adxxx Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:caransebes Oras:caransebes Postat Ianuarie 4, 2015 buna,vad acest anunt de cateva zile pe publitim cu o domnisoara ce pare draguta la prima vedere,stie cineva ceva despre el?Pentru 100 lei NON STOP. 100% poze reale cu numarul meu de telefon scris pe foaie pentru a dovedi autenticitatea pozelor; Prin numarul meu scris pe acea foaie pe care o tin in mana ofer garantia faptului ca fata din poze raspunde la acest nr de telefon. Daca nu sunt poze reale va platesc cheltuielile de transport pana la locatia mea. Sunt o satena nou sosita in timisoara si te astept in locatia mea de lux intr-o constructie noua pentru a petrece clipe de neuitat impreuna, la tine acasa sau la hotel. Am un corp senzational, inaltime 1,71 m si 21 ani. Tariful pentru o finalizare este 100 lei iar o ora de rasfat total in compania mea este 200 lei. In cazul deplasarilor la hotel sau la domiciliul tau pretul pentru o finalizare este dublu (include cheltuielile de deplasare). Sunt nou sosita in timisoara si doresc ca noii mei parteneri sa fie pe deplin satisfacuti de serviciile mele la preturi minime. Tel: 0767197205
barem Reputație: 34 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:TM Oras:TM Postat Ianuarie 4, 2015 era doar al doilea topic in lista... http://nimfomane.com/forum/topic/35739-100-lei-poze-reale/fii mai atent next time, please! plus ca nefind review..trebuia sa pui intrebarea la intrebari si respunsuri!!! ps: piscuts - nu se poate face in asa fel incat sa nu deschida oricine thread in afara intrebari si raspunsuri???? as lasa doar serious contributors sa faca treaba asta...restul la i&r si apoi se muta daca e review la testate sau la diverse daca are vreun sens, sau se mai si sterge din cand in cand..pune pls admini/moderatori pe zone!!!! e aproape varza totala ce ai acum.... 1
adxxx Reputație: 3 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:caransebes Oras:caransebes Autor Postat Ianuarie 4, 2015 Nu l-am gasit mai devremeMs
Postări Recomandate