obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 24, 2015 hodorog milog...iti curg balele nu apuci sa futi tu asa ceva numai cu vrajeli nici daca mai spanzuri inca 1000 de aparate de grumaz...zit, panarama, in mortii ma-tii sau vrei sa iti umplu iar fata de sperma?
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Postat Mai 24, 2015 nu pare a fi dupa poze si vocea de la telefonpe bune ... ???? stii tu ca dupa voce nu ea, fata din poze ???? la Emma ai sunat ca sa vezi ce voce are?
Vizitator george25szt Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2015 Postat Iulie 21, 2015 Buna, daca organizam o petrecere a burlacilor la constanta, puteti veni impreuna?
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 21, 2015 Buna, daca organizam o petrecere a burlacilor la constanta, puteti veni impreuna?Tu pe acest topic unde le-ai vazut pe fete? vreo postare a lor?
Vizitator george25szt Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2015 Postat Iulie 21, 2015 Pai anuntul se refera la doua fete, ca atare am dedus ca sunteti doua. Si intreb daca sunteti disponibile si pentru petrecerea burlacilor, adica 4-5 ore la o vila pe care o inchiriem in Cta...
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 21, 2015 Trebuie sa le suni, sa le intrebi, nu stiu daca au cont aici, ca pe acest topic nu au postat
Vizitator george25szt Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2015 Postat Iulie 21, 2015 Trebuie sa le suni, sa le intrebi, nu stiu daca au cont aici, ca pe acest topic nu au postatCassy, tu ai vreo recomandare? Ca te vad "de-a locului"
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 21, 2015 Eu una ti-as recomanda sa-ti faci un upgrade la cont verde si sa le intrebi pe fete in mesaje privare, sunt multe fete care au si colege 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum