalii la telefon Link spre comentariu
geneu1 Reputație: 23 Postat Februarie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 26, 2016 buna anna prin ce zona mai stai? ai stat vreodata la filicori? Link spre comentariu
robert 113 Reputație: 10 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Salutare dragi colegi ! Spun 'multumesc' pentru informatiile de mare folos culese de aici de'a lungul timpului si o sa vin si eu cu o contributie . Am vizitat'o pe domnisoara Anna acum cateva zile . Locatia este pe Sucevei , intr'un bloc vechi de garsoniere . Se ajunge foarte usor , locuri de parcare destule. A fost amabila la telefon si a respectat ora la care am stabilit sa ajung. Domnisoara este o fata simpla , nu iese cu nimic in evidenta; la față nu va asteptati la vreo miss .. dar la corp e ok. Cam 1.70 , sani micuti , fund putin bombat si carnea tare.. Nu e pentru cei pretentiosi dar e de apreciat ca e ascultatoare si incearca sa se faca placuta si sa pleci multumit. M'a asteptat intr'un prosop(probabil comod si ultra-absorbant dar care nu o avantaja , aratand vechi si uzat) pentru care o sa o depunctez .Am optat pentru un numar, oral protejat , si normal. Fata era proaspat iesita de sub dus , eu eram fresh de acasa asa ca am trecut direct la treaba , pentru care o sa dau si notele. Locatie : 8 bloc vechi de garsoniere dar odata intrat in locație am avut surpriza sa vad ca e curata , ordonata, mobilata ok , pat mare si A.C. ,Baie ok. Aspect : 7, din care mai scad un punct pentru prosopul ala pe care trebuie sa il ascunda si sa nu il mai gaseasca ...si pentru ca a uitat, nu a mai avut timp sau pur si simplu nu obisnuieste sa aplice putin machiaj , care i'ar fi adus un mare plus. Oral protejat 9. A reusit sa il faca deep , cu ruperi de ritm , cu zgomot , aproape pana la capat . Normal 9 . M'a executat repede, o singura pozitie , ea deasupra , finalizat in balon. Se misca bine,pizda nici stramta , nici larga dar se simte ok , plus ca reuseste sa'si contracte muschii exact cat si cum trebuie. Igiena :10 Nimic de reprosat. GFE Nu am realizat celebrul 'click' lucru pentru care scad si de la mine 2 puncte si ne da un 6 rotund. Dar asa cum am zis mai sus , e ascultatoare si atenta la ce vrei. PSE 6 fara dirty talk si fara sa lase impresia ca ii place ce face,dar ce face o face foarte bine . Anal,FK, oral din partea mea -nu. Parcarea: 60/nr.120/h De revenit ? Da, pentru un raport calitate/pret corect, pentru ca nu se uita la ceas, pentru ca nu iti da impresia de fast fuck chiar daca pentru asta ai venit. Sa aveti spor ! 7 Link spre comentariu
robert 113 Reputație: 10 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Si o poza. Link spre comentariu
robert 113 Reputație: 10 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 . Link spre comentariu
robert 113 Reputație: 10 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 . 5 Link spre comentariu
anna annaa Reputație: 699 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2016 Mersi! Link spre comentariu
geomihai Reputație: 17 Postat Martie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 2, 2016 Lucrezi? De la ce ora? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum