Sari la conținut

Cine este @indubitabil?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Intri si tu pe forum dupa o zi-doua de absenta, te uiti ca tot omu' curios sa vezi cine mai trolleaza pe DG.

Pe primele 2 pagini, vezi 25 de threaduri unde s-a postat in lipsa ta.

Dintre ele, pe 23 sau 24, ultima postare e a Inginerului :)

...

Ai curaj sa faci pariu ca mai mult de jumatate din locurileunde posteaza inginerul incep sa fie ocolite ?

Posteaza ala de 1- ori, de 20 de ori, dar se pierde alte 200-300 de potentiale clickuri daca ultimul post ar fi,de exemplu, al randunicii, sau al lui ? ed ce.

Atunci unde este castigul? Plus ca, se pierd postari pe care chiar ai vrea sa le citesti.

Eu de ex, am inceput sa intru la profilul cui vreau sa vad ce a mai postat si de acolo merg la postari, nu mai stau sa citesctoate topicele sa vad pe unde a postat.Multe dintre ele imi scapa din cauza inginerului, fute-l-ar arnold in cur fara alifie :)))

Sau mai este o varianta.Motanul il lasa sa faca ce vrea pula lui, sa sejoace cu nervii nostri, dupa care, intr-un final in baneaza. Cine este cel mai tare si mai jmeker? Motanul. Ca l-a banat pe inginer.Pariu ca daca il baneaza se deschid cel putin 5 topice de multumire?

:)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sau mai este o varianta.Motanul il lasa sa faca ce vrea pula lui, sa sejoace cu nervii nostri, dupa care, intr-un final in baneaza. Cine este cel mai tare si mai jmeker? Motanul. Ca l-a banat pe inginer.Pariu ca daca il baneaza se deschid cel putin 5 topice de multumire?

:)

Nu mai stiu cine si unde a povestit pilda cu apartamentul supra-populat (tu, oare? :) ), dar a fost ilustrativa pentru ceva de genu' asta...  :laugh2

Cum am mai zis - de sperat concret, am incetat sa mai sper, totusi m-as bucura ca Motanu' sa ma (ne) surprinda. Insa chiar si acea ipotetica banare ar fi doar inceputul unei lungi lupte, ca doar nu-si inchipuie nimeni ca Ingineru' ar renunta asa usor...

• Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

Ai curaj sa faci pariu ca mai mult de jumatate din locurileunde posteaza inginerul incep sa fie ocolite ?

Posteaza ala de 1- ori, de 20 de ori, dar se pierde alte 200-300 de potentiale clickuri daca ultimul post ar fi,de exemplu, al randunicii, sau al lui ? ed ce.

De remarcat ca nu o sa-i gasesti postarile pe topicurile cu recenzii, nu ca le-ar sterge cineva, chiar nu scrie acolo.

La cat e de nebun, omul stie ce face.

• Oras:-----------
Postat

cică unii așteaptă reapariția sfântului Ioan de vreo 25 de ani (deaia nu l-au trecut in calendarul ortodox), eu zic ca au apărut mai mulți sfinți John, prin grecia, cum ar fi

John Fasma

John Alwoods

fac muzică, un un studio in Canada, http://www.altar-records.com/ cu un simbol, o floare cu 7 petale

(acuma normal ca dacă ești nepotu lu Puie, și a altor mutanti care te-au făcut Predator, normal ca arăti a dement si fugi din bratele lu Puie in bratele ălolalți, asta-i viața, cu ei rămâi  :laugh2  :laugh2  :laugh2 )

• Like 1
  • Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

care ioan bre  sa apara????

ma faci de ras

Postat

aici e raportul predat UNDE TREBUIE (fără litere lipsă, in RO / En) e si public, ca să vă stie tot mapamondul că vă incadrati intr-un anume capitol din cartea Revelatiei (adică ... cei mai dementi oameni de pe pamant fătați de cele mai demente curve)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...