Sari la conținut

O bruneta si o roscata 0764536748

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

DEPLASARI NON STOP LA MINE SAU LA TINE

O bruneta si o roscata te asteptam in locatia noastra sau a ta pentru a-ti petrece clipe fierbinti si de neuitat . Ca servicii prestam sex oral si sex normal iar pentru mai multe detalii contacteaza-ne !!!

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7310789/deplasari_non_stop_la_mine_sau_la_tine/

0764536748

60

Careva? Cumva? Candva?

post-109978-0-07412000-1421163864_thumb.jpg

post-109978-0-47782900-1421163864_thumb.jpg

Postat

sunt mai multe numere de telefon, iar anunturile acestea sunt recente....din 12 ianuarie...pe celelalte numere insa apar anunturi si din vara!

DEPLASARI NON STOP LA MINE SAU LA TINE

O bruneta si o roscata te asteptam in locatia noastra sau a ta pentru a-ti petrece clipe fierbinti si de neuitat . Ca servicii prestam sex oral si sex normal iar pentru mai multe detalii contacteaza-ne !!!

Galerie foto
Postat

Am avut neplacuta experienta de a trece pe la ele cu inca un prieten .... si vreau sa spun ca de la inceput a zis mai mult de 20 min nu stam o finalizare  bla bla.... am zis bine.(eu am nimerit la fata care nu isi arata fata in poze , tigancusa).. si avem:

oral 5  aiurea executat  (la un moment dat imi spune mi'au amortit buzele si trecusera 2 min maxim...)

normal 6 (incerca ea acolo sa se miste ... la fel imi spune ca a obosit hai tu ...etc)

corp 6 (curu .. mergea .. sanii ...foarte micuti ,, mai mari ii am eu :)) )

restul nu mai conteaza.....

cand a auzit ca a iesit fata cealalta din camera (cea care isi arata fata in poze) si ea rpd gata am terminaaat , a expirat timpul si fuge din pat :)

Deci ... aman2 am belcat nefinalizati si tristi acasa =))  , nu recomand ... + ca una din ele spunea ce eu o fac sa se simta ei bine?? Nu.. sa fac bani...  perdere de bani si de timp 

• Like 3
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Am avut neplacuta experienta de a trece pe la ele cu inca un prieten .... si vreau sa spun ca de la inceput a zis mai mult de 20 min nu stam o finalizare  bla bla.... am zis bine.(eu am nimerit la fata care nu isi arata fata in poze , tigancusa).. si avem:

oral 5  aiurea executat  (la un moment dat imi spune mi'au amortit buzele si trecusera 2 min maxim...)

normal 6 (incerca ea acolo sa se miste ... la fel imi spune ca a obosit hai tu ...etc)

cand a auzit ca a iesit fata cealalta din camera (cea care isi arata fata in poze) si ea rpd gata am terminaaat , a expirat timpul si fuge din pat :)

Deci ... aman2 am belcat nefinalizati si tristi acasa =))  , nu recomand ... + ca una din ele spunea ce eu o fac sa se simta ei bine?? Nu.. sa fac b

Deci ... aman2 am belcat nefinalizati si tristi acasa =))  , nu recomand ... + ca una din ele spunea ce eu o fac sa se simta ei bine?? Nu.. sa fac bani...  perdere de bani si de timp 

ar fi de mare folos sa ne spui si pe unde au locatia distinsele domnisoare.

ani...  perdere de bani si de timp 

Postat

pe la spitalul mare , vis a vis de enel,  in spatele brutariei  

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...