stejarel16 Reputație: 3 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Vineri și sâmbătă am sesiune de examinare aici, în Cluj. Pentru București sesiunea va fi cam din 15/16 mai, cel puțin o săptămână. O să anunț pe topicul meu de la ”verificate București”, pe măsură ce se configurează evenimentul, datele de contact și toate detaliile. Pupici umezi!Buna ziua, Pe cand urmatoarea sesiune in CJ?Din pacate week-end-ul acesta nu am fost prin zona. Multumesc anticipat. 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 4, 2017 Dorina și Sorin, retrași. Toate cele bune și sănătate. 2
ghifor Reputație: 150 Postat Mai 4, 2017 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Mai 4, 2017 Dorina și Sorin, retrași. Toate cele bune și sănătate. Pacat de retragere! Sunteti grozavi!!!
gugumagu Reputație: 200 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 4, 2017 Dorina și Sorin, retrași. Toate cele bune și sănătate. Le dorim multa sanatate. Sper ca au ramas impreuna...
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 4, 2017 Le dorim multa sanatate. Sper ca au ramas impreuna...Pe bune, chiar asta speri?! 3 14
mark2000 Reputație: 3125 Postat Mai 4, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Mai 4, 2017 ???!!!!???
bosul1990 Reputație: 4 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Aveam programare la ultima sesiune din Cluj și mau anunțat ca nu se mai tine ca are ceva probleme personale pacat 1
gugumagu Reputație: 200 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 4, 2017 Pe bune, chiar asta speri?!Da, de ce nu... Sa fiu in locul nu stiu cum as inghiti fenomenul pe care-l practica Dorina... 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 4, 2017 Da, de ce nu... Sa fiu in locul nu stiu cum as inghiti fenomenul pe care-l practica Dorina...Te întrebai pentru că, dincolo de spoiala de moralitate cu care ne încăpățânăm a ne afişa (şi din care face parte dorința altruistă de a-i ura Dorinei fericirea alături de Sorin), noi bărbații uităm mai greu egoismul funciar al animalului interior. Acesta ne împunge a ne bucura de solitudinea unei femei ca Dorina... 5 14
gugumagu Reputație: 200 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 4, 2017 Te întrebai pentru că, dincolo de spoiala de moralitate cu care ne încăpățânăm a ne afişa (şi din care face parte dorința altruistă de a-i ura Dorinei fericirea alături de Sorin), noi bărbații uităm mai greu egoismul funciar al animalului interior. Acesta ne împunge a ne bucura de solitudinea unei femei ca Dorina...Mi-am adus aminte ca a mai existat un cuplu, in Cluj... Si, se spunea pe aici, caci, dupa retragere, s-ar fi despartit!!! 2
ocupat Reputație: 191 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Dorina și Sorin, retrași. Toate cele bune și sănătate.Cum, si fara macar sa facem o ultima orgie de pomina la Bucuresti?Dorina, esti minunata, te rugam mai da-ne sanse, te asigur ca (cel putin unele) experiente vor fi MEMORABILE. 1
castorul2002 Reputație: 53 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bv Oras:Bv Postat Mai 5, 2017 V-ati retras? Sincer imi pare rau si sper sa fie doar o intreruperere, o retragere temporara. Sunteti minunati ca parteneri, ca prieteni si am avut trairi minunate alaturi de voi. Sper sa va reintoarceti cat mai curand si sa ne reintalnim... 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat Mai 5, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Mai 5, 2017 e a doua "retragere"
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 5, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 5, 2017 Lămurire: -nu am divorțat;-nu m-am îmbolnăvit, nu mi-au ieșit markerii tumorali pe pozitiv; -nu l-am bătut pe Sorin și, în urma spitalizării, am rămas fără partener și fără obiectul fanteziei mele;-nu m-am îngrășat indecent, nu am slăbit inexplicabil; -nu m-am îndrăgostit. Explicație: -am fost promovată și pentru următorii doi ani jobul meu va fi aplicat într-un alt colț de continent. Asta nu înseamnă că voi deveni ”continentă”. Din fericire, legătura cu avionul e foarte comodă spre Cluj. Din păcate, nu voi mai avea nici timp și nici chef de imoralități și voluptăți indecente. Voi fi în weekend în Cluj, dar pentru scurt și foarte comprimat timp. Pupici maximi, distracție și nu uitați să vă protejați. Sănătatea înainte de toate! 11
ocupat Reputație: 191 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 Lămurire: -nu am divorțat;-nu m-am îmbolnăvit, nu mi-au ieșit markerii tumorali pe pozitiv; -nu l-am bătut pe Sorin și, în urma spitalizării, am rămas fără partener și fără obiectul fanteziei mele;-nu m-am îngrășat indecent, nu am slăbit inexplicabil; -nu m-am îndrăgostit. Explicație: -am fost promovată și pentru următorii doi ani jobul meu va fi aplicat într-un alt colț de continent. Asta nu înseamnă că voi deveni ”continentă”. Din fericire, legătura cu avionul e foarte comodă spre Cluj. Din păcate, nu voi mai avea nici timp și nici chef de imoralități și voluptăți indecente. Voi fi în weekend în Cluj, dar pentru scurt și foarte comprimat timp. Pupici maximi, distracție și nu uitați să vă protejați. Sănătatea înainte de toate! Si nici macar o partida de ramas bun? Ne veti lipsi, ma bucur ca am avut sansa sa va cunosc, chiar daca fugitiv. 2
booogdanel Reputație: -1 Postat Mai 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2017 Buna seara!mai activati?as dori sa ne vedem in cursul zilei de maine,daca se poate!multumesc,o seara minunata 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Postat Mai 5, 2017 Greu mai este pentru unii sa citeasca cateva postari mai sus. :D 6 1
suntvagabont Reputație: 23 Postat Mai 6, 2017 Postat Mai 6, 2017 Revin ei! Nu va panicati nu va "mpacentati" o mica escapada europeana si se întorc cu forte proaspete! Good marketing btw!!! 2
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 6, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 6, 2017 Revin ei! Nu va panicati nu va "mpacentati" o mica escapada europeana si se întorc cu forte proaspete! Good marketing btw!!!Să sperăm! 2
miticax Reputație: 76 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 o intrebare totusi, a fost cineva sau s-a mai tinut ultima sesiune?ca pare ca toata lumea e dornica de ei dar nu rasare nimeni cu o recenzie, doar un tip a zis mai sus ca s-a anulat. 1
talisker Reputație: -376 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Ganditi pozitiv. Sorin nu pleaca nicaieri 5 6
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 8, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 8, 2017 Ganditi pozitiv. Sorin nu pleaca nicaieri Ha, ha, haaaaaaaaaa!!!!! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 8, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 8, 2017 Ha, ha, haaaaaaaaaa!!!!!Ai curaj să-l lași singur?Prietenele voastre care v-au cunoscut de-abia așteaptă!Nu-i de râs!Sau te însoțește? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Propunem macar o ultima sesiune, Dorina !!!
danielciprian28 Reputație: -1 Postat Iunie 11, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 11, 2017 Dorina,,,,,esti plecata in Germania?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum