Sari la conținut

Simona 0736027414

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

pan' la urma seamana? - sunt frumoase? - urate? - de evitat? etc 

pozele sunt reale, doar ca e putin mai naspa decat in poze si blonda arata cam ca in poze

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

posibil ca asta sa fie blonda:

post-136568-0-13881400-1423083475_thumb.jpg

post-136568-0-63469800-1423083490_thumb.jpg

post-136568-0-03055600-1423083491_thumb.jpg

Postat

posibil ca asta sa fie blonda:

Nu e aia blonda, blonda are putina burtica si sanii putin lasati.

Postat

pozele sunt reale, doar ca e putin mai naspa decat in poze si blonda arata cam ca in poze

J0hny, de evitat nu sunt, mie unul chiar mi-a placut blonda, despre bruneta nu pot sa zic nimic pentru ca nu am intrat si cu ea, dar va zic eu, bruneta are o ditamai cicatricea sub tatuajul ala, vorba lui johnholmes, a avut o interventie urata.

Postat

J0hny, de evitat nu sunt, mie unul chiar mi-a placut blonda, despre bruneta nu pot sa zic nimic pentru ca nu am intrat si cu ea, dar va zic eu, bruneta are o ditamai cicatricea sub tatuajul ala, vorba lui johnholmes, a avut o interventie urata.

blonda nu stiu, nam intrat cu ea

• Oras:constanta
Postat

am trecut eu pe la domnisoara ... din pacate e fata cu trandafir pe piept de care se vorbea de rau si statea la scala pe mamaia inainte .... e ok pentru golirea rezervoarelor are cur tate inexistente da e cam zeflecmista eu cred ca fumeaza face ceva ca sta si deviaza de la subiect are apucaturi tu dai in ea ea te apuca de sfarcuri te tine de vb zici ca nici nu o futi....

• Like 1
Postat
Atras de comentariul destul de pozitiv al lui "tzipianu" m-am hotarit acum 5 zile sa-i fac o vizita mai ales ca pretul e destul de mic si multe servicii incluse in el. Ajuns la fata locului cind am vazut-o mi-am dat seama ca o stiu destul de bine, e de multi ani in CT eu doar odata am fost la ea pe cind lucra pe linga hotel Scala pe Bl. Mamaia linga liceul energetic. Daca stiam ca e tot ea nu mai bateam drumul degeba, ea mai are deschise multe recenzii dar sub alte numere de telefon si din cite imi aduc aminte numai comentarii negative. Poze sunt false ele au fost luate de aici:http://nimfomane.com/forum/topic/32022-0748966443-tineretului/

Totusi am ramas pentru ca avea o colega destul de simpatica putin ca dolofana sini draguti dar putin lasati si plina de figuri.

Per total o experinta nu prea placuta 

Concluzii: nu recomand.
  • Like 5

Postat

de aia arata asa bine in poze, ma cam fraierit, am zis ca era chiar ea in poze, avand in vedere ca avea poze numai de la spate, ca de la fata o dadeau de gol sanii inexistenti :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...