Sari la conținut

CHAT ARAD - SOCIALIZARE

Vizitator dani.arad

Postări Recomandate

Vizitator dani.arad
Reputație: 0
Postat

bine pudicule.... :onloo :onloo asta fac eu acum cand am citit ce ai scris :onloo

Mai bine sari tu acolo ca trag apa dupa tine. Eject!!! :)))))))

• Telefon: STEFANIA ARAD
  • Oras:IN YAD
Postat

Mai bine sari tu acolo ca trag apa dupa tine. Eject!!! :)))))))

dute-n MORTU MATI   :mafia:mafia:mafia:mafia:mafia:

• Minus 1
Vizitator dani.arad
Postat

dute-n MORTU MATI :mafia: :mafia: :mafia: :mafia: :mafia:

Mai bine mergea mamicuta ta ca nu a facut avort cand trebuia. Du-te la canal, ca imputi pe aici. 5u9i

Postat

Mai bine mergea mamicuta ta ca nu a facut avort cand trebuia. Du-te la canal, ca imputi pe aici. 5u9i

MARSH LA COTET POTAIE CATZEA...sau vino la BORDEL la mine faci bani frumosi :telephone  suna-ma te angajez cu carte de munca..stiu cine esti fii  pe pace :teufel

• Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Postat

MARSH LA COTET POTAIE CATZEA...sau vino la BORDEL la mine faci bani frumosi :telephone  suna-ma te angajez cu carte de munca..stiu cine esti fii  pe pace :teufel

Chanel iar ai iesit din grajd ?

Postat

Chanel iar ai iesit din grajd ?

tu ce  pizda me vrei ???  :2qm40hg

• Minus 1
Vizitator dani.arad
Postat

MARSH LA COTET POTAIE CATZEA...sau vino la BORDEL la mine faci bani frumosi :telephone suna-ma te angajez cu carte de munca..stiu cine esti fii pe pace :teufel

Putin probabil sa sti ceva de mine :)) as suna mai repede, sa te lege in camasa de forta... esti libera la caterinca, bai tu chiar esti ca pasarea Phoenix :P iar si iar :))) ce-as merge la o vanatoare.

Postat

mai bine abtinete ca este  mai bine ...tacerea e ca mierea...sunt aici ptr putin timp sa ma distrez .

Postat

Putin probabil sa sti ceva de mine :)) as suna mai repede, sa te lege in camasa de forta... esti libera la caterinca, bai tu chiar esti ca pasarea Phoenix :P iar si iar :))) ce-as merge la o vanatoare.

Vin si eu  :laugh2  :laugh2  :mafia:mafia:mafia:mafia:mafia: ... si am permis de port ARMA ...sunt  foarte buna in poligon :mafia:mafia:mafia:gun2

Vizitator dani.arad
Postat

Vin si eu :laugh2 :laugh2 :mafia: :mafia: :mafia: :mafia: :mafia: ... si am permis de port ARMA ...sunt foarte buna in poligon :mafia: :mafia: :mafia: :gun2

Atat!!! Distractie si multe nebunii!!! :P

Fi blanda, sper sa nu am prea mult de citit dimineata :))))

Postat

gabrogabro tu esti o persoana fara trecut si fara viitor... ce vrei sa demonstrezi cu minusurile??? ca ma urasti???? vreau sa ma urasti ma retardatule. nu esti singurul ce sufera :laugh2  :rax2  om cu trecut  mizer si fara un viitor...practic esti un DISTRUS :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  pe majoritatea va cunosc.. :laugh2  :laugh2

Postat

Atat!!! Distractie si multe nebunii!!! :P

Fi blanda, sper sa nu am prea mult de citit dimineata :))))

noapte buna nimfomani si nimfomane :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.