h0lyboy Reputație: 587 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:West Country Oras:West Country Postat Ianuarie 22, 2015 Mai ziceam 3-4 ,Dar 10 fata mea??aia care ajung ultimii isi vor face laba pe 100 lei uitandu-se la ceilalti chum fut )))))...
Membru Premium only-me Reputație: 17318 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2015 O sa fie macel, :laugh2 ,exact ca spermatozoizi,care sa intre primul :laugh2 Mary,scumpa mea,eu te sfatuiesc sa incerci si tu pt inceput cu 4-5 si daca merge treaba,mareste nr.Succes la toti
lary28 Reputație: 365 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2015 O sa fie macel, :laugh2 ,exact ca spermatozoizi,care sa intre primul :laugh2 Mary,scumpa mea,eu te sfatuiesc sa incerci si tu pt inceput cu 4-5 si daca merge treaba,mareste nr.Succes la totiAveti dreptate ...nu s mesaje decat cateva....Daca nu vor fii cate vreau eu ,atunci or sa fie 5 .Am facut o cu 3 si m am simtit foarte bine...Am facut finalizarea ca n filme...Amandoi in picioare si si au dat drumul pe fata oriunde apoi i am supt...Al treailea altfel.
daniel2012 Reputație: 627 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 22, 2015 Nu fiti rai.. probabil ca Mary nu s-a gandit la acest aspect. Sunt sigur ca va reveni.
h0lyboy Reputație: 587 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:West Country Oras:West Country Postat Ianuarie 22, 2015 Ei vezi Mary , la 3-4 ma bag si eu deja,daca ne iei usor asa , nu 10 deodata deja începe sa ne placa )...faci doua ture de câte 4 pule si acolo e , si la castig si la pula primită pe zi )!!
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 22, 2015 Misto doamna....ar fi o idee sa facem mici grupuri de cate 3-4 si sa o vizitam...
kismy Reputație: 37 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 asa mai merge...ma bag si eu
thedany Reputație: 7 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Buna, mai organizezi? cum a iesit? as vrea si eu sa particip. da-mi detalii te rog, cand unde, cat costa. te pot ajuta cu organizarea daca vrei.
thedany Reputație: 7 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Suna bine faci si anal, deepthroat? sa stiu daca ma bag si eu.Aveti dreptate ...nu s mesaje decat cateva....Daca nu vor fii cate vreau eu ,atunci or sa fie 5 .Am facut o cu 3 si m am simtit foarte bine...Am facut finalizarea ca n filme...Amandoi in picioare si si au dat drumul pe fata oriunde apoi i am supt...Al treailea altfel.
gorica Reputație: 1 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Buna Mary, ma interesa si pe mine un party gangbang...
fanyyy Reputație: 95 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 E cand aduci sau ai o ocazie sa aduci macar pentru o zi sa ma anunti...dar sa fie exact ca tine...stii u la ce ma refer.pup😉😉😉
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 22, 2015 Asteptam vesti si impresii de la ultima orgie...daca s-a intamplat!
alx_bgd Reputație: 1 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 24, 2015 mai este valabil?
rir Reputație: -1 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2015 bunama intereseaza si pe mine,sunt pentru 100%
lary28 Reputație: 365 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2015 Buna, mai organizezi? cum a iesit? as vrea si eu sa particip. da-mi detalii te rog, cand unde, cat costa. te pot ajuta cu organizarea daca vrei.Buna!Din pacate n am primit mesaje ca ar fi vrut sa partici ..macar 5 sau 6 de ar fi fost ..nu m ar fi deranjat...Cred ca vor discretie ca aici. doar eu cu ,,el,,...
lary28 Reputație: 365 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2015 Asteptam vesti si impresii de la ultima orgie...daca s-a intamplat! N a vrut nimenii...Si pentru ca n au vrut uluimul anunt l am scris special celor care au fost la mine ..poate prind ei curaj si vin cu amici de al lui...Imi doresc mult...poate intr o zi.
lary28 Reputație: 365 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2015 Serios zic:daca ma cunoasteti personal ,eu sunt deacord sa fiu inconjurata macar 3 sau 4 ...Daca va stiti intre voi ,vorbiti ..stabiliti cand ati putea voi toti 3 sau 4 si ma futeti peste tot..Cine nu ma stie ,zic eu:N am limite!N am renuntat la propunere dar nu s candidati.La inceput toti au zis ,apoi sa confirme pe mesaj privat..deloc...
cypi Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 29, 2015 Sună interesant un gangbang .... mă bag si eu... când unde și Cum ...
mr.s Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 30, 2015 Si eu as fi interesat de un gangbang! Cum stabilim detaliile?
cypi Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 31, 2015 E clar nu se întâmplă nimic .... abureala de internet , România ... poze reale fack dreg sug ...și lipsa fapte
lary28 Reputație: 365 Postat Ianuarie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2015 E clar nu se întâmplă nimic .... abureala de internet , România ... poze reale fack dreg sug ...și lipsa fapteLipsa de fapte?Sa ti fie rusine...eu fac totul in pat:anal,facefuck pana vomit(la cerere sau cat suporta el),squirt,dominare pe mine,finalizare in gura (apoi s a intins sperma pe fata ,buze)....Deci ..nu mai scrie la mine asa ceva...Clar?Vino sa te convingi ca fac absolut tot..nu vorbi aiurea...du te la pustoaice care zic si nu fac ,nu la mine care fac.........Nu mai intra la mine daca nu ti plac.....Si punct! 1
cypi Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2015 Pe bune ... atunci mâine miercuri 04.02 ,la ora 14.00 .. pot veni la tine pentru o demonstrație ..? Aștept răspuns
fanyyy Reputație: 95 Postat Februarie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2015 Du_te cu incredere cypi.eu am fost de 3 ori.merita fiecare banut
motanelul79 Reputație: 462 Postat Februarie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 3, 2015 Lipsa de fapte?Sa ti fie rusine...eu fac totul in pat:anal,facefuck pana vomit(la cerere sau cat suporta el),squirt,dominare pe mine,finalizare in gura (apoi s a intins sperma pe fata ,buze)....Deci ..nu mai scrie la mine asa ceva...Clar?Vino sa te convingi ca fac absolut tot..nu vorbi aiurea...du te la pustoaice care zic si nu fac ,nu la mine care fac.........Nu mai intra la mine daca nu ti plac.....Si punct!Sambata nu sa putut sper ca wekendul care vine sa se poata ceva chiar daca a aparut ceva imprevizibil poate poate am norocul sa te prind pt cateva ore
maximo25 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2015 nimic nimic? m-as baga si eu salutari!
Postări Recomandate