Sari la conținut

matura -sex total-0768.735.385-

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ma simt obligat sa-i fac o recenzie Alinei: azi pe la 12 am sunat pt. programare. Am ajuns in 20 de minute,pe Magheru langa Intercontinental, intr-o garsoniera maresi curata. Alina m-a asteptat foarte sexi si m-a luat inca de la usa cu mangaieri si pupici apoi am trecut la FK. Ne-am dezbracat usurel, putin oral ea mie , mangaieri SI: am inceput sa-i fac si eu oral. In 10 secunde fratilor, m-a facut fleasca cu un squirt frumos ( primul din viata mea ), urmat pe parcursul intalnirii de inca vreo 10! Pasarica parfumata si f. curata. Zici ca e cu touch-screen: daca o atingi se uda pe loc, daca o gadili putin primesti un jet serios. Am trecut la normal (protejat) cu ea deasupra: dadeam de 5 ori, o scotea si squirt pe mine, si tot asa pana am finalizat. Dus fiecare, inceput cate o tigare si pe la jumatea ei, s-apucat de un oral soft, placut: ciocanu prezent! Stins tigarile si la treaba: limbi, squirt, normal, squirt, anal bestial: toate pe rand!!!! Ii place mult sa se futa, nu comenteaza deloc, nimic: nici ca e mare, nici ca e mica, nici ca o doare, nimic! Achitat la sfarsit 150 de lei! Nu face CIM, dar nu ii scade nota deloc: 10+ pe linie de la mine.O sa cer reteta la medicul de familie: odata la 2-3 zile terapie la Alina. Merci de intalnire gagico! Data viitoare vin cu bomboane! Te pup!

• Like 5
Postat

Multumesc. Te astept cu placere cand doresti si a fost prea bine ca sa comentez de mărime. Te pup

post-145650-0-01964000-1452927622_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Hy,

Do you speak english ? I want to meet you this week if it's possible for you. What is your work job time ? Thank for your answering. Kisses

Postat

Hy . I speak a little. And my program is Monday to Friday at 11-20 and Saturday 11-18.

Postat

Hy . I speak a little. And my program is Monday to Friday at 11-20 and Saturday 11-18.

Thank for your answer, can i come to your place, tomorrow at 11h ? I call you before at 10h30. Can you give me some indications where you leave in Bucarest, please. And the price for 1h with all services. Kiss you and see you soon i hope.

Postat

Fratilor am fost si eu la doamna este super cea ce face si cum o face placere maxima si o experienta unica cu ea.Locatia o stiti mergeti cu incredere singura in locatie curata comunicativa si sex total.Cred ca este cea mai tare de pe A T asa ceva mai rar Felicitari Doamna

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Astazi pina la ce ora te pot gasii,si in ce zona?

Multumesc.

Vizitator milfhounter
Reputație: 0
Postat

Buna astazi lucrezi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...