Sari la conținut

Mary,0763838565/0723869361

Postări Recomandate

• Oras:West Country
Postat

Mai ziceam 3-4 ,Dar 10 fata mea??aia care ajung ultimii isi vor face laba pe 100 lei uitandu-se la ceilalti chum fut :))))))...

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

O sa fie macel, :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,exact ca spermatozoizi,care sa intre primul :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mary,scumpa mea,eu te sfatuiesc sa incerci si tu pt inceput cu 4-5 si daca merge treaba,mareste nr.

Succes la toti

• Oras:Bucuresti
Postat

O sa fie macel, :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,exact ca spermatozoizi,care sa intre primul :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mary,scumpa mea,eu te sfatuiesc sa incerci si tu pt inceput cu 4-5 si daca merge treaba,mareste nr.

Succes la toti

Aveti dreptate ...nu s mesaje decat  cateva....Daca nu vor fii cate  vreau eu ,atunci or sa fie 5  .Am facut o cu 3 si m am simtit foarte  bine...Am facut finalizarea ca n filme...Amandoi in picioare si si au dat drumul pe fata  oriunde apoi i am  supt...Al treailea altfel.

Postat

Ei vezi Mary , la 3-4 ma bag si eu deja,daca ne iei usor asa , nu 10 deodata deja începe sa ne placa :))...faci doua ture de câte 4 pule si acolo e , si la castig si la pula primită pe zi :))!!

• Oras:Los Angeles
Postat

Misto doamna....ar fi o idee sa facem mici grupuri de cate 3-4 si sa o vizitam...

:)

Postat

Buna, mai organizezi? :) cum a iesit?   as vrea si eu sa particip. da-mi detalii te rog, cand unde, cat costa. te pot ajuta cu organizarea daca vrei.

Postat

Suna bine :) faci si anal, deepthroat?  sa stiu daca ma bag si eu.

Aveti dreptate ...nu s mesaje decat  cateva....Daca nu vor fii cate  vreau eu ,atunci or sa fie 5  .Am facut o cu 3 si m am simtit foarte  bine...Am facut finalizarea ca n filme...Amandoi in picioare si si au dat drumul pe fata  oriunde apoi i am  supt...Al treailea altfel.

• Oras:bucuresti
Postat

E cand aduci sau ai o ocazie sa aduci macar pentru o zi sa ma anunti...dar sa fie exact ca tine...stii u la ce ma refer.pup😉😉😉

Postat

Asteptam vesti si impresii de la ultima orgie...daca s-a intamplat!

Postat

buna

ma intereseaza si pe mine,sunt pentru 100%

Postat

Buna, mai organizezi? :) cum a iesit?   as vrea si eu sa particip. da-mi detalii te rog, cand unde, cat costa. te pot ajuta cu organizarea daca vrei.

Buna!Din pacate n am primit mesaje ca ar fi vrut sa partici ..macar 5 sau 6 de ar fi fost ..nu  m ar fi deranjat...Cred ca  vor discretie ca aici. doar eu cu ,,el,,...

Postat

Asteptam vesti si impresii de la ultima orgie...daca s-a intamplat!

N a vrut nimenii...

Si pentru ca n au vrut uluimul anunt l am scris special  celor care au fost  la mine  ..poate prind ei curaj si vin cu amici de  al lui...Imi doresc mult...poate intr o zi.

Postat

Serios zic:daca ma cunoasteti personal ,eu  sunt deacord sa fiu inconjurata macar 3 sau 4 ...Daca va stiti intre voi ,vorbiti ..stabiliti cand ati putea  voi toti 3 sau 4  si ma futeti peste tot..Cine nu ma stie ,zic eu:N am limite!

N am renuntat la propunere dar nu s candidati.La inceput  toti au zis ,apoi sa confirme pe mesaj privat..deloc...

• Oras:București
Postat

Sună interesant un gangbang .... mă bag si eu... când unde și Cum ...

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si eu as fi interesat de un gangbang! Cum stabilim detaliile?

Postat

E clar nu se întâmplă nimic .... abureala de internet , România ... poze reale fack dreg sug ...și lipsa fapte

Postat

E clar nu se întâmplă nimic .... abureala de internet , România ... poze reale fack dreg sug ...și lipsa fapte

Lipsa de fapte?Sa ti fie rusine...eu fac totul in pat:anal,facefuck pana vomit(la cerere sau cat suporta el),squirt,dominare pe mine,finalizare in gura   (apoi  s a intins sperma pe fata ,buze)....Deci ..nu mai scrie la mine asa ceva...Clar?Vino sa te convingi ca fac absolut tot..nu vorbi aiurea...du te la pustoaice  care zic si nu fac ,nu la mine care fac.........

Nu mai intra la mine daca nu ti plac.....Si punct!

• Like 1
Postat

Pe bune ... atunci mâine miercuri 04.02 ,la ora 14.00 .. pot veni la tine pentru o demonstrație ..? Aștept răspuns

Postat

Du_te cu incredere cypi.eu am fost de 3 ori.merita fiecare banut

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Lipsa de fapte?Sa ti fie rusine...eu fac totul in pat:anal,facefuck pana vomit(la cerere sau cat suporta el),squirt,dominare pe mine,finalizare in gura   (apoi  s a intins sperma pe fata ,buze)....Deci ..nu mai scrie la mine asa ceva...Clar?Vino sa te convingi ca fac absolut tot..nu vorbi aiurea...du te la pustoaice  care zic si nu fac ,nu la mine care fac.........

Nu mai intra la mine daca nu ti plac.....Si punct!

Sambata nu sa putut sper ca wekendul care vine sa se poata ceva :D chiar daca a aparut ceva imprevizibil poate poate am norocul sa te prind pt cateva ore ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...