Sari la conținut

matura -sex total-0768.735.385-

Postări Recomandate

Postat

MATURA, blonda, pasionala ofer sex total, oral, normal, anal cu placere si implicare. Squirtul e maxim de placere, oralul deep, analul intens cunilingus, anilingus, un tot perfect.

pentru cei care vor o alta elena-dristor,rompetrol

o femeie matura care face sex total aproape fara limite

esti super sexii

marti dupa 10-11 esti disponibila ????

post-197372-0-55697600-1455436287_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost azi la Alina pt. a doua oara si ce sa vezi ma nene: 10 PE LINIE! GFE, oral cu de toate, FK, SQUIRT, normal si anal in orice pozitie. Igiena la fel! Ii place mult ce face si asta conteaza! O sa-mi iau reteta de la medic, sa ma duc la tratament la ea!

P.S. Daca nu va tine minim 2 numere in forta la o sedinta, stati acasa praduitorilor! Va face sa plecati in patru labe!

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Te astept runda a treia.

buna

Vreau si eu o runda ...... cu siguranta o sa te contactez

multumesc

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

De ce crezi că dacă nu ne tine două numere plecăm în patru labe? De obicei o rezolv eu pe femeie și nu ea pe mine,și cu patru labe ce sa-ti spun ? Tot ea stă și nici deci eu.

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alina este o adevarat doamna. Nu se grabeste,,,,si totul este din pasiune. Merita sa revin. ESTE o gazda primitoare si la propriu si la figurat...!

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

nu mai esti activa de ceva vreme. poze noi mai incitante, se poate?

Postat

Bună. Ba da sunt activă în ceea ce fac nu pe forum. Fac sex total fara finalizare orală, cunilingus, anilingus , Squirt la 150 de lei ora iar de luni pana vineri programul este de la 11-20

post-145650-0-16570000-1464409898_thumb.jpg

post-145650-0-23080800-1464409930_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Bună. Ba da sunt activă în ceea ce fac nu pe forum. Fac sex total fara finalizare orală, cunilingus, anilingus , Squirt la 150 de lei ora iar de luni pana vineri programul este de la 11-20

Astazi lucrezi ?

alt tolomac care nu stie sa citeasca. ma intreb daca reuseste macar sa nimereasca gaurile fara ajutor

• Minus 2

• Oras:BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
  • Oras:BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Postat

show lesby real, daca vin cu alta doamna, accepti ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...