gigi582 Reputație: 8 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 7, 2017 O sesiune de examinari la Oradea cand se va tine?
parolistul Reputație: 178 Postat Martie 8, 2017 Postat Martie 8, 2017 La multi ani si numai bucurii,Dorina. Esti o femeie deosebita si meriti tot ce e mai bun pe lume.
dorina27 Reputație: 2575 Postat Martie 11, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Martie 11, 2017 Salut, dragilor.Mulțumesc pentru urări. Doresc tuturor femeilor din viața dumneavoastră multă sănătate și fericire. Sper să nu par cinică, dar ele sunt foarte importante pentru noi!Regret, dar nu vom merge în alte orașe. În mai am planificată o vizită în București, și până atunci, o altă sesiune aici. O să anunț din vreme, după obicei. Mulțumesc mult pentru tot! 3
danielciprian28 Reputație: -1 Postat Martie 11, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Martie 11, 2017 Cu mare drag!
kenethcoles Reputație: 5 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 16, 2017 Buna Dorina, Am citit forumul inca de la inceput si nu stiu cum de n am ajuns la cluj.Inteleg ca sveti un drum si in bucuresti candvaNeaparat imi doresc sa va intalnesc, am multe restante de rezolvatVa rog de pe acum sa ma treceti in catalog si sa ma anuntati ziua examenului si pe mine 2
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 23, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 23, 2017 Luna Martie rămâne fără examen??Tocmai când pocnesc mugurii și se trezește natura la viață??E molimă de astenie de primăvară!!Hormonii o iau la trap, tensiunea arteriala atinge cote alarmante,neastâmpărul este cuvântul de ordine!!Ajutooooor!! 3
Vizitator soccerclub Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Buna!Cand aveti o noua sesiune?
nairpic7 Reputație: 764 Postat Martie 24, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 24, 2017 Cred ca sesiunea de la Bucuresti a fost grea si au nevoie de o pauza. 1
zumba master Reputație: -363 Postat Martie 27, 2017 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat Martie 27, 2017 Eventual au adus ceva "cadou" de la București, și acum se tratează. Sper ca nu e asa, deoarece și eu aștept sesiunea de primăvară. Dorina, te rog sa ne comunici ca totul e ok cu tine. Ms. 2 9
dorina27 Reputație: 2575 Postat Martie 27, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Martie 27, 2017 Eventual au adus ceva "cadou" de la București, și acum se tratează. Sper ca nu e asa, deoarece și eu aștept sesiunea de primăvară. Dorina, te rog sa ne comunici ca totul e ok cu tine. Ms. Da, ai dreptate. Asta e!. Am o problemă și mă tratez. Doar că e vorba despre o problemă dentară și până nu o rezolv complet și perfect nu organizez nici o întâlnire. N-am luat nici o boală, nu sunt nici epuizată de bucureșteni (deși vreo doi...mamă-mamăăăă ce mi-au făcut! ). Dacă nu mă simt perfect nu am de ce să mă arunc în aventura asta. La mine nu ”merge și așa!”.Când zâmbetul meu va fi absolut perfect aliniat cu strălucirea soarelui, reiau activitatea. În același tempo, o dată pe lună, una-două zile. Mulțumesc pentru atenție, pupici (deocamdată doar simbolici). 10
castorul2002 Reputație: 53 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bv Oras:Bv Postat Martie 27, 2017 Buna, dragilor ! M am intors si nu reusesc sa iau legatura cu voi pe skype. Sper sa ne vedem la urmatoarea sesiune...
