gomezii Reputație: 13 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:deva Oras:deva Postat Ianuarie 6, 2015 150 numarul totul protejatlocatie langa sala sporturilornu am fostla tel pare de etniedaca se risca cineva (aviz depravat)si e ok merg si eu
grecu volos Reputație: 1 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 6, 2015 Numarul are 11 cifre
gomezii Reputație: 13 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:deva Oras:deva Autor Postat Ianuarie 7, 2015 0746419434Numarul are 11 cifre
dany32 Reputație: 21 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat Ianuarie 8, 2015 150 numarul totul protejatlocatie langa sala sporturilornu am fostla tel pare de etniedaca se risca cineva (aviz depravat)si e ok merg si eucorect: este de etnie.Locatia este pe Marasti aproape de sala sporturilor intr-un bloc la etajul treiApartament cu doua camere. Actiunea se desfasoara intr-o camera cu pat mare, televizor mare, draperii rosii la geam, curata , cu ceva hainute de copil de 2-4 ani. Trebuie sa-ti pui hainele pe jos.Fata este o traseista ce actioneaza seara-noaptea la intersectie la Santuhalm. Am fost cu ea prin vara si o vad des acolo in jur de 11 seara.Este de etnie romma, scunda, slaba, par lung rosu-roscat, buze groase specifice rommilor, are acnee sau ceva dermatita pe frunte. Foarte greu isi da jos sutienul- sani foarte mici si pleostiti.Am inceput cu un oral protejat acceptabil fara zone adiacente si am continuat cu un normal la care nu se implica deloc, practic sta ca o vaca. Mi s-a parut obosita sau putin drogata.Note:aspect-4- e de etnie si nu e pe gustul meuoral protejat-7-neprotejat nu am cerut si nu recomandnormal-4halatul-150 lei-mult prea mult pentru serviciile oferite. cred ca prestatia a fost de 50 lei. 2
depravat Reputație: 68 Postat Ianuarie 14, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 14, 2015 150 numarul totul protejatlocatie langa sala sporturilornu am fostla tel pare de etniedaca se risca cineva (aviz depravat)si e ok merg si euNu am fost in zonaNumarul nu mi-a spus nimik dar cand am citit descrierea lui jean mi-am dat seama de cine e vorbaS-a vorbit deprea ea aici, avea alt numar si statea la OMV parca alina era numele de scenaOricum si 50 la oral e multNu mai stiu daca am scris la vremea respectiva dar pizda mai uscata(efectiv nu se umecta deloc) nu am vazutPoate era bolnava atunciIn fine fara importanta tipa-inteleg ca are si anunt
dany32 Reputație: 21 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat Februarie 14, 2015 A mai fost cineva la traseiata asta?Nu demult am vazut-o la pacanele insotita de un rrom cam negrut la vreo 35 ani, putin chel-posibil prietenul/sotul/ pestele ei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum