Sari la conținut

Mary,0763838565/0723869361

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ti-am trimis si eu mail adineaori. Suntem 5 deja. Cine mai este interesat poate sa vina si direct astazi in Pub-ul "The Harp", la ora 18.30. Eu zic ca se merita sa incercam macar ptr experienta, daca unora nu o sa le placa sau nu se vor simti confortabil se vor putea retrage, nu cred ca e nicio rusine. Macar veti stii o treaba. Iar 100 lei ce dracu mai inseamna in ziua de azi?

Postat

Pe bune ... atunci mâine miercuri 04.02 ,la ora 14.00 .. pot veni la tine pentru o demonstrație ..? Aștept răspuns

Sincer ..nu te vreau.

Postat

In urma discutiilor concluzionam :

Maine 10 Februarie ora 18.30 la Irish Pub The Harp - intalnire pentru a ne cunoaste si a stabili detaliile privind una bucata gangbang adevarat.

Adresa de mail pentru schimb de nr de tel [email protected]

PS : Mary daca poti reconfirma te rog disponibilitatea si o discutie telefonica maine ora 19.00 (pentru a stabili data si ora)

La ora 19 sunt ocupata,ora 20 suna.

• Telefon: florin_patrascu2007
  • Telefon: florin_patrascu2007
Postat

daca se poate aranja partida dimineata particip si eu, seara nu prea am cum...

Postat

Mary, eu sunt decis sa te fut la un gang-bang. din pacate... vad ca pe forum nu se aduna. nu am cum sa scriu in privat (cred ca nu am dreptul), dar raspunde-mi aici te rog. te pup.

Postat

Suna interesant! Si eu vreau sa ma bag. Postati toti cei care vreti si haideti sa ne organizam.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...