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 27, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 27, 2017 Da, ai dreptate. Asta e!. Am o problemă și mă tratez. Doar că e vorba despre o problemă dentară și până nu o rezolv complet și perfect nu organizez nici o întâlnire. N-am luat nici o boală, nu sunt nici epuizată de bucureșteni (deși vreo doi...mamă-mamăăăă ce mi-au făcut! ). Dacă nu mă simt perfect nu am de ce să mă arunc în aventura asta. La mine nu ”merge și așa!”.Când zâmbetul meu va fi absolut perfect aliniat cu strălucirea soarelui, reiau activitatea. În același tempo, o dată pe lună, una-două zile. Mulțumesc pentru atenție, pupici (deocamdată doar simbolici). M-am liniștit!In ceea ce vă privește pentru că,din alt punct de vedere,rămân neliniștit!Dar poate reușesc să vin la "tratament"!Pup virtual! 2
lukkky Reputație: 85 Postat Martie 29, 2017 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Postat Martie 29, 2017 Buna dorina sunt ceva șanse pe luni ? Atunci voi fi la cluj si Mi-ar place sa va cunosc. Mulțumesc
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 8, 2017 O vorbă,o propoziție,orice,numai să știm că trăiți,că sunteți bine și că nu ați luat cumva (Doamne-ferește) calea bisericii!Eu,unul,aş fi devastat! 4
dorina27 Reputație: 2575 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Aprilie 8, 2017 O vorbă,o propoziție,orice,numai să știm că trăiți,că sunteți bine și că nu ați luat cumva (Doamne-ferește) calea bisericii!Eu,unul,aş fi devastat! Dragilor, vă mulțumim că nu ne-ați uitat. Nu s-a întâmplat nimic, totul e bine. Pare ciudat, dar vin sărbătorile, sunt femeie, spăl ferestre, testez rețete de drob și aspic de cocoș, chestii de-astea, cosmice! Vă sărut cu drag și abia aștept să ne revedem. Că am un chef....mmmmmmm.... 2
Vizitator nilac_the crazy Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2017 Postat Aprilie 8, 2017 Slava Domnului! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 8, 2017 Dragilor, vă mulțumim că nu ne-ați uitat. Nu s-a întâmplat nimic, totul e bine. Pare ciudat, dar vin sărbătorile, sunt femeie, spăl ferestre, testez rețete de drob și aspic de cocoș, chestii de-astea, cosmice! Vă sărut cu drag și abia aștept să ne revedem. Că am un chef....mmmmmmm.... Să vă/te uităm?Glumești?Cred că cine v-a/ te-a cunoscut nu vă/te mai poate uitat nici dacă ar avea un singur neuron sau materie cenușie cât o gămălie de ac!!Nu mă încântă postura în care ești,dar mai bine cu trăirile tale cosmice specifice unei gospodine în preajma sărbătorilor decât retrasă pe la vreo mănăstire!Mă gândesc la tine cu cele mai perverse gânduri,dar doar astăzi,că apoi intrăm în săptămâna mare!Abia aștept să treacă sărbătorile sfinte și să revin la gândurile (și nu numai) păcătoase!Și eu te sărut și abia aștept să ne revedem! Îl salut și pe Sorin!Sărbători fericite întregii familii!
shendu506 Reputație: 129 Postat Aprilie 9, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2017 uro pasiva faci dorina? 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Aprilie 10, 2017 uro pasiva faci dorina? Fac orice tip de uro, din orice poziție, în orice poziție. 4
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 10, 2017 "Următorul desant în București, luna mai." Ce coincidență!!Și eu tot în mai ajung în București!!Să fie ceva legat de astre și alinierea lor?!? 2
sexfire Reputație: 24 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 dorina, esti cea mai frumoasa femeie 😘😘😘!!! mi-as dori sa am o asa femeie cum esti tu !!! bravooo💪🽠1
ocupat Reputație: 191 Postat Aprilie 15, 2017 Postat Aprilie 15, 2017 Paste fericit, Dorina. Te astept pentru gangbang in Bucuresti. 1
constantin44 Reputație: 122 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2017 hai la bucuresti 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Aprilie 20, 2017 Bine v-am găsit! Săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, 28 și 29, voi organiza o ”sesiune”.Lista de bucate și onorariul, în semnătura mea. Voi începe programările de săptămâna viitoare, de marți-miercuri încolo, să fie programările proaspete și suculente, atunci când le vom aplica! Vă așteptăm cu drag! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum