Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.
Postat

doamna matura ofer momente de relaxare prin masaj si companie intima .Serviciile mele sunt masaj de relaxare  ,sex oral si sex normal .Locatie curata si discreta zona stadionul national  program 10.00-22.00 , tarif 150 ora.0733714153

post-53098-0-77820300-1420278007_thumb.jpg

post-53098-0-90926300-1420278023_thumb.jpg

post-53098-0-89461000-1420278031_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:bucuresti
Postat

f draguta...pe gustul meu...cred ca o sa te vizitez frumoasa doamna :)

Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Accepti cunnilingus, eventual 69?

Postat

salutare,

desi a trecut mai bine de un an de cand am vizitat-o pe doamna din anunt, am hotarat totusi sa postez experienta, tinand cont ca fost prima pentru mine de acest fel.

vizita a avut loc in ianuarie iar afara era deja intuneric. dupa ce am anuntat telefonic doamna m-a primit in garsoniera si am purtat o scurta conversatie sa ne cunoastem.

cum locuiam in zona venisem dusat si am trecut la actiune.

oralul neprotejat destul de bun dar nu neaparat spectaculos. dupa 5-6 minute am pus preze si am luat-o pe doamna pe la spate.

dupa alte zece min m-a intrebat daca totul e in regula dar dun cauza friguluo de afara inca eram imun la faptele care se derulau.

intr-un final am scos preze si am finalizat oral.

imi amintesc ca era si un catel mic si alb pe acolo dar mai mult a stat sub pat.

halatul 80 lei

aspect : 9 tinand cont de varsta

oral: 9

normal: 9

gfe: 9

de recomandat pt amatorii categoriei milf

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare