criss Reputație: 556 Postat Mai 26, 2011 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 26, 2011 BLONDA SENZUALA cu fundulet obraznic te astept la mine sa iti indeplinesc cele mai ascunse dorinte,iti ofer sex normal salbatic,oral fierbinte,cunillingus,69,deepthrot si multe alte fantezii pe care doar le-ai visat. 26 May 12:18 0736.479.281 ce ziceti de donsoara.. am gasit-o pe At. O fi reala?
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Mai 26, 2011 Postat Mai 26, 2011 mi-e greu sa cred ca o bucatica d-asta isi pune anunt pe AT. E o adevarata bunaciune
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Mai 26, 2011 Postat Mai 26, 2011 E prea buna pt AT.Dar detaliile bai par a fi reale ,romanesti sa zicem.Brul de la faianta e inconfundabil , iar in a doua poza felul cum sunt aranjate acareturile alea pe cada par reale .Nu stiu ce s zic.Sa asteptam o recenzie .
madox Reputație: 78 Postat Mai 26, 2011 Postat Mai 26, 2011 Eu zic ca sunt furate.Pozitiile in care face poze o tradeaza.Parerea mea!
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Mai 27, 2011 Postat Mai 27, 2011 Moda cu Braul de la faianta a venit si el de undeva de afara, ca nu era romanul asa destept sa-l inventeze el . Asa silicoane nici vedetele din Romania nu au
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum