Sari la conținut

TRANSSEXUAL cosmina 0767597281

Postări Recomandate

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

TS COSMINA ,100% domnilor activ-pasiv Bună ziua, numele meu este Cosmina, 26 ,1,50 m mic, natural foarte subțire, un pic în urmă, piele moale, buze senzuale și un secret între coapsele mele cu ..... cm gross. foarte diversificata dar sensibil și înțelegere, ca merge pe toate dorințele dumneavoastră și aștept cu nerăbdare  o întâlnire pasionala cu tine. Începători și curios, Cosmina, service Av, saruta, giugiuleală, masaj, masaj; baie nailon,iti indeplinesc orice fantezie 150 ronifinalizarea 200 roni ora 

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

TS COSMINA ,100% domnilor activ-pasiv Bună ziua, numele meu este Cosmina, 26 ,1,50 m mic, natural foarte subțire, un pic în urmă, piele moale, buze senzuale și un secret între coapsele mele cu ..... cm gross. foarte diversificata dar sensibil și înțelegere, ca merge pe toate dorințele dumneavoastră și aștept cu nerăbdare  o întâlnire pasionala cu tine. Începători și curios, Cosmina, service Av, saruta, giugiuleală, masaj, masaj; baie nailon,iti indeplinesc orice fantezie 150 ronifinalizarea 200 roni ora 

Cum ? Ce zici acolo ? !  :eek ...parca scri-ai mai bine de pe celelalte conturi... :hmmm

P.S.:De unde ai tradus asa de bine textul asta ?  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.