karrinna40 Reputație: 292 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Ianuarie 9, 2015 Doamna matura pasionala cu bun simt, ofer companie intima domnilor generosi si manierati. Serviciile mele fiind: oral protejat (nep), normal protejat, nr tel: 0731765247. Zona Unirii. 12
bogdanflv Reputație: 28 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2015 cat costa serviciile tale:)?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Ianuarie 12, 2015 Buna! Pretul este de 150 RON h. 1
costinelll Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 accepti "incepatori" ?
disabled23 Reputație: 2 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 In a 2-a poza esti pe tavan? 2
andrus Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 si in prima poza e pe tavan
karrinna40 Reputație: 292 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Ianuarie 22, 2015 Buna! Recunosc stângăcia.....si.mi cer scuze! Am sa lucrez la acest lucru......va salut pe toți si va urez o zi buna! 2
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Ianuarie 22, 2015 In a 2-a poza esti pe tavan?pozele au fost facute de spiderman 1
karrinna40 Reputație: 292 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Buna!Dupa cum am spus...am pus poze noi.Va multumesc,Karina! 13
Vizitator Costel888 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2015 Postat Ianuarie 28, 2015 si totusi nu vine nimeni cu o recenzie la aceasta doamna ?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Ianuarie 28, 2015 Buna!Dupa cum am spus...am pus poze noi.Va multumesc,Karina! si noi iti multumim
karrinna40 Reputație: 292 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Februarie 6, 2015 Buna dimineața! Astăzi este vreme tocmai buna de iubit....asa ca va Invit la mine!! Pupici! 1
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 6, 2015 Ai activat si sub numele de Magda?
Alex127 Reputație: 69 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2015 Mai multe date.... varsta inaltime greutate...
webadmaster Reputație: 5 Postat Februarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2015 pot veni sa-ti fac cateva poze profi daca vrei
karrinna40 Reputație: 292 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Februarie 12, 2015 Buna! Iti multumesc,dragul meu webadmaster,PTR propunere si.ti promit ca voi tine cont...... Alex127,iti multumesc si ți-e ptr. Interes!! Am 40 ani si înălțimea de 1,70 m cu greutate de 63 kg.....sper sa.ti fi saturat setea de curiozitate! Iar,domnul Laury....dacă asemănarea e izbitoare....ce zici de un telefon? 1
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2015 Spre sa nu fiu prea stangaci pentru prima mea recenzie... Acum aproximativ 2 saptamani am trecut si eu pe la aceasta duduie pe nume Karina. Din poze mi se parea ca seamana cu Magda de la obor pe la care mai trecusem de vreo 2 3 ori si ce sa vezi chiar ea...am decis sa raman ptr ca m am simtit ok cand am fost la ea. Magda sau Karina dupa preferinte arata ok in jur de 170 si cam 65 70 kg, sani nr 4 si erectibili, Ca majoritatea damelor ma asteptat dupa usa mai mult dezbracata decat imbracata...am ajuns in camera de tragere unde am gasit prosop si papuci...apropo o locatie acceptabila. Mi am luat drumul catre dus ptr igienizare, aici cam scartie, o cabina de dus unde dusul e "decapotat" am incercat sa l bag la locul lui dar degeaba asa ca m am spalat cu furtunul bine macar ca am gasit gel de dus! Ajuns in camera unde am facut rocada ea la dus si eu in asteptare dupa aproximativ 3 4 minute sa intors igienizata. Partida a inceput cu niste sarutari suave pe corp din partea fiecaruia, putin fk timid la inceput din partea ei dupa care a devenit unul patimas...deja incepusem sa ma incalzesc asa ca m am apucat sa molfai putin cate putin din sanii ei erectibil si marisori...Karina a trecut din nou la sarutari pe corp de la piept pana la junior, acesta deja dadea semne de inviorare asa ca a inceput sa l sal sarute si sa l bage in gurita usor dar sigur, intre timp a avut grija si de zonele adiacente si asta fara graba! Am ramas surprins cand a inceput sa faca deep si chiar insista pe lucrul asta...bine nici nu sunt un asa zis "mega dotat" pe vremea cand era la obor nu imi amintesc sa fi facut treaba asta. Dupa cateva min de oral si cu insistentul deep deja imi venea sa explotez in gurita ei dar spre nefericirea mea nu face finalizare orala, asta stiuta de multa vreme de aceea are un minus din partea mea. Asa ca am cerut un prezervativ si am trecut la treaba...inceput cu un misionar si terminat cu doggy...pe semne ca ii place aceasta ultima pozitie ptr ca am primit ceva contre din partea ei. Stat la o mica pauza de o tigare si fuga spre dus unde am dat peste acelasi furtun neprietenos. Acum nu imi mai aduc aminte daca a fost si ea la igienizare... nr 2 a fost in mare parte ca si primul. Acum notele : Locatie acceptabila : nota 7 minus ptr lipsa dusului Fizic : 8 arata bine ptr varsta ei declarati 40 eu cred ca putin mai multi Oral : 9 atentie in zonele adiacente si + deep ul pe care il practica mai nou...un minus ptr lipsa cim Normal: 9 contre si din ce am observat eu ii cam place sa se futa Anal : nu exista in meniu asta din ce stiu eu In concluzie merita 150 h de lei investiti in dansa...din ce stiu eu nu lucreaza la finalizare doar la ora Sper sa nu fi facut o gramada de greseli in recenzia asta cu toate ca ma astept la asta fiind prima 4
karrinna40 Reputație: 292 Postat Februarie 17, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Februarie 17, 2015 hello!...va pupacesc,dragii mei! Vreau sa vina primavara! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2015 Postat Februarie 17, 2015 Cam mult 150 lei, parerea mea
karrinna40 Reputație: 292 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Februarie 24, 2015 Buna! Un inceput de primavara minunat. ...desi, afara e asa mohorat. ...pupici 1
pelffy Reputație: 70 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2015 English?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Martie 6, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Martie 6, 2015 Buna ziua,dragii mei! Astazi voi lucra doar pana la orele19.00....va pupacesc! 1
yuu30 Reputație: 1 Postat Martie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2015 Hi do you speak Engish?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Autor Postat Martie 11, 2015 Hello! Asta ca sa ma dau si eu mare ca stiu decat cateva expresii in limba engleza......spre rusinea mea....Astazi,dupa cateva zile libere,am inceput lucru....va astept pana la orele 20.00....pupacesc! 1
laury Reputație: 24072 Postat Martie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 11, 2015 Ai activat si sub numele de Magda?Deci am intuit bine ca este fosta Magda Multumim colegul Pseudonim111 pentru recenzie si lamuriri! Draga Karina, am plecat spre tine, te pup!
Postări Recomandate