Sari la conținut

Violeta - 0741386692

Postări Recomandate

Postat

buna numele meu e Violeta am 24 ani 16,8 inaltime , 55 kg , sani mici si rotunzi si un fundulet de indvidiat par lung si brunet . Nu fac prea multe . Dar sunt de invidiat findca o fac cu cap . Caut si ofer discretie locatie e un hotel care nu are camere sau altele iar acolo rezolv eu cu buletinul . Nu caut vorba la telefon sau sa ies in afara MAI MULTE DETALII LA TELEFON NUMARUL MEU ESTE 0741386692

post-10096-133409712545_thumb.jpg

post-10096-133409712547_thumb.jpg

Postat
... Nu fac prea multe ...
Bine de ştiut... http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif
... locatie e un hotel care nu are camere ...
What???... http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/surprise.gif
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Am facut copy/paste la postul din threadul dedicat Sucevei. Deoarece vad ca e alt numar de telefon, il voi sterge pe cel postat : "Este un numar: ................ nu raspund la nr ascuns... atat ca nu e din Suceava ci din Botosani si actiunea are loc in Botosani... dar nu vrea clienti din Botosani ca sa nu fie recunoscuta. Fata are vreo 21-22 de ani, bruneta cu par lung, sani mici, fund frumos. Tariful e de 200 ron o+n ambele protejate. Nu este stralucita ca prestatie dar incearca sa multumeasca... sta in ce pozitie ii ceri si incearca sa se miste dar ii lipseste tehnica. Nu are locatie, actiunea se petrece la un hostel care nu are dus ci doar o chiuveta... e bine sa mai aveti 40-50 ron pt camera... ". In aceste doua luni trecute poate au aparut modificari in pret sau tehnica, asa ca va descurcati voi...PS: Prafuit, cred ca in loc baie s-a scris camera...

Vizitator kinnkyboy69
Postat
daca esti draguta.....lasa si ceva detalii legate de pret si servicii.....nu are ce sa-ti strice
as vrea sa ne vedem sambata,se poate??
Postat
PENTRU DETALII SUNI SI VORBIM SI NUMARUL DE TELEFON E VALABIL
NU prea raspunzi la telefon ... adik cel putin decate ori am sunat eu de atatea ori era inchis :D
Postat
PENTRU DETALII SUNI SI VORBIM SI NUMARUL DE TELEFON E VALABIL
Daca mai esti prin zona ar fi util sa lasi si numarul de telefon pe care il folosesti , deoarece numarul pe care l-ai postat aici e inchis mai tot timpul.
Vizitator Cautatorul
Postat

tinand cont de cata vreme a trecut, consider ca s-a retras sau s-a mutat pe alte meleaguri. Mai astept putin apoi mut threadul in arhiva

Vizitator geru00
Postat

are careva nr ei?sau a mai fost cineva la ea?

Vizitator irlandezu
Postat

am inercat sa sun la numarul de la inceputul topicului dar .. tot timpul inchis... are cineva un update?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...