skizhtc Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Salutare in primul rand! Este primul meu topic si totodata, primul meu post pe acest forum. Acum ceva timp am fost la o tipa blonda, par scurt, pe nume Adela, avea 31 de ani si locuia intr-un apartament la Apusului, intr-un bloc la parterul careia se afla o clinica numita "Dia Life". Totul a decurs ok, dar nu mai am numarul ei si nici nu pot sa dau de ea, am rasfoit intreg forumul si google-ul. Va rog , daca stie careva cum pot sa dau de ea, nu ezitati sa o faceti. Multumesc anticipat! O seara faina!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2015 Sa nu zici ca e asta ca ma sinucid virtual https://nimfomane.com/forum/topic/36115-adela/?do=findComment&comment=602168
skizhtc Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2015 Nu, nu e asta ) PS: De fapt, nu era primul meu post cel de mai sus, scuze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum