Sari la conținut

Cuplu matur 0747908024 cu experienta si mare dorinta pentru a oferi placere.

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut, dragilor.

Mulțumesc pentru urări. Doresc tuturor femeilor din viața dumneavoastră multă sănătate și fericire. Sper să nu par cinică, dar ele sunt foarte importante pentru noi!

Regret, dar nu vom merge în alte orașe. În mai am planificată o vizită în București, și până atunci, o altă sesiune aici. O să anunț din vreme, după obicei. Mulțumesc mult pentru tot!

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna Dorina,

Am citit forumul inca de la inceput si nu stiu cum de n am ajuns la cluj.

Inteleg ca sveti un drum si in bucuresti candva

Neaparat imi doresc sa va intalnesc, am multe restante de rezolvat

Va rog de pe acum sa ma treceti in catalog si sa ma anuntati ziua examenului si pe mine

• Like 2
  • Oras:Outside București
Postat

Luna Martie rămâne fără examen??

Tocmai când pocnesc mugurii și se trezește natura la viață??

E molimă de astenie de primăvară!!

Hormonii o iau la trap, tensiunea arteriala atinge cote alarmante,neastâmpărul este cuvântul de ordine!!

Ajutooooor!!

• Like 3
Vizitator soccerclub
Reputație: 0
Postat

Buna!Cand aveti o noua sesiune?

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Cred ca sesiunea de la Bucuresti a fost grea si au nevoie de o pauza. :(

• Like 1
  • Oras:ClujNapoca
  • Oras:ClujNapoca
Postat

Eventual au adus ceva "cadou" de la București, și acum se tratează. Sper ca nu e asa, deoarece și eu aștept sesiunea de primăvară.

Dorina, te rog sa ne comunici ca totul e ok cu tine. Ms.

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Eventual au adus ceva "cadou" de la București, și acum se tratează. Sper ca nu e asa, deoarece și eu aștept sesiunea de primăvară.

Dorina, te rog sa ne comunici ca totul e ok cu tine. Ms.

Da, ai dreptate. Asta e!. Am o problemă și mă tratez. Doar că e vorba despre o problemă dentară și până nu o rezolv complet și perfect nu organizez nici o întâlnire. N-am luat nici o boală, nu sunt nici epuizată de bucureșteni (deși vreo doi...mamă-mamăăăă ce mi-au făcut! ). Dacă nu mă simt perfect nu am de ce să mă arunc în aventura asta. La mine nu ”merge și așa!”.

Când zâmbetul meu va fi absolut perfect aliniat cu strălucirea soarelui, reiau activitatea. În același tempo, o dată pe lună, una-două zile. Mulțumesc pentru atenție, pupici (deocamdată doar simbolici).

• Like 10
Postat

Da, ai dreptate. Asta e!. Am o problemă și mă tratez. Doar că e vorba despre o problemă dentară și până nu o rezolv complet și perfect nu organizez nici o întâlnire. N-am luat nici o boală, nu sunt nici epuizată de bucureșteni (deși vreo doi...mamă-mamăăăă ce mi-au făcut! ). Dacă nu mă simt perfect nu am de ce să mă arunc în aventura asta. La mine nu ”merge și așa!”.

Când zâmbetul meu va fi absolut perfect aliniat cu strălucirea soarelui, reiau activitatea. În același tempo, o dată pe lună, una-două zile. Mulțumesc pentru atenție, pupici (deocamdată doar simbolici).

M-am liniștit!

In ceea ce vă privește pentru că,din alt punct de vedere,rămân neliniștit!

Dar poate reușesc să vin la "tratament"!

Pup virtual!

• Like 2
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
Postat

Buna dorina sunt ceva șanse pe luni ? Atunci voi fi la cluj si Mi-ar place sa va cunosc. Mulțumesc

Postat

O vorbă,o propoziție,orice,numai să știm că trăiți,că sunteți bine și că nu ați luat cumva (Doamne-ferește) calea bisericii!

Eu,unul,aş fi devastat!

• Like 4
Postat

O vorbă,o propoziție,orice,numai să știm că trăiți,că sunteți bine și că nu ați luat cumva (Doamne-ferește) calea bisericii!

Eu,unul,aş fi devastat!

Dragilor, vă mulțumim că nu ne-ați uitat. Nu s-a întâmplat nimic, totul e bine. Pare ciudat, dar vin sărbătorile, sunt femeie, spăl ferestre, testez rețete de drob și aspic de cocoș, chestii de-astea, cosmice! Vă sărut cu drag și abia aștept să ne revedem. Că am un chef....mmmmmmm....

• Like 2
Vizitator nilac_the crazy
Reputație: 0
Postat

Slava Domnului!

• Like 1
Postat

Dragilor, vă mulțumim că nu ne-ați uitat. Nu s-a întâmplat nimic, totul e bine. Pare ciudat, dar vin sărbătorile, sunt femeie, spăl ferestre, testez rețete de drob și aspic de cocoș, chestii de-astea, cosmice! Vă sărut cu drag și abia aștept să ne revedem. Că am un chef....mmmmmmm....

Să vă/te uităm?

Glumești?

Cred că cine v-a/ te-a cunoscut nu vă/te mai poate uitat nici dacă ar avea un singur neuron sau materie cenușie cât o gămălie de ac!!

Nu mă încântă postura în care ești,dar mai bine cu trăirile tale cosmice specifice unei gospodine în preajma sărbătorilor decât retrasă pe la vreo mănăstire!

Mă gândesc la tine cu cele mai perverse gânduri,dar doar astăzi,că apoi intrăm în săptămâna mare!

Abia aștept să treacă sărbătorile sfinte și să revin la gândurile (și nu numai) păcătoase!

Și eu te sărut și abia aștept să ne revedem!

Îl salut și pe Sorin!

Sărbători fericite întregii familii!

• Telefon: shendu506
  • Telefon: shendu506
Postat

uro pasiva faci dorina?

• Like 1
Postat

uro pasiva faci dorina?

Fac orice tip de uro, din orice poziție, în orice poziție.

• Like 4
Postat

"Următorul desant în București, luna mai."

Ce coincidență!!

Și eu tot în mai ajung în București!!

Să fie ceva legat de astre și alinierea lor?!?

• Like 2
Postat

dorina, esti cea mai frumoasa femeie 😘😘😘!!! mi-as dori sa am o asa femeie cum esti tu !!! bravooo💪ðŸ½

• Like 1
Postat

Bine v-am găsit!

Săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, 28 și 29, voi organiza o ”sesiune”.

Lista de bucate și onorariul, în semnătura mea.

Voi începe programările de săptămâna viitoare, de marți-miercuri încolo, să fie programările proaspete și suculente, atunci când le vom aplica! :)

Vă așteptăm cu drag!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...