Sari la conținut

anna annaaa 0730669296

Postări Recomandate

• Oras:targu mures
  • Oras:targu mures
Postat

Da frate.cand sant in zona am s o sun.intrebarea era ceva informativ.scuze

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

a trecut ceva vreme de cand n ai mai pus o poza...ne vedem peste o saptamana :*

Postat

Salutare dragi futaci                                                                                                                                                                                                          Astazi pe seara avand timp am zis sa o vizitez pe aceasta scumpa domnisoara. Tin sa va anunt ca pe Ana o gasiti acum undeva pe Lapusneanu pe langa Filiccori. Am ajuns la ea am stat de vorba la o tigara apoi am facut un dus pentru improspatare dupa care a facut si ea. Am inceput cu un mic preludiu apoi un 69 dupa care o mica pauza. Apoi am trecut la pozitia ea pe mine si am teminat cu ea in pozitia caprita. Amenda a fost 120 ca am stat o ora . Ca o ultima notificare Ana e o fata de nota 10. De revenit.                                                                                                                         De la mine are 10 din toate punctele de vedere.   RECOMAND. Te pup Ana!

• Like 1
Postat

ei da in sfarsit am reusit sa ajung si eu la Ana. nu este cea mai frumoasa fata pe care am vazut o dar stie sa te primeasa si sa te faca sa te simti  ca un prieten. eu unul m am simtit f bine, nimik de reprosat din punctual asta de vedere. din pacate am nimerit intr o zi f calduroasa si nu am resuit sa ma desfasor asa cum imi doream dar una peste alta a fost bine. un numar, cateva minute, cateva sarutari ...in detalii nu vreau sa intru.... asadar notele juriului.

locatia9..destul de aaccesibil apropae de boulevard,

GF  9+ una din cele mai bune partenere ca la o veche prietena, desigur daca stii sa o tratezi la randul tau ca pe o prietena

normal 9 - nimik de reprosat

oral. 9 - stie sa se jaoce cu micutul poate daca data viiotare voi fi mai pregatit din unelpuncte de vedere  os ama parte de mai multa implicare

una pest alta, DA, de revenit.

• Like 1
Postat

Cam multe laude la fata asta si eu inca nu am fost la ea. Cred ca trebuie sa rezolv asta cat mai repede.

• Oras:Constanta
Postat

Cam multe laude la fata asta si eu inca nu am fost la ea. Cred ca trebuie sa rezolv asta cat mai repede.

Te astept dragule :*

Postat

Acum ceva timp in urma am ales sa ii fac o vizita Anei, in urma recenziilor lasate de voi, dragi colegi. Am sunat ;i mi-a raspuns o fata cu voce placuta care mi-a prezentat oferta si preturile. Am facut deplasarea....... locatie accesibila in zona ciresica, fata singura si primitoare. Am facut putina conversatie si am purces la treaba. Am ales sa stau un numar. Fata mi-a facut un oral de zile mari cu finalizare de care sunt super multumit si o sa mai revin.

Locatia- curata si cocheta, baia cu gel de dus etc

Oral- 9+

Gfe - 10

RECOMAND.

• Like 2
Postat

Peste 2-3 saptamani mai vi in Constanta? Atunci ajung si eu in tara.

Postat

In urma cu 2 seri am vizitato pe Ana! Locatie.binecunoscuta in Ciresica , apartament curat , dus , prosop curat , servit un pahar cu apa si la treaba! Super ok la oral , la normal o singura pozitie : eu deasupra ei , finalizat in gurita , a scuipat la baie , igienizat iar , lasat 60 ron si plecat. Note : oral 9 , normal 8 , gfe 8. De revenit - raport pret servicii f bun. Te sarut Ana esti o dulce !

Postat

Dragilor, fara sa fac vreun repros acestei domnisoare, vreau doar sa spun ca am incercat sa o contactez in 4-5  seri diferite si de fiecare data am fost respins sau amanat. Bineinteles ca asta nu inseamna vreun semn de neseriozitate, ci doar faptul are timpul ocupat, asa ca inarmati-va cu rabdare. Va salut!

• Like 1
Postat

Si mie mi se intampla sa incerc sa o contactez si sa nu raspunda. A, ba chiar mi s-a intamplat sa fac o programare pe la 1 noaptea, sa ajung in timpul specificat si sa nu mai raspunda.  

Postat

Dragii mei,imi pare rau de neseriozitatea din ultimul timp....dar am avut cateva probleme personale. De astazi revin la programul normal! Va sarut :*

Postat

am facut programare, am ajuns in fata locatiei si nu a mai raspuns la telefon...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...